Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Veljača 2020. 21:33

Mrva1986

mia1411

Mrva1986

Ej drage moje. Citam vas svaki dan. Ja eto lezim u krevetu, buljim u luster. Mm otisao na cugu s deckima. Ja razmisljam o boci jegera u frizideru, jel ok da sama to popijem? Jer evo ja nemam cura za otic na cugu jer su evo sve redom trudne skoro za rodit il imaju malu djecu koja su bolesna. A ni jednoj nisam rekla da smo opet bili u postupku i da opet nije uspjelo jer eto imaju one svojih briga. A ja imam osjecaj kao da sam progutala bocu neke kiseline koja mi izjeda utrobu, i dusu i tijelo. Mozda se moram pomirit s tim da je to tako i da necemo nikad uspjeti. Bilo kako bilo trebala bih skupiti ove komadice sebe dok se mm ne vrati jer ako me vidi ovakvu srce ce mu puknut a to tek nebih podnijela

Drzi se, svi koji smo tu manje vise prolazimo kroz slicno., nisi sama… koliko puta si vec pokusavala?

Isla sam na 7 punkcija, od tog na 5 transfera, nikad nista za smrzavanje, beta uvjek negativna. Zadnja negativna bila sad u utorak. Bas me satralo to sad. Sve se teze borim s neuspjesima.

Eto sad si me motivirala ps si ja natocils rakijicu😂
    Zivjela🍷
    I ja sam bila na 7 punkcija, brdo transfera ne mogu se ni sjetit broja i 3 spontana
    1 : 0 za mene🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• Mrva1986
    29. Veljača 2020. 21:33

marijaiva

Mrva1986

Ej drage moje. Citam vas svaki dan. Ja eto lezim u krevetu, buljim u luster. Mm otisao na cugu s deckima. Ja razmisljam o boci jegera u frizideru, jel ok da sama to popijem? Jer evo ja nemam cura za otic na cugu jer su evo sve redom trudne skoro za rodit il imaju malu djecu koja su bolesna. A ni jednoj nisam rekla da smo opet bili u postupku i da opet nije uspjelo jer eto imaju one svojih briga. A ja imam osjecaj kao da sam progutala bocu neke kiseline koja mi izjeda utrobu, i dusu i tijelo. Mozda se moram pomirit s tim da je to tako i da necemo nikad uspjeti. Bilo kako bilo trebala bih skupiti ove komadice sebe dok se mm ne vrati jer ako me vidi ovakvu srce ce mu puknut a to tek nebih podnijela

Oooo tako te savršeno razumijem, dodje mi tako dani da sama sa sobom popijem Al nije mi to bas zanimljivo pa kad me kupi onda mi jos gore bude a ne bolje🤦‍♀️… Mm ima prijatelje i ode na cugu.Kaze sta ne ides s curama… Kojim?? …. Frendice sve ili dadiljaju ili trudne…
    Mogu k tebi na jeger😂
    Evo i sad muz mi na kartanju s deckima a ja gledam doru i mislim di a da popijem rakijicu koju…
    Ja cu morat ici trazit nove frendice sam kud😉😉😉

Joj pricaj mi. Ja se uzasavam ovoga i te samoce. Uvjek sam voljela druzenja, sve samo ne bit doma, a sad vise se nemam s kim druzit. I onda ovako tulim doma sama kad mm ode s deckima a ja ko pale sam na svijetu

• Mrva1986
    29. Veljača 2020. 21:36

marijaiva

Mrva1986

mia1411

Mrva1986

Drzi se, svi koji smo tu manje vise prolazimo kroz slicno., nisi sama… koliko puta si vec pokusavala?

Isla sam na 7 punkcija, od tog na 5 transfera, nikad nista za smrzavanje, beta uvjek negativna. Zadnja negativna bila sad u utorak. Bas me satralo to sad. Sve se teze borim s neuspjesima.

Eto sad si me motivirala ps si ja natocils rakijicu😂
    Zivjela🍷
    I ja sam bila na 7 punkcija, brdo transfera ne mogu se ni sjetit broja i 3 spontana
    1 : 0 za mene🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🥃 Zivjela. 

29. Veljača 2020. 21:36

Mrva1986

marijaiva

Mrva1986

Oooo tako te savršeno razumijem, dodje mi tako dani da sama sa sobom popijem Al nije mi to bas zanimljivo pa kad me kupi onda mi jos gore bude a ne bolje🤦‍♀️… Mm ima prijatelje i ode na cugu.Kaze sta ne ides s curama… Kojim?? …. Frendice sve ili dadiljaju ili trudne…
    Mogu k tebi na jeger😂
    Evo i sad muz mi na kartanju s deckima a ja gledam doru i mislim di a da popijem rakijicu koju…

Joj pricaj mi. Ja se uzasavam ovoga i te samoce. Uvjek sam voljela druzenja, sve samo ne bit doma, a sad vise se nemam s kim druzit. I onda ovako tulim doma sama kad mm ode s deckima a ja ko pale sam na svijetu

I kad sam s frendicama vise nemamo o cemu orucat.. One samo o djeci a meni kuha u trbuhu od nervoze i onda skuzim da mi uopce ne pase to društvo vise, pa izmisljam izgovore kojekakve, ja sam 'stalno bolesna' ili 'radim'.. Uzasss

• mia1411
    29. Veljača 2020. 21:40

Ne znam sta da kazem, osim da si vec pokazala da si borac I da imas volju... nemam nekog pretjeranog iskustva ali uvijek citam forume pa vidim da nekom treba vise postupaka ali dodje do cilja :) mozda je vec iduci put tvoj dobitni ;) a u medjuvremenu se opusti uz taj jeger , i ja bih najradije nesto ali mi je 6 dan poslije transfera pa ne smijem :)

• Mrva1986
    29. Veljača 2020. 21:47

marijaiva

Mrva1986

marijaiva

Mrva1986

Mogu k tebi na jeger😂

I kad sam s frendicama vise nemamo o cemu orucat.. One samo o djeci a meni kuha u trbuhu od nervoze i onda skuzim da mi uopce ne pase to društvo vise, pa izmisljam izgovore kojekakve, ja sam 'stalno bolesna' ili 'radim'.. Uzasss

Ja sam ovu zimu peboljela najmaanje 3 put gripu i nekoliko viroza🤦‍♀️ tako da znam kako to ide🤦‍♀️

• Mrva1986
    29. Veljača 2020. 21:48

mia1411

Ne znam sta da kazem, osim da si vec pokazala da si borac I da imas volju… nemam nekog pretjeranog iskustva ali uvijek citam forume pa vidim da nekom treba vise postupaka ali dodje do cilja :) mozda je vec iduci put tvoj dobitni ;) a u medjuvremenu se opusti uz taj jeger , i ja bih najradije nesto ali mi je 6 dan poslije transfera pa ne smijem :)

Ni slucajno. Cuvaj mrvicu da se ugnijezdi sto bolje💞

Nala33
    29. Veljača 2020. 21:59

Mrva1986, ne znam. Šta da ti kažem a da ni sama već ne znaš... Neću priacati daj ovo ili ono, osim natoči si jedan jeger sigurno čak i dva...
     Zašto je nekad tako ja ne znam i sama sam se pitala zašto se neke stvari baš događaju i ono pitanje zašto baš meni.. a s druge strane kažu da Bog daje najteže borbe najboljim ratnicima, ne znam je li si vjernimk ili ne ali meni  je vejra pomogla i izgubila sam ju i ljutilla se na Njega zbog svega šta se isdesvalo... Kažem ne znam ako vjeruješ u Boga ili nes ali vjeruj u sebe u sutra i koliko god nekad bilo teško dignuti ćeš se opet,... Ja ti mogu samo ovako poželjeti snagu i izdržljivost jer to ti najviše treba... 

29. Veljača 2020. 22:02

Mrva, ajme kako te kuzim. Drugi parovi imaju prijatelje s kojima idu skupa na ljetovanja i zimovanja a mi ni s kim nemamo nista zajednicko. On jos nekako ima ekipu, a moje su neke vec i bake postale, neke djeci kupuju aute, a ja ni do pelena nisam dosla. Sad me pere i PMS uz sve ostalo, ali otvorila sam pivo 😁
    Mia1411 nisi nam se pohvalila transferom, ajd nek bude dobitni pa da ne pijes sljedecih 9mj.

• mia1411
    29. Veljača 2020. 22:17

Bozma

Mrva, ajme kako te kuzim. Drugi parovi imaju prijatelje s kojima idu skupa na ljetovanja i zimovanja a mi ni s kim nemamo nista zajednicko. On jos nekako ima ekipu, a moje su neke vec i bake postale, neke djeci kupuju aute, a ja ni do pelena nisam dosla. Sad me pere i PMS uz sve ostalo, ali otvorila sam pivo 😁
    Mia1411 nisi nam se pohvalila transferom, ajd nek bude dobitni pa da ne pijes sljedecih 9mj.

Ja vec neko vrijeme izbjegavam parove koji imaju djecu, nekako mi tesko uopce biti u prisustvu djece, mozda ovo ruzno zvuci, ali eto... Sto se tice tranfera bio je 23.02, i vratili smo dva, ali nazalost niti jedan embrij nije zamrznut sto me bas rastuzilo jer cu ako sad ne uspijem opet iznova sve. Ali vidim vas sviju kako se borite pa i ja cu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.