Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Oolive
    29. Listopad 2020. 21:06

Teja1408

Oolive

Meni su rekli prije aspiracije ponovno test.
    Po ovome cu se testirati tri puta😂
    Nazvati cu ja opet za svaki slucaj

Evo meni nisu spomenuli, a ne znam ni kako bih stigla…
    Kad sam se narucila u prosli petak dali su mi termin za utorak tek.
    Sutra da mi i kazu, a aspiracija u ponedjeljak, nema sanse da stignem.
    Javim sutra sta kazu.

Meni se to testiranje 3 puta nekako cini neisplativo. Jer bi nam trebali 3 puta dati uputnicu za to preko hzzo-a jer realno imamo pravo na to. Ne mogu nas natjerati da platimo.
    Ako jedan test kosta oko 700 kn, nekako mi nema smisla da na nas jedan postupak potrose 2100.. 🤷‍♀️

Ma naravno, suludo je toliko puta testirati se.
    Samo mi nije jasno zasto se moram testirati za ajmo reci obican tj kratki dolazak k njima po lijekove 🤔
    Da, ti ne stignes... Javi se sutra svakako nakon pregleda. 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

Nadalica
    29. Listopad 2020. 21:06

Lana3

Nadalica

Cure moje drage ja dok procitam zaostatke prodje godina, taman stignem sve procitati, jedna beba zaplace ja dok gurnem flasicu vi vec 20 strana pobjegle, i zaboravim sta sam procitala 😂😂😂 MTB ja sam vec 6dnt imala crticu, zato pisaj, sta zalis tog urina 🙈 pocrkacemo od znatizelje.. i ja sam imala lude snove nakon transfera, tipa dosla ex od muza i ja joj otvaram vrata stana, ona stoji, drzi neku bebu, kaze meni evo vam beba, znam ja da ne mozete imati svoje.. a ona ima 3 sa sve razlicitim osobama, jedno na posvojenje dala i 2 abortusa 😥 sanjala cak i da sam rodila nekog aliena, pa svi dosli da vide, a ono neko zeleno cudoviste sta li je vec 🙈 probadanje je normalno kao i grcevi znam da sam trcala u bolnicu misleci da je nesto lose. Dobila sam magnezijum da pijem, to pomaze pa probaj 😘
    Piky, lucija bas mi je zao, ali trnovit je put do bebe, uspjet cete sledeci put, u mislima ste mi..
    Bela jao meni koliko znaju prepasti ti doktori, meni licno nakon uzv i potvrdjene srcane radnje, drugi uzv, drugi ginekolog i kaze ne cujem nista 😯😯😯 nasla drugog ginica i sve bilo ok, ali znam koliko sam se prepala tada, zato razumijem donekle kako se osjecas, drzi se, uz tebe smo, bebe su jace nego mislimo, bit ce sve uredu dat ce bog ♥️
    Nikitta jao ti i tvoj nokat 😂 juce sijecem nokte na nogama i mislim na tebe 🙈🙈🙈🙈 moja vugla je malo na svoju ruku.. kako si onako ? Jel sve ok ? Ti si tako divna osoba kad brines i volis tako njegovu djecu, zasluzujes barem 2 svoje vlastite ♥️
    Mene svekrva juce pita hocemo li jos djece, a porodila se prije 3 mjeseca, ko da radim na traci pa akord da stignem 🤢 ja znam da sam vas pola zaboravila jer moj nenaspavani mozak ne moze sve popamtit pa se ne ljutite 🙈 svima vam zelim srecu ♥️ odo mijenjat pelene evo noah se usro, smrdi stan od njega, a meni zao da ne napisem sta sam.krenula 🙈

Koji dan nakon transfera je beta bila 2600?

14 dnt 🤔 zasto ? Da li i ti nosis blizance ? Vidim beta do krova, mozda su i trojke ♥️♥️♥️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 21:11

Imamo li ideju za naslov teme? Ili da bude Potpomognuta oplodnja Vol.4. - OBAVEZNO PROČITATI PRVI POST

💔💔💔

MaloTele
    29. Listopad 2020. 21:13

Teja1408

Oolive

Meni su rekli prije aspiracije ponovno test.
    Po ovome cu se testirati tri puta😂
    Nazvati cu ja opet za svaki slucaj

Evo meni nisu spomenuli, a ne znam ni kako bih stigla…
    Kad sam se narucila u prosli petak dali su mi termin za utorak tek.
    Sutra da mi i kazu, a aspiracija u ponedjeljak, nema sanse da stignem.
    Javim sutra sta kazu.

Meni se to testiranje 3 puta nekako cini neisplativo. Jer bi nam trebali 3 puta dati uputnicu za to preko hzzo-a jer realno imamo pravo na to. Ne mogu nas natjerati da platimo.
    Ako jedan test kosta oko 700 kn, nekako mi nema smisla da na nas jedan postupak potrose 2100.. 🤷‍♀️

Ja sam na sv.duhu, dns sam zvala da pitam jel norm rade jer se trebam bockati od sutra pa da se ne bodem bezveze, i nista mi nisu spomenuli test na covid, znam jedino da treba bit gotov prije aspiracije, mozda je to od bolnice od bolnice,neznam.. iako kao sto kaze teja1408 to je skroz neisplativo,al meni je i ovo glupo u jednu ruku da se testiram tek prije aspiracije, ako bude pozitivan test dzabe mi bockanje prije,bolje da se moramo testirat prije nego opce krenemo u ista,mislim da je u Splitu tako kolko sam pohvatala 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Ruska1986
    29. Listopad 2020. 21:16

NadimakMTB

Imamo li ideju za naslov teme? Ili da bude Potpomognuta oplodnja Vol.4. - OBAVEZNO PROČITATI PRVI POST

Da, to je super! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MaloTele
    29. Listopad 2020. 21:16

NadimakMTB

Ako mislis ostat ( i dalje) trudna treba bit potpomognuta oplodnja vol.4, da se ne prekida tradicija 😊🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Ruska1986
    29. Listopad 2020. 21:17

Belaaa

Ruska1986

Belaaa

Ja sam kod seke na tretmanu malo me danas boli dole lagano neki pritisak zateze sad dali sta bebica raste🤗 ili ta loptica ☹️ nadam se ovo prvo 🙏
    Da i da vam kazem nazive toga :
    Na trbuhu Omfalocela
    Na vratu Cisticni higrom
    Niti jedno nisam guglala samo je Poljak reka da na vratu nije to strasno a ovo je malo vece
    Moji su guglali ja nemam snage navodno ima i pozitvni ishoda a i losih

Da, kao sta su ti rekli: ima i pozitivnih ishoda, a nazalost i onih negativnih.. Mi cemo se moliti da ti spadas u ovu prvu grupu! 🙏🙏 U kojem si ti sad tjednu?

12 tjedana citala sam da se moze i povuc do 13 tjedna nekad 14 ali neznam dali je moja fizioloska ili pataloska 🤷 puno je toga tu ☹️

Da, tako sam i ja procitala.. Ma mi cemo biti pozitivne!! 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

29. Listopad 2020. 21:20

Belaaa

angribird

Belaaa

Ja sam kod seke na tretmanu malo me danas boli dole lagano neki pritisak zateze sad dali sta bebica raste🤗 ili ta loptica ☹️ nadam se ovo prvo 🙏
    Da i da vam kazem nazive toga :
    Na trbuhu Omfalocela
    Na vratu Cisticni higrom
    Niti jedno nisam guglala samo je Poljak reka da na vratu nije to strasno a ovo je malo vece
    Moji su guglali ja nemam snage navodno ima i pozitvni ishoda a i losih

Uglavnom se sve te anomalije povezivaju sa kromosomskim poremecajima. Meni su utvrđene svakakve anomalije, ni slicno tvojima, da se ne preplašiš, i odmah je posumnjano na kromosome, međutim nisu na kraju bili u pitanju kromosomi nego mi je jednostavno objasnjeno kao strukturalna pogreska. Doktorima je jako bitno utvrditi da li se radi o kromosomskoj greski kad su tako manje anomalije zbog toga sto se to sve moze operirati nakon rođenja kada je plod genetski ok.

Ma nisam izdrzala i gugla sam bolje da nisam ima svega i odustala sam tako da sve u Bozjim rukama i sta Bog da njegova je zadnja i vjerujem u to🙏🙏

Tako je najbolje, kako bude bit će, svakako nista ne mozes promijeniti. Znam kako je to tesko, zao mi je, drzi se.

🍀🐞MISS🐞🍀
    29. Listopad 2020. 21:21

Chloe u splitu je prije prvog UZV, to mi je normalnije 
    Ruska super naziv 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

ericaa
    29. Listopad 2020. 21:23

Odlicna ideja za novi vol. 4
    I ovo na pocetku,nalazi,preporuke,i dodavanje mjesta u potpis... i ja sam ga updejtala. Stalno se pitamo tko je di pa ce ubrzat proces... 
    Lucija konacno je zavrsilo. Na zalost,moras masno platiti da bi dobio ljudski tretman... mozda sad krenete od neke druge pretpostavke i konacno to zavrsi dobro...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.