Pepsi13 meni je bolest dijagnosticirana 2009, operirana sam 2009. i 2013, kad se bolest “vratila” 2016. odbila sam treću op. i vjeruj mi nisam jela ništa, izbacila meso, mlijeko, mliječne, pšenicu, gluten, msg, živjela sam 2,5 godine na voću, povruću, kvinoji, smeđoj riži i malo ribe. izgubila 10 kila na anoreksiju praktički pala, a bolest napredovala. Velim, u ovih preko 10 godina sam svašta probala… ne bi bilo dovoljno 50 postova o mom putu, zato pišem knjigu 🤷🏼♀️ Nekom pomogne prehrana, nekome ne pomogne. Nekom pomognu pilule, nekom ne, isto vrijedi za operaciju, suplemente, lijekove. Da ne nabrajam. Nema univerzalnog riješenja. Kod mene je očito bolest vezana za imunitet i za psiho-emocionalne traume, a toga imam ohoho, jer sam ratno dijete i imam niz užasa koje sam prošla, što kao dijete, što kao cura s 20 godina (nevezano za rat) ali ne bih o tome ovdje. Zato me sad čeka radikalna operacija i nadam se trećoj sreći i novom životu. 🙏🏼❤️ Na trudnoću sam morala zaboraviti, iako sam kao Razumna također “pohlepna” i htjela bih i petorke da mi se dogode, samo da imam napokon svoju obitelj, ali jebi ga, ne ide. Imam muževe klince i uživam s njima, baš su pažljivi prema meni sad kad sam operirala palac. Doveli su mi i psića da me jučer uveseljava. Nije to malo. I to su moja djeca. Samo oni odu kući svojoj mami, a ja bih voljela da imam svoje dijete koje će ostati sa mnom. Mislim da je to realna potreba svake žene i ne umanjuje ljubav prema djeci od muža. 💗 Dakle nismo pohlepne, nego smo prirodne! Želimo biti majke!
Baš je lijepo što uživaš tako s muzevom dječicom i što ih tako voliš 😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Repromed
Žene, kako ste Vi odabrale gdje ćete se liječiti?
Ja recimo za Repromed uopće nisam čula.
Repromed i doktora Radoncic mi je preporucila moja ginekologinja.To je bila prva klinika u koju sam otisla na konzultacije, nisam imala vremena obilaziti razne klinike.. Tako da sam, kako bi se moglo reci, i dosta riskirala.. 🤪
Vecinu nalaza sam napravila prije prema preporukama ovdje sa foruma..Ali kao sto kazem doktor nije previse ni gledao nalaze, osim stitnjace..
🙋♀️34 -dijagnoza endometroiza
1.Ivf - Repromed, 4 blastice
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Iris_iris ma bila sam ja posvuda, prva 3 postupka kod Lučingera, pa poslije i kod Radončića u Repromedu. Odradila tamo 1 ciljane odnose, on mi je rekao da se endometrioza vratila 2016. i da prvo to moram operirati. Ja se nisam složila i nisam mu se više vratila, nismo kliknuli. Tako je, imaju dobrog, odličnog biologa, stoga dosta parova s muškim dijagnozama idu tamo. Bila sam tako i kod Luetić na konzultacijama, da vidi šta bi sa mnom, iako sam bila u postupcima već u Petrovoj. Bila sam i prošle godine kod Alebića na konzultacijama i uzv u Podobniku, on je recimo prvi vidio adenomiozu na maternici, kliknuli smo, rekao mi je da moja priča teško da će imat happy end, ali bi probao prirodnjake, ali kako mi je Keckstein nakon toga zabranio postupke - sve je stalo. Luetićka je okej, a prijateljica je nekih 9 mjeseci uzimala LDN, više ne uzima.
A kakav je Lučinger po pitanju postupaka s endometriozom? Nije da se ja ne slažem s tim da bi bilo bolje riješiti jedno pa onda ići na drugo, ali rizik je ogroman.. i nema garancije.. Mi ćemo sad vidjet s Radončićem za početak.
I kako je sad prijateljici nakon 9mj? Jel pomoglo? Jel znaš nekog da je pomogao samo Serrapeptase? Moram složiti popis svega što sam voljna probati
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Women_name hvala,to su i moja djeca, ljubav je ljubav, ne treba naziv ni krvno srodstvo. Bilo je teško na početku, neću lagati, ali davala sam sve od sebe, i sad berem polako plodove. Život bi mi bio prazniji bez njih, zato sam zahvalna što nismo samo muž i ja, bez obzira na sve, imam dječji smijeh u kući, družimo se, idemo u shopping, crtamo, radimo zadaće, gledamo Friends, igramo se, učimo, dala sam im do znanja da će na mene uvijek moći računati, ma što god se dogodilo. I tako evo već 8 godina ja sam sretna pomajka. ❤️
Ma bravo ♥️ ja sam prije uvijek govorila ima na svijetu djece ali fali ljubavi. Ipak kad se o meni radi, poprilično sam dvolicna i voljela bih imati svoju djecu.... tek kad sam shvatila da ne mogu imati prirodno djecu skuzila sam koliko sam " krvava ispod koze".
Mislila sam da sam bolja osoba a tek sad vidim koliko sam gresna 😔
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Women_name hvala,to su i moja djeca, ljubav je ljubav, ne treba naziv ni krvno srodstvo. Bilo je teško na početku, neću lagati, ali davala sam sve od sebe, i sad berem polako plodove. Život bi mi bio prazniji bez njih, zato sam zahvalna što nismo samo muž i ja, bez obzira na sve, imam dječji smijeh u kući, družimo se, idemo u shopping, crtamo, radimo zadaće, gledamo Friends, igramo se, učimo, dala sam im do znanja da će na mene uvijek moći računati, ma što god se dogodilo. I tako evo već 8 godina ja sam sretna pomajka. ❤️
Nikita iz prve ruke.. ja sam odrasla i uz očuha i moram reći da tu nema velike razlike. On je moj tata isto i to je to.. i on mene voli kao da sam biološki njegovo dijete. Oni osjete tu tvoju ljubav vjeruj mi.. i vrijedi im jako puno ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
I to je predivno. Pogotovo još s ovom borbom s druge strane, ipak se dati 100%. ❤️
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Preprekrasno 😍😍😍 baš si divna žena, svaka čast. Mogu bit sretni kj te imaju 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada31, ti si zlo. Vidjet ću kako ću se osjećati za vikend.
Nikitta, kad spominješ traume, jesi li probala psihoterapiju? Možda neće pomoći endometriozi (a možda i hoće), ali će sigurno pomoći tebi. Ja idem već godinama i preporodila sam se.
Razumna, možeš li me podsjetiti u kojoj si ti fazi? Na žalost, propustila sam to, vidim da mi nisi na popisu
💔💔💔
Evo imam jedan ifo za Belgiju, iako tu hvala Bogu, nema nitko kome treba, ali ako zatreba. Pokriva zdravstveno, ali rade samo sa poznatim donorima. Znači moraš dovest svoju donoricu, eto zašto nitko ne ide tamo.
Ma bravo ♥️ ja sam prije uvijek govorila ima na svijetu djece ali fali ljubavi. Ipak kad se o meni radi, poprilično sam dvolicna i voljela bih imati svoju djecu…. tek kad sam shvatila da ne mogu imati prirodno djecu skuzila sam koliko sam " krvava ispod koze".
Mislila sam da sam bolja osoba a tek sad vidim koliko sam gresna 😔
I ja, moram priznat. U ovoj situaciji, kad mi netko kaže da uvijek mogu posvojit, meni dođe da ga lupim. Ne zato što nije to sve lijepo nego zato što još polažem nade u sebe.
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji