Cure kako ste?? Jesam promašila nečiji uzv?
Lucija možda se javila??
Lucija se javila, par stranica iza pa bolje da sama procitas :/
Kako si ti? Tj. Vas 4? :)
Evo pročitala sam i nemogu vjerovati.. Znam da ništa ne može umanjiti bol koju nosi.
Mi imamo uzv u utorak 3.11.u jutro i evo počela mi panika, bojim se da nešto neće biti dobro..
Kako se osjećas????
Ja mislim da je to normalno jer se i ja isto bojim i uopće me strah reći starcima jer kaj ako im kažem i onda se dogodi nesto loše. Uh uh.. Baš se stresiramo nepotrebno umjesto da uživamo ali kad je taj strah tu stalno prisutan. Nadam se da ćemo se moći opustiti kad prode 3mjesec t.
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Lucija možda se javila??
Evo pročitala sam i nemogu vjerovati.. Znam da ništa ne može umanjiti bol koju nosi.
Mi imamo uzv u utorak 3.11.u jutro i evo počela mi panika, bojim se da nešto neće biti dobro..
Kako se osjećas????
Nista me ne boli.. Samo smedjarim… Moje tijelo uopce ne registrira da nije uredna trudnoca..
A psihički… Ne znam sta da, kazem… Pripremala sam se na to 7 dana pa me eto nije uopce toliko iznenadilo to sto opet nista od trudnoce….
Ja bi na tvom mjestu otišla na hitni prijem negdje rekla da krvarim i da imam uzasne bolove. To je tvoje pravo, a ne da još uz sve moraš plaćat. Sram ih bilo
Nemam snage Vjeruj.. A i vidjeli bi da ne krvarim… Doslovno su rekli KAD pocnem krvarit da se javim do tad da dam tijelu priliku da, se sama ocistim🤷♀️🤢🤢🤢🤢..
Mislim 8 dana tako hodam jos da, sepsu dobijem ma… Nemam snage psihički se natezati po bolnicama i moljakat eto.. Jest cu kruh i mast samo da mi to ljudski rijese a vjerujem da cu bar to kod Podobnika dobiti.. Bila sam i prije korone u bolnici na kiretazi i grozno mi je bilo, sjedila sam na stolici jer nije bilo kreveta dok nisu pustili zenu nakon laparoskopije kuci, ja ko bogac cekam kraj kreveta a zena se jedva ustala i odfikarili ju kuci ma fuj, a mogu mislit kak je tek sad… Jos joj njoj ma samo vi lezite mogu ja sjedit🙄😔😔😔😔
Tako je i meni Skvorc rekao prošli put da je to rana trudnoća i da pustim da samo ode, jedino ako baš me jako bude bolilo da idem na hitnu. Malo me ljutilo jer me nije htio pregledat uopće. Meni je nakon smećeg iscjedka krenula krv prošli put, ali ja sam baš dobila kontrakcije, popila normabel spasmex ketonal i zaspala. Ujutro na ulošku ispalo sve i svašta, na kraju me doktorica pregledala, beta za dva dana bila na 0
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sta cu dalje neznam pametna nisam trazimo neku vezu za tog tomislava hapnera navodno najbolji ajme luda sam sta napravit cure pomagajteee??
Draga moja eto ne znam sta da ti kazem.. Ja idem privatno kod Podobnika sutra jer su me 2 bolnice doslovno odfikarule zbog korone eto ni zadrzani spontani nije HITAN slucaj.. Nek se javim kad i ako pocnem krvarit a kaze Luci nema naznake nicega da cu se poceti sama, cistit i da nemam sta cekati jer mogu dobit sepsu.. I jucer sam isla narucit se kod Podobnika i sutra idem na kiretazu…
5000kn
ZIVJELO ZDRAVSTVO!!
Ja bi na tvom mjestu išla u Vinogradsku na hitnu i nebi isla od tamo dok to nebi riješili. Znači rekla bi da me nenormalno boli i da ne mogu hodati i da se bojim sepse i nebi mrdala od tamo. Doslovno bi im stajala pred vratima satima.
Mozda bi i ja da, sam iz Zagreba,da nema korone i da nisam vec ovo 2 puta prosla u bolnici... Nemam snage...
Zelim da mi se bar ovo sto me ceka napravi na human nacin.. 😔😔😔
Lucija možda se javila??
Kako se osjećas????
Nista me ne boli.. Samo smedjarim… Moje tijelo uopce ne registrira da nije uredna trudnoca..
A psihički… Ne znam sta da, kazem… Pripremala sam se na to 7 dana pa me eto nije uopce toliko iznenadilo to sto opet nista od trudnoce….
Ja bi na tvom mjestu otišla na hitni prijem negdje rekla da krvarim i da imam uzasne bolove. To je tvoje pravo, a ne da još uz sve moraš plaćat. Sram ih bilo
Nemam snage Vjeruj.. A i vidjeli bi da ne krvarim… Doslovno su rekli KAD pocnem krvarit da se javim do tad da dam tijelu priliku da, se sama ocistim🤷♀️🤢🤢🤢🤢..
