Cure radila sam potpis sad me zanima dali vam se vidi ?? i kako cu kad idem uredit sta opet idem na potpis i na stari uredit jel tsko
Belaaa, ako ga ti ne vidiš, ne vidimo ga ni mi.
Pokušaj s kratkim potpisom, ako je predugačak ne spremi ti ga.
A onda ćeš dodavati nove stvari u njega.
💔💔💔
Bela vjerovatno je prredug pa kad stisnes na spremi on ga ne spremi...
Htjela sam rec samo da kad si dajem injekcije u desnu stranu od pupka uvijek poplavi i napravi se baloncic.. U lijevu ne. Znaci krivo radim jer mi je nezgodno tu s desnom rukom valjda drzat iglu.. Ko ce ga znat.. Valjd mi nemoze nis bit od toga. A jebes oziljke i modrice...
Bela vjerovatno je prredug pa kad stisnes na spremi on ga ne spremi…
Htjela sam rec samo da kad si dajem injekcije u desnu stranu od pupka uvijek poplavi i napravi se baloncic.. U lijevu ne. Znaci krivo radim jer mi je nezgodno tu s desnom rukom valjda drzat iglu.. Ko ce ga znat.. Valjd mi nemoze nis bit od toga. A jebes oziljke i modrice…
Pa uvijek s istom rukom daješ injekciju, onom dominantnom.
S drugom uštipneš komad stomaka (ako nisi Maja Šuput i imaš stomak ) dok s dominantnom pikneš, kao pikado.
💔💔💔
Htjela sam rec samo da kad si dajem injekcije u desnu stranu od pupka uvijek poplavi i napravi se baloncic.. U lijevu ne. Znaci krivo radim jer mi je nezgodno tu s desnom rukom valjda drzat iglu.. Ko ce ga znat.. Valjd mi nemoze nis bit od toga. A jebes oziljke i modrice…
S drugom uštipneš komad stomaka (ako nisi Maja Šuput i imaš stomak) dok s dominantnom pikneš, kao pikado.
Je al je smjer igle u desno kao od pupka.. Nikad ns bodem prema pupku.. Nezz zas...
Znaci kad si dajes obavezno prstima pucni iglu prije nego zrak ispustis i ona stisni dobro prstima kozu zahvati i iglu stavi kako vec znas taj baloncic nastane jer zrak udje ali ti nije nista strasno i proce a to modro mazi lioton gel 1000 u ljekarni odlican za hematone potkozne i modrice koristim jer si dajem fragmine ima tri miseca inekcije
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure radila sam potpis sad me zanima dali vam se vidi ?? i kako cu kad idem uredit sta opet idem na potpis i na stari uredit jel tsko
Belaaa, ako ga ti ne vidiš, ne vidimo ga ni mi.
Pokušaj s kratkim potpisom, ako je predugačak ne spremi ti ga.
A onda ćeš dodavati nove stvari u njega.
Sad nemam opet volje jer ima toliko toga🤦 drugi dan cu😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ja ne vidim potpis kod tene
Znaci nema gaa a ja po ure pisalaa🤦
Pokusaj ga skratiti,mozda je dugačak, i moras ga ti vidjet, isto kao sto vidis nadimak tako moras i potpis
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ja sam kod seke na tretmanu malo me danas boli dole lagano neki pritisak zateze sad dali sta bebica raste🤗 ili ta loptica ☹️ nadam se ovo prvo 🙏
Da i da vam kazem nazive toga :
Na trbuhu Omfalocela
Na vratu Cisticni higrom
Niti jedno nisam guglala samo je Poljak reka da na vratu nije to strasno a ovo je malo vece
Moji su guglali ja nemam snage navodno ima i pozitvni ishoda a i losih
Da, kao sta su ti rekli: ima i pozitivnih ishoda, a nazalost i onih negativnih.. Mi cemo se moliti da ti spadas u ovu prvu grupu! 🙏🙏 U kojem si ti sad tjednu?
12 tjedana citala sam da se moze i povuc do 13 tjedna nekad 14 ali neznam dali je moja fizioloska ili pataloska 🤷 puno je toga tu ☹️
Da, tako sam i ja procitala.. Ma mi cemo biti pozitivne!! 🤗
Hvaala❤️🙏
S drugom uštipneš komad stomaka (ako nisi Maja Šuput i imaš stomak) dok s dominantnom pikneš, kao pikado.
Je al je smjer igle u desno kao od pupka.. Nikad ns bodem prema pupku.. Nezz zas…
Ni udesno ni ulijevo, već okomito prema stomaku.
Istisni malo zrak, ali to nije strašno ako i ima sitno, taj zrak će ti izaći. Bolje da je malo zraka, nego da istisneš lijeka previše vani.
💔💔💔
Dada,MTB ja sam 3. Dan menzesa i imam veci trbuh od Maje 😂😂😂 a tek kad krene sarma i jota i fazol 🍽🤗
To nije trbuh,Majo!!!
Salu na stranu,nek joj je sa srecom 🙂
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore