Marta svakako manje boli nego jucer, ali rekla bih da se jos nije u potpunosti smirilo.. Nisu mi jos nista rekli za antibiotik. Sutra ce ponovit urinokulturu i onda odlucit. Nadam se da nece cjepidlacit oko ostanka u bolnici, jer ja sutra izlazim posto poto.. U utorak bi trebao biti transfer i onda svakak idem do prof Vrcica. Dobila sam 18 jajnih stanica, ali preko telefona mi nisu htjeli rec o broju oplodjenih. Samo znam da ih pustaju do 5.dana, pa vjerujem da ima dobrog materijala 🙏
Bitno da bude sve ok. Bravo za stanice držimo fige da sve prodje kako treba🤞💪
NadalicaDa ti pitam jos nesto,jel si imala odnos ili bolje jw suzdrzati?
Bgm mi smo se keksali i keksamo se non stop, svi sretni zadovoljni 😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sad mi trenutno prica o turskoj seriji Azra 🤦♀️🤦♀️ aaaaa
Aaaaaa daj me nemojjjjj 🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Uglavnom nije ti dosadno🤗
🙏❤💙
Sad je malo cak utihnula, pa sam u soku od tisine haha. No, ne bih htjela bit bezobrazna, ali nisam bas prepricljiv tip sa osobom koju prvi put u zivotu vidim i jos je medju nama razlike 40 godina 🤦♀️😂 jedva cekam da zaspi 😂😂
Flower93 zamoli sestru da joj uvali nesto za spavanje 😂
Stigao mi ostatak nalaza, nema vise ureaplasme, ali ovaj bris na bakterije pise: nesto bakterija, rijetki leukociti. Je li to ok? Hoce li me primit u postupak sa nesto bakterija? Kao da mi je prvi put sam sa ovim nalazima 🙈
Sad je malo cak utihnula, pa sam u soku od tisine haha. No, ne bih htjela bit bezobrazna, ali nisam bas prepricljiv tip sa osobom koju prvi put u zivotu vidim i jos je medju nama razlike 40 godina 🤦♀️😂 jedva cekam da zaspi 😂😂
Drži se.. Znam da je igra živaca ali nije kraj svijeta da je transfer idući mjesec, čak kažu da je veća uspješnost sa pingvinima 😍😘
Jedva čekam sutra da pročitam novi tijek događaja
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Nadalica tako sam sretna jer sve super napreduje kod vas ❤🥰
Sundhine blago tebi, imaš smrzlice, držim fige neka to sad bude to! :)
Mali st
Ja sam kod Alebić, ali evo upravo odlučila da ću ipak u Maribor ovaj put.. Alebic je super ali MB je bio prvi izbor i moram probat.
Viola1 da tako ću i napravit, Hvala na savjetu. :)
Marta u fet u od pikanja samo stoperica. :) Za MB ću ti sutra odgovoriti jer sad ne stignem. 😘
S tim da zenska koja je sa mnom u sobi se ne gasi!! Boze mi pomozi, ali u tih par sati naucila sam sve o njezinoj familiji, pa mi cak daje savjete oko umjetne(koju ona osobno nikad nije dozivjela) 🤦♀️ luda sam haha 😂
Haha a gledaj to i sa vedrije strane nije ti dosadno 😂😂😂. Stvarno je to puno js zato te sve i boli. Drž se draga bude to ok temeratu nemaš...
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
S tim da zenska koja je sa mnom u sobi se ne gasi!! Boze mi pomozi, ali u tih par sati naucila sam sve o njezinoj familiji, pa mi cak daje savjete oko umjetne(koju ona osobno nikad nije dozivjela) 🤦♀️ luda sam haha 😂
🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂😂
A jadna ti, stavi slusalice u usi ako imas i slusaj muziku…
Marijaiva bravo 😂😂😂od finoće nemamo ništa 🤷♂️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji