Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Listopad 2020. 13:41

Lucija007 koliko se sjećam on je povezan sa doktorima na Vuk Vrhovcu.
    Ako si odlučila sutra otići tamo, sretno i mirne glave, dat će Bog i bolje dane. U slučaju da se nedaj Bože nešto izjalovi , javi se pa ti dam brojček. U svakom slučaju SRETNO i vjeruj da će biti bolje.
    Imala sam susjedu koja je iz 20-e umjetne uspjela roditi sina (ako ona laže,lažem i ja ) , žena je osobno radila u poliklinici pa je imala brdo popusta i najbolju njegu ali je uspjela (6 godina stresa)..

, pa stoga nedam da pogneš glavu i misliš da ti to ne možeš. Naravno da možeš i biti će sve u najboljem redu kada Bog dragi odluči da je vrijeme, ne samo ti nego SVE MI 

endometrioza

manemoj
    28. Listopad 2020. 13:42

Dada31

Drage cure, jako mi je žao zbog svih ovih ružnih stvari koje se dešavaju na ionako teške situacije sa kojima se borimo.
    Bella žao mi je zbog stresa koji prolaziš, pomolila sam se sinoć za tebe i za sve ostale lavice koje prolaze sve ovo.
    Lucija007, žao mi je zbog ovoga što si pisala , a pogotovo jer uz svu tu bol prolaziš još gore sa traženjem liječnika.
    Neznam u kojoj si bolnici inače, ali ako želiš, imam ti privatni broj od dr. Trutina sa UZV u podrumu u Petrovoj u ZG . Iskreno neznam dali taj liječnik još uvijek radi tamo jer je dosta stariji bio još prije 3 god kada je meni radio kiretažu polipa, ali mogu ti reći da je stvarno ljubazan i svaki put kada sam nešto trebala zvala sam njega. Gotove nalaze i papu u roku 2 dana. On me uvijek primao gore na hitnoj ako je nešto bilo od veće važnosti . Ako želiš pokušati, pozovi se na to da si njegova stara pacijentica , da si psihički grozno i da si nazvala da pitaš za savjet što da radiš. Ako bi pokušala sa tim javi se i proslijedit ću broj. Možda i ako više ne radi, možda može pomoći…
    Nisam popamtila sve jer sam čitala skoro 30 stranica, pa vas sve skupa pozdravljam i želim vam svako dobro.
    Što se mene same tiče ja sam danas koma, nešto me presjeklo ispod lijeve dojke, kao bol u rebru, ne sama dojka, i baš kao što MTB kaže, što više googlam to mi upućuje na srčani udar ,Bože me sačuvaj. Prošli mjesec sam bila na magnetu grudi i da je nešto s tim povezano vjerojatno bi se vidjelo. Ja samo znam da toliko boli da je to užas….sva sam stresirana, još m i je i pronađena helicobacter pylori ,valjda od stresa i sad sam na antibioticima
    .
    Volim vas sve i držite se lavice

Tako je meni bilo prošle godine, to s rebrom i bome nije prolazilo, ja naravno panicar kakav jesam već krenula pisati oproštajna pisma 🙈
    Na kraju završila na hitnoj i ispalo da mi se neki živac ukljestio. Par dana ležala na normabelima i brufenima i kao nova.. 
    Obično je nešto najbanalnije a ne najgore :) 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🍀🐞MISS🐞🍀
    28. Listopad 2020. 13:42

Belaa drago mi je da te Poljak utjesio, sad sto prije dalje..da se ne ponavljam, za finncijusku pomoc smo tu .ako bilo sto treba javite, i tebi i lucija 007 ne mogu ni zamislit sto prolzis i kako se osjecas...i ja bi rade platila i bila mirna nego da me mrcvare po bolnicama..
    Nina jako mi je zao da je ipak ispala biokemijska, nek te utjesi to sto imas lijepe smrzlice🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

iris_iris
    28. Listopad 2020. 13:45

Dada31, meni je dijagnosticirana 2019. i prvi IVF je bio super, odnosno s obzirom na nizak AMH sam super odreagirala jer sam imala 5 stanica koje su se sve oplodile, vratili mi 2 2. dan, ostale nisu preživjele do 5. dana da ih zamrznu. Prva stimulacija je bio Ovaleap, sad Gonali pa možda ima nešto i u tome. Nisam nikad operirala endometriozu, imam endometriom 3cm na L jajniku, ali su mi zbog male rezerve savjetovali da idem prvo na IVF. I prošli put su mi na L jajniku bili folikuli lijepo oko tog endometrioma. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Sreca ♥
    28. Listopad 2020. 13:50

Cure moje, evo i mene s ne bas nekim vijestima. Od 4stanice, jedna je ok, ostale ne rastu ☹️🥺
    Sutra opet na foliku. Pa ako bude ok, u sub aspiracija te jedne. 
    Bas kad se poradujes uvik neko s*anje!! 
    Znam da je dovoljna jedna, alii eto......

🤍

iris_iris
    28. Listopad 2020. 13:50

Nikitta, odmah sam te se sjetila... baš je usran osjećaj, kopaju tamo po meni i "nema, nema, ništa to". Nadala sam se da ću se izvući od operacije, ali pitanje je. I dalje se nadam, idemo svakako po još koje mišljenje, a planirala sam poslije ovog IVF-a ionako dogovoriti pregled kod specijaliste. Daj me podsjeti koga si ti ono preporučila kao najstručnijeg kod nas? Inače smo se naručili i u Repromed na konzultacije da mi još netko baci oko na moje papire. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Listopad 2020. 13:54

manemoj mogu ti reći da sam se baš uplašila. Kaže meni mama , ma i ne bolilo te kad stalno paradiraš bez grudnjaka a nosiš dvije lubenice na prsima, ajme baš me nasmijala... ali i dalje boli. Inače imam 2 manje cistične tvorbe na desnoj ali to je ništa kao zanemarivo samo da pratim jednom godišnje . Išla na magnet jer mi marker pokazao 15 više od dozvoljenog, pa sinoć dok sam čitala o svemu baš sam se skamenila, sve loše, sve povezano sa srcem. a ja spavati na toj ciki nemogu ...
    Pričekati ću par dana pa ako ne prođe i ja ću na hitnu....
    iris_iris meni je rečeno da ne diraju endometriom koji je ispod 4 cm. Ja kada sam svoj operirala bio je veći od 7 , jedan je bio 4,5 a onaj zadnji se na neko čudo sam povukao kada sam pila med i propolis,
    Još 2 tjedna čekam pa da vidim što dalje. ubi me u pojam ta endometrioza, Još sam ja i ovako za sve paničar.

endometrioza

• more2309
    28. Listopad 2020. 13:54

Lucija ovo nije normslno, da ne mozes nac bolnicu koja bi ti to odradila na human nacin. Ne mogu ti opisati koliko mi je zao sto to moras ponovo prolaziti 😥😥😥. Slazem se s tobom, bolje platiti i to rijesiti, nego se u takvom stanju povlacit po bolnicama i moljakat ih. Neka ti Bog da snage za dalje 🙏🙏🍀🍀🤞🤞.
    Bela probaj se smirit, ima jos nade 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Cure su sve rekle, ako se odlucis privatno, sve cemo se skupit i pripomoc ❤❤, samo da sto prije dobijes nalaze jer i ta neizvjesnost isto ubija.
    Nina zao mi je 😥😥. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Barbi30
    28. Listopad 2020. 13:55

Dada31

Drage cure, jako mi je žao zbog svih ovih ružnih stvari koje se dešavaju na ionako teške situacije sa kojima se borimo.
    Bella žao mi je zbog stresa koji prolaziš, pomolila sam se sinoć za tebe i za sve ostale lavice koje prolaze sve ovo.
    Lucija007, žao mi je zbog ovoga što si pisala , a pogotovo jer uz svu tu bol prolaziš još gore sa traženjem liječnika.
    Neznam u kojoj si bolnici inače, ali ako želiš, imam ti privatni broj od dr. Trutina sa UZV u podrumu u Petrovoj u ZG . Iskreno neznam dali taj liječnik još uvijek radi tamo jer je dosta stariji bio još prije 3 god kada je meni radio kiretažu polipa, ali mogu ti reći da je stvarno ljubazan i svaki put kada sam nešto trebala zvala sam njega. Gotove nalaze i papu u roku 2 dana. On me uvijek primao gore na hitnoj ako je nešto bilo od veće važnosti . Ako želiš pokušati, pozovi se na to da si njegova stara pacijentica , da si psihički grozno i da si nazvala da pitaš za savjet što da radiš. Ako bi pokušala sa tim javi se i proslijedit ću broj. Možda i ako više ne radi, možda može pomoći…
    Nisam popamtila sve jer sam čitala skoro 30 stranica, pa vas sve skupa pozdravljam i želim vam svako dobro.
    Što se mene same tiče ja sam danas koma, nešto me presjeklo ispod lijeve dojke, kao bol u rebru, ne sama dojka, i baš kao što MTB kaže, što više googlam to mi upućuje na srčani udar ,Bože me sačuvaj. Prošli mjesec sam bila na magnetu grudi i da je nešto s tim povezano vjerojatno bi se vidjelo. Ja samo znam da toliko boli da je to užas….sva sam stresirana, još m i je i pronađena helicobacter pylori ,valjda od stresa i sad sam na antibioticima
    .
    Volim vas sve i držite se lavice

Pozz Dada31. Bol ispod lijeve dojke a osjećaj da je pod rebrima zna biti kod prisutne Helicobacter pylori pošto bol iz želudca se zna osjetiti i s lijeve strane. Mene već 2 mjeseca boli i lijeva dojka i pod rebrima i povezano je s crijevima. Trenutno mi se pojačala th s Controlocom i pazim što jedem i pazim na stres koliko mogu bolje je. Iako sam išla dr opće i tražila EKg i vađenje krvi i sve. Ne  šteti nazvati dr pa samo reci simptome. Sretno!

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2020. 13:56

Nikitta draga poslala sam ti mail hvala ti neizmjernoo ❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.