Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    01. Ožujak 2020. 16:54

Flower pobjegao mi post, znači ja sam bila pod terapijom antibiotika i išla na transfer... Tako da što se toga tiče može se, nadam se da će se hiper kod tebe smiriti i da će biti sve ok 👏kad bi trebala imati transfer... Sretno drži mi se ❤️ 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Vita26
    01. Ožujak 2020. 17:26

Nadalica
    Da ti pitam jos nesto,jel si imala odnos ili bolje jw suzdrzati?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

flower93
    01. Ožujak 2020. 17:41

Marta...

Flower pobjegao mi post, znači ja sam bila pod terapijom antibiotika i išla na transfer… Tako da što se toga tiče može se, nadam se da će se hiper kod tebe smiriti i da će biti sve ok 👏kad bi trebala imati transfer… Sretno drži mi se ❤️

Joj Marta draga, sad si mi dala opet nadu da ce sve bit ok 😘 kazu za hiper da nije jos tolko strasan, da ima i gorih slucajeva, ali su svi na oprezu i svi su se preplasili kad su mi vidli trbuh 🤦‍♀️
    Transfer bi trebao biti u utorak, sutra zovem u Petrovu pa cemo vidjet kaj ce rec 🙏

Marta...
    01. Ožujak 2020. 17:48

flower93

Marta...

Flower pobjegao mi post, znači ja sam bila pod terapijom antibiotika i išla na transfer… Tako da što se toga tiče može se, nadam se da će se hiper kod tebe smiriti i da će biti sve ok 👏kad bi trebala imati transfer… Sretno drži mi se ❤️

Joj Marta draga, sad si mi dala opet nadu da ce sve bit ok 😘 kazu za hiper da nije jos tolko strasan, da ima i gorih slucajeva, ali su svi na oprezu i svi su se preplasili kad su mi vidli trbuh 🤦‍♀️
    Transfer bi trebao biti u utorak, sutra zovem u Petrovu pa cemo vidjet kaj ce rec 🙏

Kako se sad osjećaš jel manje boli i je si se kaj ispuhala kad te budu opet pregledali,koji si dobila antibiotik... U najgorem slučaju odgodit će transfer za idući mjesec iako se nadam da će do utork to smiriti i biti ok koliko do dobila js... Ja sam u prvom postupku imala strašne bolove i bila napuhana ko balon a navodno nije bio hiper 🤷‍♂️. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Slee
    01. Ožujak 2020. 18:07

Flower cuvaj se, sad si pod kontrolom i vjerujem da ce sve biti super 🌸🌸

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• maltezer
    01. Ožujak 2020. 18:20

Cure, što mislite da ću dobiti od terapije kao pripremu za fet? Je li estrofem obavezan ako mi je u prethodnom transferu endometrij bio povoljan?

flower93
    01. Ožujak 2020. 18:34

Marta svakako manje boli nego jucer, ali rekla bih da se jos nije u potpunosti smirilo.. Nisu mi jos nista rekli za antibiotik. Sutra ce ponovit urinokulturu i onda odlucit. Nadam se da nece cjepidlacit oko ostanka u bolnici, jer ja sutra izlazim posto poto.. U utorak bi trebao biti transfer i onda svakak idem do prof Vrcica. Dobila sam 18 jajnih stanica, ali preko telefona mi nisu htjeli rec o broju oplodjenih. Samo znam da ih pustaju do 5.dana, pa vjerujem da ima dobrog materijala 🙏 

flower93
    01. Ožujak 2020. 18:37

S tim da zenska koja je sa mnom u sobi se ne gasi!! Boze mi pomozi, ali u tih par sati naucila sam sve o njezinoj familiji, pa mi cak daje savjete oko umjetne(koju ona osobno nikad nije dozivjela) 🤦‍♀️ luda sam haha 😂 

01. Ožujak 2020. 18:53

flower93

S tim da zenska koja je sa mnom u sobi se ne gasi!! Boze mi pomozi, ali u tih par sati naucila sam sve o njezinoj familiji, pa mi cak daje savjete oko umjetne(koju ona osobno nikad nije dozivjela) 🤦‍♀️ luda sam haha 😂

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂
    A jadna ti, stavi slusalice u usi ako imas  i slusaj muziku... 

01. Ožujak 2020. 18:55

flower93

😂😂😂😂 izdrzi. 
    Kad za mjesec dana budes trudna pa se budes prisjecala toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.