Drage cure, koje su se trenutno susrele s losim vijestima, ne mogu napisati nista vise od onoga sto su cure vec napisale.
Jako mi je zao sto je tako i svima Vam zelim da ubrzo ugledate sunce poslije kise. 💕 Kad tad se mora pojaviti.
Pepsi13 hvala ti. Bit će to super za tebe. Počinje tvoj novi život! ❤️
Dada31 velike su šanse da je kod vas nasljedno, kad obje imate endometriozu. Promislite o Serrapeptase ili LDN naltrexone. Uguglajte. Ja ću o tome razmišljat da uzimam nakon operacije. Prijateljici se nije vratila endo nakon što je nakon operacije odmah uzimala LDN naltrexone. Bila je ponovno na lpsc radi neke ciste, ali endo nisu našli.
Nikitta misliš da smijem to uzimati ako uskoro krećem u postupak? Idu na recept ili se mogu kupiti?
endometrioza
Nikitta eto ja imam sreće što mi se već evo 3 godine nije pojavio endrić nijedan 🙏 niti su na ijednom ultrazvuku pronašli ciste. Ali i dalje hopsanje ne pomaže. Nadam se da će se icsi pokazati uspješniji 😁
endometrioza
Sanjich, pa cure su ti već rekle da i one znaju imati te čvoriće. Da li malo promasiraš nakon što si daš injekciju?
Što se tiče Cetrotide, ja sam si ga stavljala u 11 ujutro. Ideja je samo bila da ga ne stavljam preblizu Gonalu. Gonal je išao u 7 popodne, doktorica je pogledala na sat i rekla ok, onda Cetrotide uzimaj u 11.
Hehe, Lana3, pa trudne smo!!!
S tim da je meni sad popodne ok, malo me samo bolucka. Najgore je ujutro, kad se tek probudim i nije još razgibano.
Inače, bila sam na svojoj (predzadnjoj!!!) injekciji progesterona u BetaPlusu. I dok sam ležala na stolu i čekala injekciju, zvala je neka uzbuđena žena da im javi da ima prekrasnu betu. Baš sam bila sretna i odlučila sam si to uzeti kao dobar znak.
Plus, pažljivo sam odslušala sve savjete koje joj je rekla sestra jer će trebati i meni
💔💔💔
MTB ja čekam da ti piškiš 🙈🙈😁
Planiraš li ili čekaš betu? 😊
endometrioza
MTB ja čekam da ti piškiš 🙈🙈😁
Planiraš li ili čekaš betu? 😊
Neeee znaaaaammm
Neću sigurno dok primam progesteron, to sam si zacrtala u glavi. Ionako je prerano, danas sam tek 5dnt.
💔💔💔
iris znači i tvoja seka, moja također i ja ju sad već silim da krene na sve moguće pretrage sa svojih 25 god i da ne završi kao ja… ipak je skoro 7 godina mlađa od mene i možda da to što prije riješi jer joj je prošle god dijagnoza postavljena. Išla prije 2 mj na sistematski i opet joj našli 3,5cm cistu. Pitam se nekada pa zašto Bože i daj da se što prije nađe lijek za to … mislim da bi se naša Nikitta također složila sa tim
Da, nagovori ju da se primi toga, ne znam u kojoj je životnoj fazi, ali možda bolje prije nego krene radit na bebi da to rješava, a ne kao dosta nas ovdje koje idemo na IVF i zapostavljamo tu endometriozu u nadi da ćemo je s trudnoćom umirit.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Serrapeptase je dodatak prehrani, slobodno naručiš na iherbu, malo vidi iskustva, guglaj serrapeptase endometriosis.
Što se tiče LDN, to mislim da ide na recept. Mojoj prijateljici su to ponudili na Sv. Duhu nakon operacije, operirao ju je Bauman. Ja sam bila 2018. na konzultacijama isto na Sv. Duhu za IVF, i dr. Tikvica Luetić mi je također spomenula LDN. Ne znam je li se to smije dok si u postupku. Inače to je lijek kojim se liječi ovisnost od alkohola, ali primjetil su da u 10x manjim dozama lijek odlično riješi mnoge autoimune, chronovu, multiplu i endometriozu, čak i rak. Zato se zove Low Dose Naltrexone iliti LDN.
Vidjela sam ima neki Serra. od ananasa, 80 000 IU
Najbolje da pitam smijem li uzimati.
Pričekati ću još 2 tjedna pa neka mi doktor kaže mišljenje .
endometrioza
Da se razumijemo, nijedna operacija nije bezazlena. Rutinska da, ali bezazlena ne. Druga stvar je kako uopće operiraju endometriozu ovdje, usmjereni su samo na jajnike, a bolest ne vide po zdjelici i crijevima, ako nisu za to educirani. Iris_iris pitaš me tko je dobar za endo u HR? Samo Ćorić u Petrovoj.
Dada31 ja sam od antibiotika za palac dobila upalu jednjaka, pila sam 14 dana Controloc ujutro i navečer (baš sinoć zadnju tabletu popila). Super pomoglo! Vjeruj mi tako me pritiskalo u prsima, nasred prsnog koša, užas, nikad mi se to nije dogodilo. Vjerujem da ti je to od želuca, plus ako imaš bakteriju, jebi ga, još bude i gore. Ja sam jela prvi dan toplu juhu, nisam znala da na upaljen jednjak ne smije toplo, doslovno sam vrisnula kad je juha prošla kroz jednjak. Užas. Controloc jest ozbiljan lijek, ali pomaže. Evo, to je moje iskustvo. Isto tako, ako imaš žgaravice, probaj piti bademovo mlijeko. Ja ih nemam, ali muž često ima, bademi općenito su spas.
Ma da, htjela sam reć rutinska, mojoj seki su se smijali kaj se boji, to su samo dvije točkice. Na kraju sranje. Operacija je operacija, sa svojim rizicima, na koje mi iskreno nismo ni približno bili spremni. Jer je to ipak samo rutinska operacija.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Iris_iris Ja sam bila u Hrv na laparoskopskoj operaciji, kako su napravili nemam pojma jer onda ama bas nista nisam znala o toj bolesti..uglavnom ocuvali su jajnike i provjerili prohodnost jajovoda..
Dijagnozu endometrioze sam dobila u 12.mjesecu 2016 a operacija u 4.2017.
Da meni ta prehrana puno znaci, muci me napuhanost pa sam puno namirnica izbacila eliminacijom, najbolje je da sama eleminiras ono sto tvom organizmu ne odgovara.. Ako zapocnes s osnovama kao sto su seceri, pekarski proizvodi, cipsevi, gazirana pica i sl.vec si jako puno ucinila za svoje tijelo. 🤞🤞
🙋♀️34 -dijagnoza endometroiza
1.Ivf - Repromed, 4 blastice
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji