Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    29. Listopad 2020. 21:25

Oolive

Teja1408

Oolive

Meni su rekli prije aspiracije ponovno test.
    Po ovome cu se testirati tri puta😂
    Nazvati cu ja opet za svaki slucaj

Evo meni nisu spomenuli, a ne znam ni kako bih stigla…
    Kad sam se narucila u prosli petak dali su mi termin za utorak tek.
    Sutra da mi i kazu, a aspiracija u ponedjeljak, nema sanse da stignem.
    Javim sutra sta kazu.

Meni se to testiranje 3 puta nekako cini neisplativo. Jer bi nam trebali 3 puta dati uputnicu za to preko hzzo-a jer realno imamo pravo na to. Ne mogu nas natjerati da platimo.
    Ako jedan test kosta oko 700 kn, nekako mi nema smisla da na nas jedan postupak potrose 2100.. 🤷‍♀️

Ma naravno, suludo je toliko puta testirati se.
    Samo mi nije jasno zasto se moram testirati za ajmo reci obican tj kratki dolazak k njima po lijekove 🤔
    Da, ti ne stignes… Javi se sutra svakako nakon pregleda.

Meni su napravili oni test prije bockanja da ne krenem bezveze ako sam pozitivna na koronu. Možda radi toga i ovdje 🤷
    A za aspiraciju moram sutra službeno raditi test preko uputnice

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nada 🍀
    29. Listopad 2020. 21:30

A koliko mjesta ima za potpis? S obzirom na moj ne kratak staž u MPO vodama (8 godina) tribalo bi mi jedno 10 stranica 🤮
    Lucija drago mi je da si dobila tretman kakav zaslužuješ, svakako poslušaj liječnika i napravi te pretrage. Mislim da jajovod ne igra veliku ulogu u tvojoj priči jer ipak idete na IVF ali svakako i njega triba pogledati zbog tvog zdravlja... ❤️

MaloTele
    29. Listopad 2020. 21:34

miss1502

Chloe u splitu je prije prvog UZV, to mi je normalnije
    Ruska super naziv

Da da na to sam i mislila, a ovako cu se bockat sad neko vrijeme i sta ako mi test na covid bude pozitivan, propade mi sve, iako nitko ne garantira da se neces zarazit u periodu od prvog uzv do aspiracije ali eto,tak je kak je,ne mozemo to promijenit

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 21:46

Super. Mislim da smo sve posložile. Ja ću ujutro posložiti postove, objaviti ih, pa vam javiti kad možete doći (da slučajno ne uletite između 2 posta sa ovim svim informacijama) 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 21:47

Vratimo se na zabavne teme. Jeste vidjeli trudničku sliku Maje Šuput sa njenim ogromnim stomakom nakon 4.5 mjeseci trudnoće?
    Ne smatram se debelom, ali meni je stomak nakon 6 dana trudnoće () duplo veći od njenog 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    29. Listopad 2020. 21:53

NadimakMTB

Vratimo se na zabavne teme. Jeste vidjeli trudničku sliku Maje Šuput sa njenim ogromnim stomakom nakon 4.5 mjeseci trudnoće?
    Ne smatram se debelom, ali meni je stomak nakon 6 dana trudnoće () duplo veći od njenog

Baš ja sad to komentirala s tatom na mob 😂😂😂 Ja bi se već mogla prodat pod trudnice 5,6 mjesec 😂😂 kao balon sam. Neki dan sam išla vadit krv, kaže muž tebe će netko pustit gle koliki ti je trbuh samo otkopcaj kaput. Još laborantica pred svima kaže, aha vi ste trudnica ( na upitnici valjda piše), ja mislim zločesto možda me onaj ogromni red neko pusti naprijed da što brže se vratim u krevet. Ali nije mi uspio plan 😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Listopad 2020. 21:56

NadimakMTB

Mtb ja još nisam trudna niti se šopam hormonima pa mi je veći nego njoj u 5 mj trudnoće 😂😂😂😂😂😂

endometrioza

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Listopad 2020. 22:00

Cure radila sam potpis sad me zanima dali vam se vidi ??  i kako cu kad idem uredit sta opet idem na potpis i na stari uredit jel tsko

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• *.Women_name.*
    29. Listopad 2020. 22:02

Belaaa

Cure radila sam potpis sad me zanima dali vam se vidi ?? i kako cu kad idem uredit sta opet idem na potpis i na stari uredit jel tsko

Ja ne vidim potpis kod tene

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Listopad 2020. 22:03

*.Women_name.*

Belaaa

Cure radila sam potpis sad me zanima dali vam se vidi ?? i kako cu kad idem uredit sta opet idem na potpis i na stari uredit jel tsko

Ja ne vidim potpis kod tene

Znaci nema gaa a ja po ure pisalaa🤦

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.