Nikita, da se ne lažemo, ja bi realno pobacila bebu sa kojom nešto nije u redu ( najbolja prijateljica mi ima dawnica) jer jednostavno znam da ja to ne mogu, i onda se pitam sa kojim pravom ja želim biti majka kad želim samo zdravo dijete.
Baš sam prava krmaca i nije mi lako živjeti sama sa sobom 😭
I svaki dan mi je propitivanje i osuđivanje same sebe.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Iris_iris ma bila sam ja posvuda, prva 3 postupka kod Lučingera, pa poslije i kod Radončića u Repromedu. Odradila tamo 1 ciljane odnose, on mi je rekao da se endometrioza vratila 2016. i da prvo to moram operirati. Ja se nisam složila i nisam mu se više vratila, nismo kliknuli. Tako je, imaju dobrog, odličnog biologa, stoga dosta parova s muškim dijagnozama idu tamo. Bila sam tako i kod Luetić na konzultacijama, da vidi šta bi sa mnom, iako sam bila u postupcima već u Petrovoj. Bila sam i prošle godine kod Alebića na konzultacijama i uzv u Podobniku, on je recimo prvi vidio adenomiozu na maternici, kliknuli smo, rekao mi je da moja priča teško da će imat happy end, ali bi probao prirodnjake, ali kako mi je Keckstein nakon toga zabranio postupke - sve je stalo. Luetićka je okej, a prijateljica je nekih 9 mjeseci uzimala LDN, više ne uzima.
Bas i ja nisam s R kliknula, nikako...
Svi su mi ga preporucili jer on kao gleda nalaze salje na dodatne pretrage bla cka.. Kad sam mu dosla s mojim fasciklom nalaza reda radi ga prelistao i samo ono-ma ne brini lako cemo mi tebe rijesiti, relativno mlada spg super... I Cao 800kn za 15 min.. Odmah sam rekla muzu da to nije doktor za mene, ne volim to kako cemo kad sam vec imala prije tog i 2 spontana i brdo transfera.. Samo neka sritnjacu ponovim kao a ona mi uvijek bila uredna.. Dok sam dosla L odmah mi je rekao da on nije carobnjak ali da ce dat sve od sebe, da se nada, pozitivnom ali da budem spremna s obzirom na anamnezu prijasnju da vjerojatno nece ici bas kako iako su nalazi 'laki'... I tu me 'dobio'.. Vise je na kraju gledao on moje nalaze i samo se hvata za glavu 🤷♀️🙄a svi kazu da se on na njih ne obazire nego R da ti sve gleda.. Kod mene je bas bilo obrnuto.
Iris_irisZa Serrapeptase ne poznajem nikoga osobno da znam da je pomoglo, samo cure s američkih foruma, a sama na kraju nisam uzimala, jer sam kupila neki s magnezijem. A imam alergijsku reakciju svaki put na magnezij u tabletama, zato sam to ostavila i nisam nikad probala taj.
Za LDN samo ta frendica, velim, njoj je pomoglo, nema traga bolesti evo već dvije godine! Ona je to uzimala kad je operirana u 9 mjesec 2018 neko vrijeme, mislim 6 ili 9 mjeseci, i nakon toga nije i evo pain free je i sve čisto.
Lučinger me primao u postupak s endometriomima na oba jajnika, ali koristio je svaki put relativno blagu stimulaciju.
Ok, onda ti javim ako ja krenem s tim pa ćemo vidjeti iz prve ruke. S jednom i drugim.
Ja iskreno ne znam kakva je bila moja stimulacija, ali nekako mislim da nije bila blaga.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Women_name hvala,to su i moja djeca, ljubav je ljubav, ne treba naziv ni krvno srodstvo. Bilo je teško na početku, neću lagati, ali davala sam sve od sebe, i sad berem polako plodove. Život bi mi bio prazniji bez njih, zato sam zahvalna što nismo samo muž i ja, bez obzira na sve, imam dječji smijeh u kući, družimo se, idemo u shopping, crtamo, radimo zadaće, gledamo Friends, igramo se, učimo, dala sam im do znanja da će na mene uvijek moći računati, ma što god se dogodilo. I tako evo već 8 godina ja sam sretna pomajka. ❤️
Ma bravo ♥️ ja sam prije uvijek govorila ima na svijetu djece ali fali ljubavi. Ipak kad se o meni radi, poprilično sam dvolicna i voljela bih imati svoju djecu…. tek kad sam shvatila da ne mogu imati prirodno djecu skuzila sam koliko sam " krvava ispod koze".
Mislila sam da sam bolja osoba a tek sad vidim koliko sam gresna 😔
I ja, moram priznat. U ovoj situaciji, kad mi netko kaže da uvijek mogu posvojit, meni dođe da ga lupim. Ne zato što nije to sve lijepo nego zato što još polažem nade u sebe.
Hahaha
Taj koji kaze da mozes posvojiti reci mu samo da, pogleda koliko je djece u Hrvatskoj posvojeno zadnjih godina i neka procitaju zakon o posvajanja koji su to kriteriji! Ja na to poludim kad mi kazu! Drugi put cu im rec posvojite vi kad je to 'lako'...
I ja, moram priznat. U ovoj situaciji, kad mi netko kaže da uvijek mogu posvojit, meni dođe da ga lupim. Ne zato što nije to sve lijepo nego zato što još polažem nade u sebe.
Moja sad jedna prijateljica pokušava posvojiti i to što joj se nudi je prestrasno . Sad joj je žao što nije probala MPO jer je govorila da ako ne dobije svoju djecu da će posvojiti...
Ja sam odmah rekla da ja to ne mogu i da nisam toliko plemenita. Ok da mi netko da djete, othranila bi ga i voljela najviše na svijetu, ali taj ljigavi postupak u Hrvatskoj ili još gore internacionalno prisvajanje pa da se cijeli život mislim dali je to dijete nekome ukradeno, ja jednostavno ni sa tim ne mogu živjeti.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Lucija, sad kad pišeš se sjećam da si već spominjala to. Tog me strah jer sam ja uvijek cijela fina i samo slušam i onda kad odem i kad sve sjedne, onda bi pitala još 800 pitanja. A moj muž je skroz drugačiji, on odmah ispaljuje i sve riješi, a s obzirom na ovu situaciju neće moć ić sa mnom. Morat ću njega odglumit A probat ćemo s njim, a Luči je odmah sljedeći po redu.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Baš je jako teško posvojiti u Hrvatskoj, znam nekoliko parova koji to već godinama pokušavaju.
A u neke sumnjive poslove ne bih ulazila, pa da riskiram da neka majka plače da bih si ja mogla zadovoljiti svoje majčinske potrebe.
Radije sam "sebična" ovako, pokušavam preko MPO pa dok ide, ide.
💔💔💔
Women_name hvala,to su i moja djeca, ljubav je ljubav, ne treba naziv ni krvno srodstvo. Bilo je teško na početku, neću lagati, ali davala sam sve od sebe, i sad berem polako plodove. Život bi mi bio prazniji bez njih, zato sam zahvalna što nismo samo muž i ja, bez obzira na sve, imam dječji smijeh u kući, družimo se, idemo u shopping, crtamo, radimo zadaće, gledamo Friends, igramo se, učimo, dala sam im do znanja da će na mene uvijek moći računati, ma što god se dogodilo. I tako evo već 8 godina ja sam sretna pomajka. ❤️
Ma bravo ♥️ ja sam prije uvijek govorila ima na svijetu djece ali fali ljubavi. Ipak kad se o meni radi, poprilično sam dvolicna i voljela bih imati svoju djecu…. tek kad sam shvatila da ne mogu imati prirodno djecu skuzila sam koliko sam " krvava ispod koze".
Mislila sam da sam bolja osoba a tek sad vidim koliko sam gresna 😔
Hahaha
Taj koji kaze da mozes posvojiti reci mu samo da, pogleda koliko je djece u Hrvatskoj posvojeno zadnjih godina i neka procitaju zakon o posvajanja koji su to kriteriji! Ja na to poludim kad mi kazu! Drugi put cu im rec posvojite vi kad je to 'lako'…
Ja osobno nebi mogla posvojit, radije bi išla na donaciju ili surogat majčinstvo. Samo iz straha jer ta djeca u jako puno meni poznatih slučajeva na kraju teže da opet vidaju svoje biološke roditelje i izglade situaciju.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Aaa... Ovo je tako divno od tebe i stvarno su sretni sto te imaju i ti njih..
Vjerujem da nije lako uvijek jer ipak tu je biološka mama i na nju moras 'paziti' ali... Prekrasno od tebe... Moj kum se ozenio a ima curicu iz prijašnjeg braka, i ta mala je toliko zavoljela svoju pomajku da ja kad to vidim sva se raspekmezim... Toliko ljubavi te malene curice prema njoj i obrnuto.. Ona samo kaze da je to njezina srećica najveca💓...
Kum mi ode na teren ona ostane sama s njom (kad je njegov tjedan cuvanja) one se ono isto oblace 😍🌺 drze za ručice.. Ma kao da je njezina biološka kćer...
Lucija, sad kad pišeš se sjećam da si već spominjala to. Tog me strah jer sam ja uvijek cijela fina i samo slušam i onda kad odem i kad sve sjedne, onda bi pitala još 800 pitanja. A moj muž je skroz drugačiji, on odmah ispaljuje i sve riješi, a s obzirom na ovu situaciju neće moć ić sa mnom. Morat ću njega odglumitA probat ćemo s njim, a Luči je odmah sljedeći po redu.
Zato su popisi zakon!
Napravite muž i ti skupa popis pitanja.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji