Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    01. Ožujak 2020. 18:58

flower93

Marta svakako manje boli nego jucer, ali rekla bih da se jos nije u potpunosti smirilo.. Nisu mi jos nista rekli za antibiotik. Sutra ce ponovit urinokulturu i onda odlucit. Nadam se da nece cjepidlacit oko ostanka u bolnici, jer ja sutra izlazim posto poto.. U utorak bi trebao biti transfer i onda svakak idem do prof Vrcica. Dobila sam 18 jajnih stanica, ali preko telefona mi nisu htjeli rec o broju oplodjenih. Samo znam da ih pustaju do 5.dana, pa vjerujem da ima dobrog materijala 🙏

Bitno da bude sve ok. Bravo za stanice držimo fige da sve prodje kako treba🤞💪

flower93
    01. Ožujak 2020. 18:58

Sad mi trenutno prica o turskoj seriji Azra 🤦‍♀️🤦‍♀️ aaaaa

Nadalica
    01. Ožujak 2020. 19:07

Vita26

NadalicaDa ti pitam jos nesto,jel si imala odnos ili bolje jw suzdrzati?

Bgm mi smo se keksali i keksamo se non stop, svi sretni zadovoljni 😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Lucija987
    01. Ožujak 2020. 19:18

flower93

Aaaaaa daj me nemojjjjj 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Uglavnom nije ti dosadno🤗

🙏❤💙

flower93
    01. Ožujak 2020. 19:23

Lucija987

flower93

Sad je malo cak utihnula, pa sam u soku od tisine haha. No, ne bih htjela bit bezobrazna, ali nisam bas prepricljiv tip sa osobom koju prvi put u zivotu vidim i jos je medju nama razlike 40 godina 🤦‍♀️😂 jedva cekam da zaspi 😂😂

01. Ožujak 2020. 19:27

Flower93 zamoli sestru da joj uvali nesto za spavanje 😂 
    Stigao mi ostatak nalaza, nema vise ureaplasme, ali ovaj bris na bakterije pise: nesto bakterija, rijetki leukociti. Je li to ok? Hoce li me primit u postupak sa nesto bakterija? Kao da mi je prvi put sam sa ovim nalazima 🙈

Simba 1989
    01. Ožujak 2020. 19:59

flower93

Lucija987

flower93

Sad je malo cak utihnula, pa sam u soku od tisine haha. No, ne bih htjela bit bezobrazna, ali nisam bas prepricljiv tip sa osobom koju prvi put u zivotu vidim i jos je medju nama razlike 40 godina 🤦‍♀️😂 jedva cekam da zaspi 😂😂

Drži se.. Znam da je igra živaca ali nije kraj svijeta da je transfer idući mjesec, čak kažu da je veća uspješnost   sa    pingvinima 😍😘
    Jedva čekam sutra da pročitam novi tijek događaja 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Gelica
    01. Ožujak 2020. 20:10

Nadalica tako sam sretna jer sve super napreduje kod vas ❤🥰
    Sundhine blago tebi, imaš smrzlice, držim fige neka to sad bude to! :)
    Mali st 
    Ja sam kod Alebić, ali evo upravo odlučila da ću ipak u Maribor ovaj put.. Alebic je super ali MB je bio prvi izbor i moram probat. 
    Viola1 da tako ću i napravit, Hvala na savjetu. :)
    Marta u fet u od pikanja samo stoperica. :) Za MB ću ti sutra odgovoriti jer sad ne stignem. 😘

Marta...
    01. Ožujak 2020. 20:10

flower93

S tim da zenska koja je sa mnom u sobi se ne gasi!! Boze mi pomozi, ali u tih par sati naucila sam sve o njezinoj familiji, pa mi cak daje savjete oko umjetne(koju ona osobno nikad nije dozivjela) 🤦‍♀️ luda sam haha 😂

Haha a gledaj to i sa vedrije strane nije ti dosadno 😂😂😂. Stvarno je to puno js zato te sve i boli. Drž se draga bude to ok temeratu nemaš... 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    01. Ožujak 2020. 20:12

marijaiva

flower93

S tim da zenska koja je sa mnom u sobi se ne gasi!! Boze mi pomozi, ali u tih par sati naucila sam sve o njezinoj familiji, pa mi cak daje savjete oko umjetne(koju ona osobno nikad nije dozivjela) 🤦‍♀️ luda sam haha 😂

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂
    A jadna ti, stavi slusalice u usi ako imas i slusaj muziku…

Marijaiva bravo 😂😂😂od finoće nemamo ništa 🤷‍♂️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.