Hvala ti Simba na podrsci. Bojim se samo da urinokultura ne pokaze neku bestiju, ali opet si mislim kak su aljkavo prvi urin uzimali. Dali su mi plasticnu casicu, koja je stajala sa strane i u nju sam pisala i onda je prelijala u casicu koja je kao dezinficirana 🤦♀️
S tim da zenska koja je sa mnom u sobi se ne gasi!! Boze mi pomozi, ali u tih par sati naucila sam sve o njezinoj familiji, pa mi cak daje savjete oko umjetne(koju ona osobno nikad nije dozivjela) 🤦♀️ luda sam haha 😂
Haha a gledaj to i sa vedrije strane nije ti dosadno 😂😂😂. Stvarno je to puno js zato te sve i boli. Drž se draga bude to ok temeratu nemaš…
Nemam temperature i pišam sve u šesnaest.. Do sad sam 17dcl od podneva haha 🙋♀️😂
S tim da zenska koja je sa mnom u sobi se ne gasi!! Boze mi pomozi, ali u tih par sati naucila sam sve o njezinoj familiji, pa mi cak daje savjete oko umjetne(koju ona osobno nikad nije dozivjela) 🤦♀️ luda sam haha 😂
Haha a gledaj to i sa vedrije strane nije ti dosadno 😂😂😂. Stvarno je to puno js zato te sve i boli. Drž se draga bude to ok temeratu nemaš…
Nemam temperature i pišam sve u šesnaest.. Do sad sam 17dcl od podneva haha 🙋♀️😂
Super samo pi puno tekućine i piški 😊
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Bozma, i mene zanima priprema za mpo sa ureaplasmom. Negativna sam na nju na nalazu cervikalnog brisa, al se pokazala u urinu. Dobila sam antibiotik 10 dana, a u postupak bi trebala za 15ak dana. Ne znam hoce li to praviti problem, moj gin kaze da ne bi trebalo 🤪
Sutra cu poslati mail mpo dr., pa cu vidjeti sto ona kaze.
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MimiDrimi, mene su prošli pit primili u postupak i u hodu smo rješavali bakteriju, negativan nalaz je došao taman pred punkciju pa mislim da bi nastavili sa punkcijom sve i da je bio pozitivan. Ne vjerujem da bi te vratil samo zbog toga
Cure imam jedno pitanje!
Kako je kod vas bilo za vracanje blastica!? Jel ste same birale ili su vam oni vratili koliko misle da treba!? Mi treba da odlucimo za sledeci transfer jednu ili dve i ne znam sta da mislim. 🧐
MPO Dr misli da idemo sa dve, moj Gyn preporucuje jednu jer svaka blizanacka trudnoca se vodi kao rizicna trudnoca. 🙃
Cure imam jedno pitanje!
Kako je kod vas bilo za vracanje blastica!? Jel ste same birale ili su vam oni vratili koliko misle da treba!? Mi treba da odlucimo za sledeci transfer jednu ili dve i ne znam sta da mislim. 🧐
MPO Dr misli da idemo sa dve, moj Gyn preporucuje jednu jer svaka blizanacka trudnoca se vodi kao rizicna trudnoca. 🙃
To se tvoj muz i ti morate dogovoriti jeste li spremni za potencijalnu blizanacku trudnoću ili ne.. Ja sam uvijek vracala 2, kad sam imala... Dva puta sam ostala trudna dok su mi vratili 2 blastice nijednom nije bila blizanacka trudnoća...
Cure imam jedno pitanje!
To se tvoj muz i ti morate dogovoriti jeste li spremni za potencijalnu blizanacku trudnoću ili ne.. Ja sam uvijek vracala 2, kad sam imala… Dva puta sam ostala trudna dok su mi vratili 2 blastice nijednom nije bila blizanacka trudnoća…
I naravno uvijek su me pitali koliko zelim da mi vrate i strasni mi je da neki doktori 'trpaju' vraćanje po 2 ako par ne zeli zbog tog jer je zamrzavanje 'skupo'...
Meni je cak doktorica na vv uvijek sama predlagala 1 ali ja sam htjela 2...
Cure imam jedno pitanje!
Ja danas popodne bila kod prijateljice kojoj su vratili 2 jer je ona tako htjela, njezin mpo joj je preporučio 1 jer je imala savršene blastociste i njoj se primile obje, sad ima curicu i deckica od 10mj. Nevjetojatno koliko su slatki, iak9 me uvijek bilo strah blizanaca mogu reć da ih sada želim! To je nešto preslatko :) Ako vratiš dva moraš biti spremna i na takav ishod, ona mi je rekla da je teško jako sa dvoje ali da se isplati!
Flower jaooo, tako sam ja imala cimericu koja se nije gasilaaaa! A stalno je pricala o tome kako nije bila na wcu 7 dana i mogu li ja pogledati je li joj rupa mozda zarasla. Umirala sam od smijeha koliko god sam bila tada u uzasnoj situaciji. Bas tragi komika. Na kraju sam morala odglumiti da sam zaspala da me prestane maltretirati.
Jao, prosao je jos jedan vikend! To me veseli jer sam sve blize postupku! Ovaj tjedan bi trebala dobiti pa vadjenje svih nalaza i dogovor za konzultacije.
E da, pitanje: trebala bi dobiti m u cetvrtak. Moram vaditi hormone 2.-5. dan. Ako dobijem ujutro, onda mi je plan ici u petak ujutro vaditi, ali sto ako dobijem navecer? To mi je onda nekako prerano da u petak vadim? A ponedjeljak mi se cini prekasno.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji