Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Listopad 2020. 15:47

NadimakMTB

Dada31

MTB ja čekam da ti piškiš 🙈🙈😁
    Planiraš li ili čekaš betu? 😊

Neeee znaaaaammm
    Neću sigurno dok primam progesteron, to sam si zacrtala u glavi. Ionako je prerano, danas sam tek 5dnt.

MTB ali ma znašššš, od danas možeš razmišljati lagano i tome 😁😁 sjeti se koliko si tumu (ak se ne varam) nagovarala hehehe... Ma već ja vidim da će tebe za vikend uhvatiti fjaka, ona pozitivna naravno.... Bi li ili nebi 🙈🙈🙈😊 tako navijam za tebeeeee.

I da nam ostaneš tajnica i dalje sa svojim popisom 😊😁 

endometrioza

iris_iris
    28. Listopad 2020. 15:49

Nikitta

Pepsi13 hvala ti. Bit će to super za tebe. Počinje tvoj novi život! ❤️
    Dada31 velike su šanse da je kod vas nasljedno, kad obje imate endometriozu. Promislite o Serrapeptase ili LDN naltrexone. Uguglajte. Ja ću o tome razmišljat da uzimam nakon operacije. Prijateljici se nije vratila endo nakon što je nakon operacije odmah uzimala LDN naltrexone. Bila je ponovno na lpsc radi neke ciste, ali endo nisu našli.

Zapisala sam si to bila, plan je bio pozabaviti se endometriozom nakon ovog postupka, u ponedjeljak još idem vidjeti kakvo je stanje s ovim ciklusom, a onda dalje u borbu... 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Ruska1986
    28. Listopad 2020. 15:50

Lucija, jako mi je zao.... Stvarno! Bas te pratim otkad sam tu i to sta si pisala za prosle trudnoce i taj nesretni 7 tjedan.. Nekako sam se nadala treca sreca! A jebemu... Ako tebi treba pomoci(financijska), javi nam! Pa nije to nikakav bed i svatko ce dat okoliko koliko moze... Imas pravo otic negdje gdje ce ti to bar na normalan, human nacin napravit! Dovoljno si bec propatila iovako... Za bilo sta, javi PLIZ!!!!! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    28. Listopad 2020. 15:58

Nikitta

Belaaa zaboravila sam iskomentirati predivnu gestu dr. Poljaka. Mislim da su naše molitve pomogle i tvoja vjera, vidiš da te Bog čuva. Dan po dan. Svi smo oko tebe da pomognemo. Vjerujmo. 🙏🏼
    MilaST joj, ostao 1, ali vrijedan, ne gubi nadu!

Tako je, Mila! Mozda je bas taj jedan dobitni i bude bebica... Kako bi se ona osjecala kad bi znala da si ju ti otpisala vec? Ni slucajno ne gubi nadu! Nije se jednom desilo da je bio 1 i na kraju se dogodila trudnoca.. 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

iris_iris
    28. Listopad 2020. 15:58

Pepsi13

Iris_irisJa sam bila u Hrv na laparoskopskoj operaciji, kako su napravili nemam pojma jer onda ama bas nista nisam znala o toj bolesti..uglavnom ocuvali su jajnike i provjerili prohodnost jajovoda..
    Dijagnozu endometrioze sam dobila u 12.mjesecu 2016 a operacija u 4.2017.
    Da meni ta prehrana puno znaci, muci me napuhanost pa sam puno namirnica izbacila eliminacijom, najbolje je da sama eleminiras ono sto tvom organizmu ne odgovara.. Ako zapocnes s osnovama kao sto su seceri, pekarski proizvodi, cipsevi, gazirana pica i sl.vec si jako puno ucinila za svoje tijelo. 🤞🤞

Istina, ja sam dosta tog izbacila prije prvog postupka, sad sam malo posustala s npr šećerom  ali moram se dovesti u red, barem da s te strane napravim nešto za sebe, pa ako pomogne i za boleštinu, super. 
    Inače, da pitam za Repromed. Je li velika gužva, koliko se čeka za termin za IVF? Ja ću sad ići na konzultacije, ali s obzirom da sam bila u stimulaciji, sigurno ne mogu u novi postupak tako brzo. Mislim, idem u prvom redu vidjet što mi savjetuju oni u pogledu endo + IVF, ali ne mogu ne razmišljati i o daljnjim postupcima. 
    Kad ti ideš vaditi betu? Sad sam te obasipala raznim pitanjima, a ustvari bi naglasak trebao biti na tvom pozitivnom testu koji je najbolja vijest danas ❤️❤️  

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    28. Listopad 2020. 16:02

Nikitta

Serrapeptase je dodatak prehrani, slobodno naručiš na iherbu, malo vidi iskustva, guglaj serrapeptase endometriosis.

Što se tiče LDN, to mislim da ide na recept. Mojoj prijateljici su to ponudili na Sv. Duhu nakon operacije, operirao ju je Bauman. Ja sam bila 2018. na konzultacijama isto na Sv. Duhu za IVF, i dr. Tikvica Luetić mi je također spomenula LDN. Ne znam je li se to smije dok si u postupku. Inače to je lijek kojim se liječi ovisnost od alkohola, ali primjetil su da u 10x manjim dozama lijek odlično riješi mnoge autoimune, chronovu, multiplu i endometriozu, čak i rak. Zato se zove Low Dose Naltrexone iliti LDN.

Kako to da si išla kod dr. Tikvice Luetić? I ja sam sad kod nje, pa pitam je li neka preporuka baš za nju ili? 
    Jel prijateljica uzimala LDN? 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

Pepsi
    28. Listopad 2020. 16:11

iris_iris

Pepsi13

Iris_irisJa sam bila u Hrv na laparoskopskoj operaciji, kako su napravili nemam pojma jer onda ama bas nista nisam znala o toj bolesti..uglavnom ocuvali su jajnike i provjerili prohodnost jajovoda..
    Dijagnozu endometrioze sam dobila u 12.mjesecu 2016 a operacija u 4.2017.
    Da meni ta prehrana puno znaci, muci me napuhanost pa sam puno namirnica izbacila eliminacijom, najbolje je da sama eleminiras ono sto tvom organizmu ne odgovara.. Ako zapocnes s osnovama kao sto su seceri, pekarski proizvodi, cipsevi, gazirana pica i sl.vec si jako puno ucinila za svoje tijelo. 🤞🤞

Istina, ja sam dosta tog izbacila prije prvog postupka, sad sam malo posustala s npr šećeromali moram se dovesti u red, barem da s te strane napravim nešto za sebe, pa ako pomogne i za boleštinu, super.
    Inače, da pitam za Repromed. Je li velika gužva, koliko se čeka za termin za IVF? Ja ću sad ići na konzultacije, ali s obzirom da sam bila u stimulaciji, sigurno ne mogu u novi postupak tako brzo. Mislim, idem u prvom redu vidjet što mi savjetuju oni u pogledu endo + IVF, ali ne mogu ne razmišljati i o daljnjim postupcima.
    Kad ti ideš vaditi betu? Sad sam te obasipala raznim pitanjima, a ustvari bi naglasak trebao biti na tvom pozitivnom testu koji je najbolja vijest danas ❤️❤️

Hehe, svi mi ponekad posustanemo, nije to nista strasno, glavno je da imamo snage opet se vratiti na dobar put.. 
    Ja sam na konzultacijama bila vec u 7.mjesecu i onda sam napravila sve pretrage koje su mi nedostajale i dogovorila s njima kada cu u postupak. Tako smo napravili zato jer ne zivim u hrv i puno toga sam morala posloziti i iskombinirati.. Sada trenutno neznam kakvo je stanje, evo sad kad sam bila na transferu bila je poprilicna guzva.. Najbolje da provjeris s njima direktno.
    Betu vadim u ponedjeljak 2.11. 😊😊😊😊

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

Razumna
    28. Listopad 2020. 16:18

Repromed
    Žene,  kako ste Vi odabrale gdje ćete se liječiti? 
    Ja recimo za Repromed uopće nisam čula.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

iris_iris
    28. Listopad 2020. 16:22

Pepsi13 a ja imam dosta pretraga odrađenih, ali će možda sad već neke biti starije pa će me tražiti nove. Ok, sve stignem u tom nekom periodu koji svakako moram pustit da prođe, eventualno ako procijene da mogu u prirodni pokušaj, iako sumnjam s mojom dijagnozom. Ali sad mi je vrijeme za pozabavit se pretragama i malo pročekirat u kakvom mi je stanju tijelo nakon 2 stimulirana. 
    Ponedjeljak je znači taj dan, držim fige za jednu veliku debelu betu ❤️❤️

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    28. Listopad 2020. 16:26

Razumna

Repromed
    Žene, kako ste Vi odabrale gdje ćete se liječiti?
    Ja recimo za Repromed uopće nisam čula.

Meni su preporučili s nekoliko strana, između ostalog i nekoliko ljudi iz te struke. Spominjali su biologa tog kojeg imaju kao jednog od najboljih u Hr.  

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.