Mrva .. sve znam❤️ Isplači, bit ce ti lakše. Iskreno, ja u zadnje vrijeme pijem i tablete za smirenje, ne mogu zaspat nekad od suza i straha.. 🥺 bas je to tesko.. al sreca imamo se ovdje na forumu 😘
Da i ja znam popit normabele, to sam dobila jos u trudnoći pa mi ostala terapija🤦♀️...
Mrva draga baš smo u istoj situaciji kao i većina nas na ovom forumu ,ja sam se odmaknula od svih isto nemam nikoga od frendica razlog isti kao i kod tebe...Ja trčim svaki dan i imam pesa to mi je ljubav i radost to ne mogu opisati koliko me ispunjava.Neuspjeha se bojim užasno ići ću još po mrvice i ako se ne primi još jedan postupak i to je to od mene...Pokušat još nagovoriti muža na posvajanje i ako ne bude išlo pomiriti se s tim...malo se sad odmori od svega i napravi plan bit će ti lakše moramo se posložiti u glavi jer ćemo stvarno popi...i da mazni koji jeger bit će ti lakše grlim te draga 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Gelice pa gdje si ti do sada, ja evo trudna i cangrizava, muz mi rekao da sam dosadna, ljutila se 2 dana na njega, dok mi jadan nije kupio sladoleda i kebab pa sam popustila haha xd sad ce 4 mjesec, zelim ti srecu i neka se bebica ovaj put primi... Mi od nedavno osjecamo bebice ponekad, pa se radujemo ko mala djeca, termin za uzv imamo 19.3 pa cemo znati i spolove
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Mrva draga, sljedeci put kad ne budes imala cura za izaci jer su sve trudne ili imaju klince (kao i moje) i kada ti budi tesko, zovi mene pa cemo popiti bocu jegera zajedno ovako virtualno.
Ja se uhvatim nekad kako se osjecam tako usamljeno. Vecinu vremena sam sama. Osim s mizem, razgovaram samo s ljudima s posla. A stvarno volim drustvo. Trebam naci nove prijatelje pod hitno ili cu poluditi. Trenutno vi koje niti ne poznajem znate trenutno o meni puno vise nego moja najbolja prijateljica s kojom sam kao prst i nokat vec preko 20 godina. Kako je to tuzno zapravo.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Drage moje, tu mi je ogranicen pristup internetu, pa samo da vam posaljem pusu iz Tajlanda:) 🌴🐠🍹😁 Cujemo se za nekih tjedan dana:):) Nek mi netko pripremi sazetak dogadanja, ne znam kad cu stici procitati zaostatke:):)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Molim vas za POMOC! Vec sam pisala tu par postova nazad ali mi nitko nije odgovorio pa da pokusam opet. Zbunjena sam i ustravljena ovako; zadnja mens bila 20.01 pila sam kontracepciju od 03.02 do 27.02. Rekli su mi od 03.03 vaditi estrogen (u kojim vrijednostima treba biti za nastavak postupka) i krenuti s bockanjem(menopur 150). Ja nisam dobila jos a vec je 01.03, trebam li uopce dobiti ili samo krenuti s Menopurom. Molim vas, molim ako koja zna da mi da odgovor
91' PCOS, hipotireoza, MM 82' ok.
2018/19-stimulacije ciljani odnosi 4x, inseminacije 2x beta-0.
3/2020 ivf ( menopur+ cetroide)-otkazan postupak 1 folikul, zatvorena klinika zbog korone
6mj-planirani IVF-odustali
1/2021promjena klinike+promjena terapije
26/2/2021-iznenadjenje prije ivf, veliki plus na testu
Pinky, vaaaaaau, uživajte i odmorite 😘😘💚
Monkae, pa pretpostavljam da trebaš dobiti M. Nisam još čula da je netko kretao sa stimulacijom bez menge, iako nisam bila na pilulama prije postupka. Nazovi dr i pitaj, za svaki slučaj. Inače krećeš 2 ili 3dc.
Cure, šta se malo ne druškate vi koje ste u ZG? Organizirajte kavu, a mi ostale ćemo probati doći 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Mrvica je u buši sad samo da se lijepo smjesti pa za 14 dana beta.
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Samara, navijamo za mrvicu i veliku betu 🍀🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Monkae dobro dosla, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali pretpostavljam da treba doci m i da se ne moras bosti dok ne dode.
Pinky aaaa bas nam nedostajes! Uzivaj! Blgo vam se!
Sunshine super ideja za druskanje, ja nisam iz Zagreba, ali bi nastojala doletiti sigurno!
Samara sad samo strpljenja strpljenja strpljenja do bete i onda velikaaa lijepa beta i uredna i skolska trudnoca!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji