Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    01. Ožujak 2020. 11:50

vuky

Cure, ja sam poslala upit jednoj konzultantskoj firmi za Skoplje, javio mi se dr da mu posaljem nalaze,to je bilo u pon, i odmah sam mu poslaka i pitala ako je dobio, rekao je da je i da se javi, prosao je cijeli tjedan i nista? Da se zabrinem i da li se i vama to cini neozbiljno?

Jel to Acibadem Centar? I ja njih imam na umu da im se javim sa nalazima.Mislim da za prvi upit to i nije dugo, neke klinike šalju automatski odgovor da se za nove upite odgovor čeka 2-3 tjedna. Bitno je poslije kad si nečiji pacijent da na vrijeme odgovaraju. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

JECIKA
    01. Ožujak 2020. 12:04

Cure vidim da pisete o apaurinu? Je li on ok da se pije tokom procesa? Ja sam bas prepadnuta od svega - nadam se da ga daju na slobodnu prodaju

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

flower93
    01. Ožujak 2020. 12:15

Javljam da sam danas ipak zavrsila na hitnoj u svojoj OB VŽ, zbog sve jacih bolova u trbuhu.. Ocdkivano jajnici skoro 7*7, dosta slobodne tekucine. Za sad sam u dnevnoj bolnici i rade kontrole.. 

sunshine25
    01. Ožujak 2020. 12:20

Mimidrimi, tu smo da se nadopinjavamo 😁
    Marijaiva, nema što nismo isprobale, sve znamo 😂😂
    Flower, a jebemu.. moji su bili preko 9mm, ali nisam završila u bolnici. Drži se i brzo oporavi 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    01. Ožujak 2020. 12:21

* ne mm nego cm, krive mjere 🤦

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Nadalica
    01. Ožujak 2020. 13:05

Vita26

Nadalica Cestitam ti na trudnoci 🥰jesi imala mučnine ?jedi ti strahovala početke?ja evo 28.2vadila betu i bila je pozitivna 10dnt 259 Beta,sutra vadim opet,jer sam imala malo oskutno krem izcjedka nadam se da ce biti sve uredu.strah mi je malo.
    Slee znam kako je to,ja se preselila nedavno isto tako nemam prijateljice,ali izkreno okupiran se necim drugim,citam knjige,posao.ili citam vase postove.jer i te prijateljice ne mogu me razumjeti kroz sta prolazi ,dok to nedozive.
    Pinkfairydust
    Uzivaj na taijlandu na puni baterije i Posalji nam malo sunce 🥰🥰🥰
    Samaradrzim figeeeee❤️

Ja sam u 5 sedmici imala taj kremasti iscjedak, a sada sam 16 sedmica i sve je uredu.. Da, mucnine me ne popustaju bas je grozno, sve mi smrdi i od svega mi je muka.. valjda ces ti imati vise srece.. ne da sam strahovala pocetke nego strahujem jos uvijek, tako je to sa djecom, uvijek se brines 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

ike
    01. Ožujak 2020. 13:36

Flower93 draga sta kazu, dali je to hiper ili? Drzi nam se 🍀😘😘😘

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

Lucija987
    01. Ožujak 2020. 13:39

flower93

Javljam da sam danas ipak zavrsila na hitnoj u svojoj OB VŽ, zbog sve jacih bolova u trbuhu.. Ocdkivano jajnici skoro 7*7, dosta slobodne tekucine. Za sad sam u dnevnoj bolnici i rade kontrole..

Flower93 drzi se 🤞🤗

🙏❤💙

flower93
    01. Ožujak 2020. 13:42

Kazu da nije jos hiper ali bolje da sam kod njih pod kontrolom da se ne bi razvilo u hiper. Sad kazu da su u urinu nasli leukocite koji upucuju na upalu i da bi me vjerojstno stavili na antibiotike, a meni u utorak transfer.. Ahh, jel koja imala slicnu situaciju u smislu da je bila na antibioticima a imala transfer?? 

• monkae
    01. Ožujak 2020. 13:52

Hvala vam CURE na odgovorima. Evo cula sam se sa klinikom ja idem privatno. Kazu da cu dobiti ciklus oko 02.03 ili 03.03. Pocinjem sa menopurom 03.03 zato vadim estrogen da vide koje su mu vrijednosti zbog doze menopura ili odustajanja od ovog postupka ako estrogen ne bude oke. Vidim da je dosta drugacije od vasih protokola pa sam se zabrinula

91' PCOS, hipotireoza, MM 82' ok.
    2018/19-stimulacije ciljani odnosi 4x, inseminacije 2x beta-0.
    3/2020 ivf ( menopur+ cetroide)-otkazan postupak 1 folikul, zatvorena klinika zbog korone
    6mj-planirani IVF-odustali
    1/2021promjena klinike+promjena terapije
    26/2/2021-iznenadjenje prije ivf, veliki plus na testu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.