Mislim 8 dana tako hodam jos da, sepsu dobijem ma… Nemam snage psihički se natezati po bolnicama i moljakat eto.. Jest cu kruh i mast samo da mi to ljudski rijese a vjerujem da cu bar to kod Podobnika dobiti.. Bila sam i prije korone u bolnici na kiretazi i grozno mi je bilo, sjedila sam na stolici jer nije bilo kreveta dok nisu pustili zenu nakon laparoskopije kuci, ja ko bogac cekam kraj kreveta a zena se jedva ustala i odfikarili ju kuci ma fuj, a mogu mislit kak je tek sad… Jos joj njoj ma samo vi lezite mogu ja sjedit🙄😔😔😔😔
Tako je i meni Skvorc rekao prošli put da je to rana trudnoća i da pustim da samo ode, jedino ako baš me jako bude bolilo da idem na hitnu. Malo me ljutilo jer me nije htio pregledat uopće. Meni je nakon smećeg iscjedka krenula krv prošli put, ali ja sam baš dobila kontrakcije, popila normabel spasmex ketonal i zaspala. Ujutro na ulošku ispalo sve i svašta, na kraju me doktorica pregledala, beta za dva dana bila na 0
Da ali ja vec tako eto sad 8 dan nista.. Rekao mi Luci da nemam sta vise cekat da ne zeli ni pomisliti sta moze poci po zlu a sad pogotovo zbog ovog korona ludila.. Nemam sta cekat kad niti jednom moje tijelo se samo ne ocisti, svaki put sam cekala i zavrsila na kiretazi... Gestacijska uopce ne mrda nikud i kaze da uopce ne vidi naznake da ce tijelo krenuti sa ciscenjem😔...
Nina92, to je baš lijepa brojka. Navijamo za najljepši božićni poklon od sviju!
Samara, Simba1989, najvjerojatnije se neće ništa loše dogoditi. Naravno, uvijek postoji šansa. Ali pokušajte biti pozitivne i misliti na dobre stvari. Ako se ono loše dogodi, imat ćete vremena i plakati i tugovati. Ali dok se to nije dogodilo (i neće!!!) ne gubite vrijeme na scenarije koji se neće dogoditi. U suprotnom ćete provesti život strahujući za svoju djecu - i hoće li ga auto pregaziti, i hoće li ovo i hoće li ono. Umjesto da uživate u vremenu koji imate sa svojom djecom, bilo to 3 mjeseca, ili 333 godine. I držati vjeru da će nas oni, u našoj dubokoj starosti, držati za ruku kad budemo spremni krenuti dalje.
lucija007, da, nemaš više što čekati. Dobro je pričekati par dana i dati priliku tijelu da se samo očisti, ali 8 dana je dovoljno Ja bih vjerojatno isto radije izabrala Podobnika nego se nadala da neću doći u ruke nekom mesaru, pogotovo u ovim teškim trenutcima. Ne treba ti dodatan stres. Tamo ćeš dobiti dobru uslugu.
💔💔💔
Lucija drzi se.. nemam sta reci...
ja sam istog misljenja kao cure da zasto platiti 5000 kn , na hitnu i inzistiraj... doduse mozda te i iznenadi neko od bolnicara....ja bi isla plakala i nasla bi na neko suosjecanje sa nekom od sestara pa bi me primili..
( corona je bila u punom jeku a ja imala bubrezne napade..)
Lucija Da, meni je već drugi dan nakon smedeg iscjedka počelo s kontrakcijama. Žao mi je jako, razumijem da ti se još neda uz sve to natezati, Al baš me sve to ljuti s zdravstvom.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
I ako me ne iznenadi sto cu onda?
Ne zelim u ruke nekog mesara jer ce me primit preko volje a kakve sam ja srece 🙄...
Tu gdje zivim nema opce anestezije, na zivo NEMA SANSE da bi to pristala a u Zg sta da idem ovakva sva u komi moljakat da me prime.. I da hocu imam hvala Bogu muza koji mi to ne bi dao taman jeli kruh i mast...
LUCIJA slazem se s tobom, idi, plati! I ja bi tako, jos je nalakse od svega platiti. A ne sada pod takvim stresom ici po bolnicama moliti da te netko primi. Ne razumije to netko ko nije prošao, ja sam samo jedva cekala da prođe!
LUCIJA slazem se s tobom, idi, plati! I ja bi tako, jos je nalakse od svega platiti. A ne sada pod takvim stresom ici po bolnicama moliti da te netko primi. Ne razumije to netko ko nije prošao, ja sam samo jedva cekala da prođe!
Bas to! Jos da mi je prvi put mozda i. I.. Ali isla, sam vec 2 puta i nikad necu zaboraviti kad sam tamo kao bogac na drvenom stol u sjedila i cekala krevet.. Ma...
Sortiraj odgovore
Najstariji