Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Listopad 2020. 17:52

MTB ma nisaaaam nego jedva čekam skupa s tobom, podsjetit ću ja tebe za vikend još ne brini 😂😂😂 ali već vidim da ti to budeš i sama ali nam nećeš reći, nek se mi grickamo 😁😁😁😁😁😁😁
    Pa tvoja je beba na svoj prvi dan u buši išla u megić po doping 😁🙈 tako bude i moja 🥰🥰 bar po pommić 🍟 🥰❤️

endometrioza

28. Listopad 2020. 17:54

Nikitta

MTB jesam, godinama idem, ali promjenila sam par vrsta psihologinja i psihoterapeutica (svaka ima svoje metode, i vrste terapije) jer bilo je malo uvida za puno novaca. Za sad mi je tek počela davati rezultate tjelesno orijentirana terapija (CIR) koju sam počela na ljeto, prvi put ikad je muški terapeut (jer ja se bojim muškaraca i do sad sam zazirala od muških terapeuta), Zaista napokon imam rezultate, jer ne svodi se sve samo na priču nego doslovno alate i metode ti daje s kojima si mogu pomoći. A i daje ti da izudaraš tamo po uredu sve živo s palicama i šakama, tome se sad veselim, jer smo do sad samo online radili ove druge metode disanja i sl. 🤣 Iskreno, dosta mi je blabla terapije. No, bit ću realna i reći da mi je ipak puno pomogla jedna psihologinja u Ženskoj sobi, tamo je free savjetovanje za žrtve seksualnog zlostavljanja, i to sam išla nekih 10x, da posložim neke stvari u glavi, to mi je bila zapravo prekretnica da mogu dalje mijenjati svoj život.
    Bozma uuuu, joj joj, donoricu moraš dovesti? Ne mogu oni naći, pa kao upoznate se? Zajebano skroz. Nije ni čudo da nitko ne ide 😬
    Woman_name hvala puno draga ❤️❤️

Kak to ide s donorima? Nisam upucena ali pratim na insta neku donoricu.. Slucajno naletila neki dan kako neka zena opisuje uspjeh i kako je na insta upoznala nju.. One to naplacuju? 

28. Listopad 2020. 17:58

Nikitta

Ja bih mogla posvojiti sutra, ali mužu ta ideja nije baš draga. On bi radije donaciju js ili embrija, radi birokracije i svega što bi opet godinama morali prolaziti, a već godinama prolazimo IVF.
    A ja ne bih donaciju, ja bih baš vidjela to dijete i dopustila da se osjetimo i odaberemo. Mah, neću imat djecu nikad i to je realnost. Jebi ga. Možda budem udomitelj jednog dana. 🤷🏼‍♀️
    Lucija007 joj prekrasno, baš to volim čuti, jer nas bajke o maćehama baš uništavaju, ali ne damo se. I ja i muževa kćer imamo iste hoodice, napravila ja njoj za Božić, na kraju neka greškom došla prevelika, pa ona dobila drugu naknadno manju jer sam im pisala da su zeznuli, i kaže - ostavi sebi ovu veću, i sad imamo iste. Nekad je nosimo skupa i slikamo se 🥰

Joj a kad je mala slavila rodjendan.. Pa to je bilo nesto... Prekrasno... Ona se toliko uzivila u to da je to bilo nevjerojatno... Cijeli stan je uredila za rodjendan😂
    Ja, kad sam gledala, slike rasplakala sam se od srece.. Pogotovo zadnju kad je 'zlocesta maćeha' 😂 zahvalila svima sto su dosli na rodjendan njezine srecice i slikica  :mala nju grli onako od srca toliko ljubavi njeznosti na toj slikici  ma prekrasno nesto💓💓💓... 

28. Listopad 2020. 18:15

Sanjich🤞🤰

Nikitta

MTB jesam, godinama idem, ali promjenila sam par vrsta psihologinja i psihoterapeutica (svaka ima svoje metode, i vrste terapije) jer bilo je malo uvida za puno novaca. Za sad mi je tek počela davati rezultate tjelesno orijentirana terapija (CIR) koju sam počela na ljeto, prvi put ikad je muški terapeut (jer ja se bojim muškaraca i do sad sam zazirala od muških terapeuta), Zaista napokon imam rezultate, jer ne svodi se sve samo na priču nego doslovno alate i metode ti daje s kojima si mogu pomoći. A i daje ti da izudaraš tamo po uredu sve živo s palicama i šakama, tome se sad veselim, jer smo do sad samo online radili ove druge metode disanja i sl. 🤣 Iskreno, dosta mi je blabla terapije. No, bit ću realna i reći da mi je ipak puno pomogla jedna psihologinja u Ženskoj sobi, tamo je free savjetovanje za žrtve seksualnog zlostavljanja, i to sam išla nekih 10x, da posložim neke stvari u glavi, to mi je bila zapravo prekretnica da mogu dalje mijenjati svoj život.
    Bozma uuuu, joj joj, donoricu moraš dovesti? Ne mogu oni naći, pa kao upoznate se? Zajebano skroz. Nije ni čudo da nitko ne ide 😬
    Woman_name hvala puno draga ❤️❤️

Kak to ide s donorima? Nisam upucena ali pratim na insta neku donoricu.. Slucajno naletila neki dan kako neka zena opisuje uspjeh i kako je na insta upoznala nju.. One to naplacuju?

To na insta je donorica ili netko tko je uzeo stanice od donorice? navodno ne naplaćuju, nego one to dobrovoljno, ali nekako sumnjam u to, ali na stranicama španjolskih klinika baš piše da ih plaćaju od 700-1000€

Razumna
    28. Listopad 2020. 18:17

NadimakMTB

Razumna, ja te stavljam na popisStavila sam da ideš u postupak u 11 mjesec, bit ćemo optimistični!

I slažem se s Lucijem, kakav crni AIH s 35 godina. Nisi stara, daleko od toga, ima nas ovdje dosta starijih. U tvojim godinama je vjerojatnost poprilično velika, ali će za par godina početi opadati, pa je bolje ne gubiti vrijeme.

Joj hvala 😘 ja se nadam da ću u postupak u 12mj jer su konzultacije krajem 11.
    Baš sam jako optimistična i mislim da je Lucinger pravi čovjek za mene 👍
    Ne mogu opisati ali imam osjećaj da je to to.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

28. Listopad 2020. 18:28

Nikitta

Razumna primjećujem da se jako kritiziraš, i vrijeđaš, nemoj biti toliko oštra prema sebi. Sve je to u redu i svaki tvoj osjećaj je legitiman. Nismo savršeni, nismo plemeniti, mi smo ljudi od krvi i mesa. 🙏🏼💗 Luči će te oduševiti, on je meni top, samo nisam mogla više te aspiracije naživo, radi dijagnoze i taj kaos tamo, no to je bilo 2014-2015, valjda su se sad bolje organizirali.

Nisu bas😂😂😂😂
    Kako koji dan.. Velika mu je guzva

Razumna
    28. Listopad 2020. 18:30

Mene baš zanima kad ću doći na red i hoće li svi nalazi biti dobri.
    Primjetila sam da mi TSH 3.195 a to je prema forumu jako lose

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

28. Listopad 2020. 18:32

Nikitta

Lucija007 za anesteziju znam da sad imaju lokalnu (dole te upiknu - to nije za mene), no bojimse javno pitat, nude li još rakiju? 🤣

Nude nude, ja sam sad drmnila 2 rakije, Jozi sam rekla da je meni jedna ko nist😂😂😂, 2 normabela i jos sam dobila lokalnu da no to se mora naglasit prije punkcije inace zaborave😂😂😂🙄

28. Listopad 2020. 18:36

Razumna

Mene baš zanima kad ću doći na red i hoće li svi nalazi biti dobri.
    Primjetila sam da mi TSH 3.195 a to je prema forumu jako lose

Ma doci ces odmah na red on ti sve prima😂.. Zato mu i je guzva stalno.. Ja znam da, sam zvala bubam ponedjeljak u srijedu sam bila tamo... I odmah u postupak 

28. Listopad 2020. 18:41

Nikitta

Lucija007Joj reci da se šališ, da nemaju problema 🤣😬🙈 Dakle sve isto, Luči puši kao Turčin jednu za drugom, Joža sa svojim vječnim događajima i prepričavanjima, rakija, gužva u čekaoni, prizor iz filma Emira Kusturice 🙈

Da da.. Sve isto.. 
    Luci vani čuči i  puši, Joza  samo trkelja sta bi jeo i podjebava  sestru😂.. Komedija su mi😂
    Jedino sto vise ne cekamo unutra nego vani ko bokci stojimo i cekamo zbog korone .. Nekad ono narucena u 10 u 10:20 gotova a nekad do 12:30 cekala.. Sve je isto😂😂😂😂🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.