Maja stvarno odlično izgleda.
Mene je korona dotakla kad su ukinuli teretanu i kozmetičke salone 🙈 doslovno trebam kompletni remont ali se bojim zaraze...
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
MTB nisam vidjela, ali moja frendica je imala six pack trbušnjake do 6 mjeseca trudnoće. Da nisam vidjela svojim očima - ne bih vjerovala. Neke ženice su jednostavno tako građene 😄 Samo neka joj je beban živ i zdrav. Kile će izgubit na prvom koncertu skačući 2h. 💗
Imam i ja jednu koja je bila pred porod, a od straga bi rekao da je curica, ništa se nije vidjelo. Bilo je zabavno gledati šokove ljudima na licu kad bi se okrenula
Ja sad odoh spavati, pripremila sam postove za sutra. Laku noć!
💔💔💔
Mozda kao dodatan prijedlog (ako se smiju youtube linkovi stavljati) da 1 post budu filmici s davanjem najcescih injekcija?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Dobro jutro cure 😊
Jučer ja ipak pustila muzu da mi da injekciju...
I još se kao dogovorimo, snimiti ćemo to da imamo za uspomenu.. kao kad si normalni parovi šalju seksi slike prije nego naprave bebu jel 😅
Koja je to tragikomedija ispala..
Znači video traje 2 min.. zašto? Prvo mi je zabio iglu u trbuh a injekcija mu ispala iz ruke 🙈🙈🙈🙈 dobro da sam lezala, samo vidiš kako mi igla visi iz trbuha 😂
I sad čekam ja, čekam, čekam.. ja reko jesi gotov? Kaže on brojim.. ja pitam šta brojis? Kaže on čuo sam tebe da brojis do 5 kad si daš injekciju. Ja pitam pa dokle to brojis? Kaže do 20 za svaki slučaj 😂😂😂😂
Danas si dajem sama 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Stvarno si hrabra kad si mu dala priliku da te bode.. 😀 Ja na svog nisam ni pomislila jer sam znala da je bolje da ni ne pokusamo to. Bio bi to fijasko 😂
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Vitamini za jacanje imuniteta i jajnih stanica ( preporuceno 3 mj prije postupka )
Q10, Omega, Folna kiselina ( idealno Prenatal ili Novalac) , Vitamin D, zeljezo ako je nisko ( idealan Kendural C - brzo podize) , Shavatari prah ili sjemenke konoplje ( za jajne stanice) , Maticna mlijec (3tj prije postupka prestat uzimat ) - za zenu
Caj Zdravac, Cink i Vitamin C - za muskarca
To je ono sto mi uzimamo…vi jos nadopunite….
Zasto se maticna treba prestat piti 3 tjedna prije?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo meee… Prespavala ja skoro cijeli dan.. Dakle ni kune mi nije zao a zalosno je sto se takav tretman ne dobiva pod normalno.. Dosla tamo svi divni kasni, prvo sa, sestrom razgovor, sa anesteziolog om i onda sa Podobnikom.. E pa mene je raj covjek odusevio… Doslovno mi je rekao da 3 spontana nije NORMALNO i da nije normalno da ja, srljam iz transfera i transfer godinama a sve je gore i gore… Pogledao me prije Kiretaze na ultrazvuk, pa rekao da ce mi sve objasniti dodatno nakon kiretaze… Diska u sobu sestre divne krasne, u sali ne drzale za ruku za cas sam zaspala i HOP probudila se u svom krevetu… Od lezala 2 sata u toplom krevetu uz mazenje i pazenje sestara gledanje tv-a jedrenje kroasana i pijuci sok… Nakon 2 sata sestra samnom kod doktora opet me pogleda na ultrazvuk kaze sve super izgleda i nije mu jasno kako ja vec nemam 3 djece🤷♀️🙃😄..
Kao da sam znala pa, sam poneka sve nalaze, sve je pazljibo pregledao iskomentirao objasnio mi.. Vise nego ijedan doktor do sad! Uglavnom njegov savjet je da napravimo jos HLA TIPIZACIJU muz i ja da se vidi jesmo li mi kao par kompatibilni ukoliko nismo da cu morat dobivat imunoglobulin.. To i laparoskopija jer mu je desni jajovod sumnjiv i tek tad na transfere i deff se s kazem s njim kaze ovako mozes do menopauze to normalno nije jer imati takve super nalaze i rezultate i da uvijek stane u tom cca 7 tjednu da se uzrok prvo mora naci…I da sto je najbitnije uspio mi je napraviti vakumsku aspiraciju, ne znam tko se koliko kuzi no to samo vakumom usisaju sadrzaj maternice, nista nije strugao kaze znam da ti moram cuvat endometrij… I da sam po njemu i predugo cekala sto nisam isla na kiretazu jer to nije zdravo da se moze razviti neka mola 🤷♀️🙄a onda se minimalno mora cekati 6 mjeseci za transfer…
I ja sam isla na vakumsku ali na živo, na živo je uzas
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Dobro jutro cure 😊
Jučer ja ipak pustila muzu da mi da injekciju…
I još se kao dogovorimo, snimiti ćemo to da imamo za uspomenu.. kao kad si normalni parovi šalju seksi slike prije nego naprave bebu jel 😅
Koja je to tragikomedija ispala..
Znači video traje 2 min.. zašto? Prvo mi je zabio iglu u trbuh a injekcija mu ispala iz ruke 🙈🙈🙈🙈 dobro da sam lezala, samo vidiš kako mi igla visi iz trbuha 😂
I sad čekam ja, čekam, čekam.. ja reko jesi gotov? Kaže on brojim.. ja pitam šta brojis? Kaže on čuo sam tebe da brojis do 5 kad si daš injekciju. Ja pitam pa dokle to brojis? Kaže do 20 za svaki slučaj 😂😂😂😂
Danas si dajem sama 🙈🙈🙈
😂😂😂😂😂 jaooo, mogu mislit na sta je to sve licilo 😂😂😂😂😂 al broji on do 20 za svaki slucaj 😂😂😂 vrh!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji