Dokumentacija potrebna za IVF:-papa test
- brisevi
- test na hepatitis B,C i HIV 1,2 ( oba partnera)
- krvna grupa
- uputnica za ivf,folikulometrije,opremu i ljekove
- preslik vjencanog lista i kopija osobnih za oboje
-spermiogram
Ako sam nesto zaboravila neka me netko nadopuni (ovako je kod nas trebalo)
Ja sam na svom popisu našla što treba za parove koji nisu u braku:
izjava od javnog bilježnika s ovjerenim potpisima izvanbračnog para o postojanju izvanbračne zajednice
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vitamini za jacanje imuniteta i jajnih stanica ( preporuceno 3 mj prije postupka )
Q10, Omega, Folna kiselina ( idealno Prenatal ili Novalac) , Vitamin D, zeljezo ako je nisko ( idealan Kendural C - brzo podize) , Shavatari prah ili sjemenke konoplje ( za jajne stanice) , Maticna mlijec (3tj prije postupka prestat uzimat ) - za zenu
Caj Zdravac, Cink i Vitamin C - za muskarca
To je ono sto mi uzimamo...vi jos nadopunite....
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
miss1502 super, to je osnovno 👍
Po meni je za konzultacije dobro imati i spolne hornone, progesteron, amh i nalaze štitnjače +d vitamin.
Sve skupa ubrza proces.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ruska da,tako je, zaboravila sam napisati to za nevjencane parove
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
UZV 05.12
Konačno, otvaranje novog topica. Ja bih stvarno htjela da ga otvori Bozma, ali neću glumiti djevu koju svi moraju nagovarati na nešto.
Dajte mi ujutro vremena da sredim taj topic prije nego dođete pisati na njega, doći ću vam ovdje napisati kad se možete prešaltati.
Ovo je prijedlog:
Prvi post:
1. srdačni pozdravi
2. najava kako nalijepiti sliku
Drugi post:Nikittine upute što nakon transfera
Treći - peti post
Naš popis
Šesti post
Jutarnji pozdravi
Smatrate li da još nešto od informacija treba dodati? Želi li netko složiti neki popis preporuka, ili tako nešto?
Možda da nabrojim u jednom postu što je sve potrebno prije prvog postupka?
Ajmo djevojke, ideje na sunce!
Savrsenoooo ❤️ napokoooon
Lucyinthesky tako je, mozemo to nadodati jer definitivno svaki doktor ce to traziti...
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Ja sam kod seke na tretmanu malo me danas boli dole lagano neki pritisak zateze sad dali sta bebica raste🤗 ili ta loptica ☹️ nadam se ovo prvo 🙏
Da i da vam kazem nazive toga :
Na trbuhu Omfalocela
Na vratu Cisticni higrom
Niti jedno nisam guglala samo je Poljak reka da na vratu nije to strasno a ovo je malo vece
Moji su guglali ja nemam snage navodno ima i pozitvni ishoda a i losih
Uglavnom se sve te anomalije povezivaju sa kromosomskim poremecajima. Meni su utvrđene svakakve anomalije, ni slicno tvojima, da se ne preplašiš, i odmah je posumnjano na kromosome, međutim nisu na kraju bili u pitanju kromosomi nego mi je jednostavno objasnjeno kao strukturalna pogreska. Doktorima je jako bitno utvrditi da li se radi o kromosomskoj greski kad su tako manje anomalije zbog toga sto se to sve moze operirati nakon rođenja kada je plod genetski ok.
Ma nisam izdrzala i gugla sam bolje da nisam ima svega i odustala sam tako da sve u Bozjim rukama i sta Bog da njegova je zadnja i vjerujem u to🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ekipa ,nadopunite potpise sa klinikom u kojoj ste i doktorom koji vas vodi, terapija , iduci postupci itd .bit ce nam puno lakse pratit, sigurna sam da svaka od nas to brzo zaboravi pa se ponavljamo s pitanjima..ovako ispod sve lijepo piše
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Ja sam kod seke na tretmanu malo me danas boli dole lagano neki pritisak zateze sad dali sta bebica raste🤗 ili ta loptica ☹️ nadam se ovo prvo 🙏
Da i da vam kazem nazive toga :
Na trbuhu Omfalocela
Na vratu Cisticni higrom
Niti jedno nisam guglala samo je Poljak reka da na vratu nije to strasno a ovo je malo vece
Moji su guglali ja nemam snage navodno ima i pozitvni ishoda a i losih
Da, kao sta su ti rekli: ima i pozitivnih ishoda, a nazalost i onih negativnih.. Mi cemo se moliti da ti spadas u ovu prvu grupu! 🙏🙏 U kojem si ti sad tjednu?
12 tjedana citala sam da se moze i povuc do 13 tjedna nekad 14 ali neznam dali je moja fizioloska ili pataloska 🤷 puno je toga tu ☹️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Vitamini za jacanje imuniteta i jajnih stanica ( preporuceno 3 mj prije postupka )
Q10, Omega, Folna kiselina ( idealno Prenatal ili Novalac) , Vitamin D, zeljezo ako je nisko ( idealan Kendural C - brzo podize) , Shavatari prah ili sjemenke konoplje ( za jajne stanice) , Maticna mlijec (3tj prije postupka prestat uzimat ) - za zenu
Caj Zdravac, Cink i Vitamin C - za muskarca
To je ono sto mi uzimamo…vi jos nadopunite….
Hvala ti puno, miss.☺️😘
MTB ma znam da si ti trudna, pa nisam ni mislila da se ti primis jos dodatnog posla. 😘
Ja pijem prenatal od Novalca, Vitamin D (sprej BetterYou D Lux 3000) i pocela sam i CoQ10 od Pharmanord. To je to, barem za sada 😉
Ako jos netko ima sta za dodati, samo dajte 😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji