Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 22:09

Belaaa

Cure radila sam potpis sad me zanima dali vam se vidi ?? i kako cu kad idem uredit sta opet idem na potpis i na stari uredit jel tsko

Belaaa, ako ga ti ne vidiš, ne vidimo ga ni mi.
    Pokušaj s kratkim potpisom, ako je predugačak ne spremi ti ga.
    A onda ćeš dodavati nove stvari u njega.

💔💔💔

29. Listopad 2020. 22:10

Bela vjerovatno je prredug pa kad stisnes na spremi on ga ne spremi... 

Htjela sam rec samo da kad si dajem injekcije u desnu stranu od pupka uvijek poplavi i napravi se baloncic.. U lijevu ne.  Znaci krivo radim jer mi je nezgodno tu s desnom rukom valjda drzat iglu.. Ko ce ga znat.. Valjd mi nemoze nis bit od toga. A  jebes oziljke i modrice... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 22:12

Sanjich🤞🤰

Bela vjerovatno je prredug pa kad stisnes na spremi on ga ne spremi…

Htjela sam rec samo da kad si dajem injekcije u desnu stranu od pupka uvijek poplavi i napravi se baloncic.. U lijevu ne. Znaci krivo radim jer mi je nezgodno tu s desnom rukom valjda drzat iglu.. Ko ce ga znat.. Valjd mi nemoze nis bit od toga. A jebes oziljke i modrice…

Pa uvijek s istom rukom daješ injekciju, onom dominantnom.
    S drugom uštipneš komad stomaka (ako nisi Maja Šuput i imaš stomak ) dok s dominantnom pikneš, kao pikado.

💔💔💔

29. Listopad 2020. 22:14

NadimakMTB

Sanjich🤞🤰

Htjela sam rec samo da kad si dajem injekcije u desnu stranu od pupka uvijek poplavi i napravi se baloncic.. U lijevu ne. Znaci krivo radim jer mi je nezgodno tu s desnom rukom valjda drzat iglu.. Ko ce ga znat.. Valjd mi nemoze nis bit od toga. A jebes oziljke i modrice…

S drugom uštipneš komad stomaka (ako nisi Maja Šuput i imaš stomak) dok s dominantnom pikneš, kao pikado.

Je al je smjer igle u desno kao od pupka.. Nikad ns bodem prema pupku.. Nezz zas... 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Listopad 2020. 22:17

Sanjich🤞🤰

Znaci kad si dajes obavezno prstima pucni iglu prije nego zrak ispustis i ona stisni dobro prstima kozu zahvati i iglu stavi kako vec znas taj baloncic nastane jer zrak udje ali ti nije nista strasno i proce a to modro mazi  lioton gel 1000 u ljekarni odlican za hematone potkozne i modrice koristim jer si dajem fragmine ima tri miseca inekcije

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

29. Listopad 2020. 22:19

NadimakMTB

Belaaa

Cure radila sam potpis sad me zanima dali vam se vidi ?? i kako cu kad idem uredit sta opet idem na potpis i na stari uredit jel tsko

Belaaa, ako ga ti ne vidiš, ne vidimo ga ni mi.
    Pokušaj s kratkim potpisom, ako je predugačak ne spremi ti ga.
    A onda ćeš dodavati nove stvari u njega.

Sad nemam opet volje jer ima toliko toga🤦 drugi dan cu😁

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MaloTele
    29. Listopad 2020. 22:20

Belaaa

*.Women_name.*

Belaaa

Ja ne vidim potpis kod tene

Znaci nema gaa a ja po ure pisalaa🤦

Pokusaj ga skratiti,mozda je dugačak, i moras ga ti vidjet, isto kao sto vidis nadimak tako moras i potpis

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

29. Listopad 2020. 22:21

Ruska1986

Belaaa

Ruska1986

Belaaa

Ja sam kod seke na tretmanu malo me danas boli dole lagano neki pritisak zateze sad dali sta bebica raste🤗 ili ta loptica ☹️ nadam se ovo prvo 🙏
    Da i da vam kazem nazive toga :
    Na trbuhu Omfalocela
    Na vratu Cisticni higrom
    Niti jedno nisam guglala samo je Poljak reka da na vratu nije to strasno a ovo je malo vece
    Moji su guglali ja nemam snage navodno ima i pozitvni ishoda a i losih

Da, kao sta su ti rekli: ima i pozitivnih ishoda, a nazalost i onih negativnih.. Mi cemo se moliti da ti spadas u ovu prvu grupu! 🙏🙏 U kojem si ti sad tjednu?

12 tjedana citala sam da se moze i povuc do 13 tjedna nekad 14 ali neznam dali je moja fizioloska ili pataloska 🤷 puno je toga tu ☹️

Da, tako sam i ja procitala.. Ma mi cemo biti pozitivne!! 🤗

Hvaala❤️🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 22:26

Sanjich🤞🤰

NadimakMTB

Sanjich🤞🤰

S drugom uštipneš komad stomaka (ako nisi Maja Šuput i imaš stomak) dok s dominantnom pikneš, kao pikado.

Je al je smjer igle u desno kao od pupka.. Nikad ns bodem prema pupku.. Nezz zas…

Ni udesno ni ulijevo, već okomito prema stomaku.
    Istisni malo zrak, ali to nije strašno ako i ima sitno, taj zrak će ti izaći. Bolje da je malo zraka, nego da istisneš lijeka previše vani.

💔💔💔

ericaa
    29. Listopad 2020. 23:04

Dada,MTB ja sam 3. Dan menzesa i imam veci trbuh od Maje 😂😂😂 a tek kad krene sarma i jota i fazol 🍽🤗
    To nije trbuh,Majo!!! 
    Salu na stranu,nek joj je sa srecom 🙂 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.