Gelice ti si već bila u Mariboru ima li razlike u odnosu na dr A što god pročitam odmah bi i ja 😂😂🤷♂️ eh... Kako si ti kad krećeš kad stiže menga, meni je baš jučer stigla ali kako preskačem ovaj ciklus znači negdje 27.3. krećem na fet.. Cure kad se ide na fet ide li kakvo bockanje.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mrva1986
Ako ti se pije Jeger otvori ga popij koju😂😂😂
Onda sljedeci dan novi dan,nove nađe i poslozice se sve i krenes dalje u borbu.uvjik je noc teza od dana bar kod mene.
Ja se sjecam svoj ne uzspjesnu postupak,,toliko sam bila van sebe da nisam ni na poslu isla.sve je to za ljudi i razumjem te.drzi se Bice to sve dobro❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sunshine25, u pravu si. 😄
Menopur tek kad se dobije M. Ja sam u dugom protokolu s njim počela od 2 dana ciklusa.
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Cure, ja sam poslala upit jednoj konzultantskoj firmi za Skoplje, javio mi se dr da mu posaljem nalaze,to je bilo u pon, i odmah sam mu poslaka i pitala ako je dobio, rekao je da je i da se javi, prosao je cijeli tjedan i nista? Da se zabrinem i da li se i vama to cini neozbiljno?
Nadalica Cestitam ti na trudnoci 🥰jesi imala mučnine ?jedi ti strahovala početke?ja evo 28.2vadila betu i bila je pozitivna 10dnt 259 Beta,sutra vadim opet,jer sam imala malo oskutno krem izcjedka nadam se da ce biti sve uredu.strah mi je malo.
Slee znam kako je to,ja se preselila nedavno isto tako nemam prijateljice,ali izkreno okupiran se necim drugim,citam knjige,posao.ili citam vase postove.jer i te prijateljice ne mogu me razumjeti kroz sta prolazi ,dok to nedozive.
Pinkfairydust
Uzivaj na taijlandu na puni baterije i Posalji nam malo sunce 🥰🥰🥰
Samara drzim figeeeee❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Znaci koji san ja idiot🤦♀️, srica pa sad pogledala papir sutra krecem sa bockanjem 🤗😍 i uvjerena kako dajem navecer prvu kad eto sad pogleda ono Pergoveris ide ujutro 💆♀️🤦♀️😁
Ziva glava amo dalje 😂😂
🙏❤💙
Mimidrimi, pa ne bocka se menopurom prije M, nego supresija, a u ovom slučaju su to pilule. Menopurom kreće poslije menge, ja sam u dugom protokolu kretala čak 6dc sa puregonom.
Samara, bolovi su normalni, to je od transfera, ipak su čačkali dolje 😁 bez brige, odmaraj 💚
Tako je, ako je dugi protokol onda se krwce sa supresijom 21 ili 22 dan prethodnog ciklusa, to su obicno injekcije decapeptyl ili sprej superfackt a onda se krwce sa, stimulacijom 2 dan ciklusa.. Znam jer sam i sama bila u tom dugom postupku...
Cure help, tek prije sat vremena su mi vratili i vec imam bolove dolje. Mislim da je to prerano da bi osjecala da se namjesta ili slicno. Se trebam brinuti?
Ja sam bolove imala prvih 4-5 dana nakon transfera, i onda mi je prestalo. Nemam pojma da li je to dobro ili lose. Sad mi je sedmi dan i jedino sto osjetim su blago napuhane grudi....
Sortiraj odgovore
Najstariji