Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Listopad 2020. 13:13

MakiST

Samarana zalost, strah nikad ne prodje 😁 samo si mrvu mirnija, kad pocnes osjecati bebu ❤️ Ja i dalje, u 6.mj trudnoce umirem od pregleda do pregleda da li je sve u redu.
    Lucija007 slazem se s tobom da si barem priustis ‘humaniji pristup’ kad je vec situacija usrana da gora ne moze bit. Zelim ti snagu da izdrzis naredni period, i svu srecu ovog svijeta u buducnosti ❤️
    Belaasamo smireno i polako, mislim da je Bajo zalijepila broj od sestre tog strucnjaka na Sv. Duhu, a ni Podobnik nije loša opcija. Ja sam uvjerena da ce sve biti u redu. 🙏🏼❤️
    Ninagrozno da si ovu potvrdu biokemijske dobila bas na rodjendan, ali ja ti svejedno od srca zelim sve najbolje, da danas lijepo zapiješ sve ruzno sto je iza tebe i nazdraviš za sve predivno sto ce tek doci 😘
    Sanjichprvi put je ionako najgore, kad si sav u strahu i nevjerici jer se sve to bas tebi događa. Vrlo brzo ces shvatiti da su sve te injekcije, svi ultrazvuci svi pregledi i folikuli, aspiracije i transferi da oprostis pi*** dim za ono što nosi čekanje i iščekivanje, a da bi to sve 1000 puta ispočetka napravila samo da ostvariš svoju najveću želju.
    ❤️

<3 Maki a kako si ti sta ima :)

• anaid
    28. Listopad 2020. 13:14

Lucija zao mi je, i ja sam tak prosla. Dva spontana u roku od godinu dana
    1 spontani, krvarenje, usred noci nadrkani doktor me poslao kuci bez pregleda, s recenicom- ako je dobro je dobro, ak nije, ja ti tu nis nebrem. Dakle ubiju te u pojam, i naravno legnem,kontrakcije, ispalo svasta, ujutro natrag na hitnu.. maternica prazna
    2 spontani, 7+4  Gv i mali sicusan plod, smedarim 3 dana, 7+7, ploda nema. Cekala sve skupa tjedan dana, isto me nije htio slat odmah na kiretazu, kao mozda krene samo, je vraga krenulo, sve stalo. I kao nisam hitni slucaj za kiretazu jer ne krvarim. I kiretaza bez anestezije,samo nesto protiv bolova, grozno, da sam znala da nema anestezije nebi pristala a rekli su mi da nista necu osjecati.
    Koliko samo i nasa psiha podnosi boli dok sve to cekas, neizvjesnotz,uzas.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

iris_iris
    28. Listopad 2020. 13:17

Drage cure, Lucija, Bela, Nina... žao mi je ❤️
    Lucija, ne znam kojim bi te riječima pokušala utješiti, još sad u takvoj situaciji moliti nekog da ti odradit kiretažu, pa stvarno ti dođe da poludiš. Ne znam jel postoji možda takva mogućnost, ali možda kad malo dođeš k sebi tražiti da ti refundiraju te novce koje si dala sada zbog ovakve situacije. Evo, ne znam. ❤️
    Bela, s tobom smo i čekamo novosti. ❤️
    Nina, žao mi je, odtuguj i dalje u nove pobjede, tu se ipak nešto kuha i tvoji pingvini te čekaju ❤️

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Listopad 2020. 13:23

Drage cure, jako mi je žao zbog svih ovih ružnih stvari koje se dešavaju na ionako teške situacije sa kojima se borimo.
    Bella žao mi je zbog stresa koji prolaziš, pomolila sam se sinoć za tebe i za sve ostale lavice koje prolaze sve ovo.
    Lucija007 , žao mi je zbog ovoga što si pisala , a pogotovo jer uz svu tu bol prolaziš još gore sa traženjem liječnika.
    Neznam u kojoj si bolnici inače, ali ako želiš, imam ti privatni broj od dr. Trutina sa UZV u podrumu u Petrovoj u ZG . Iskreno neznam dali taj liječnik još uvijek radi  tamo jer je dosta stariji bio još prije 3 god kada je meni radio kiretažu polipa, ali mogu ti reći da je stvarno ljubazan i svaki put kada sam nešto trebala zvala sam njega. Gotove nalaze i papu u roku 2 dana. On me uvijek primao gore na hitnoj ako je nešto bilo od veće važnosti . Ako želiš pokušati, pozovi se na  to da si njegova stara pacijentica , da si psihički grozno i da si nazvala da pitaš za savjet što da radiš. Ako bi pokušala sa tim javi se i proslijedit ću broj. Možda i ako više ne radi, možda može pomoći... 
    Nisam popamtila sve jer sam čitala skoro 30 stranica, pa vas sve skupa pozdravljam i želim vam svako dobro.
    Što se mene same tiče ja sam danas koma, nešto me presjeklo ispod lijeve dojke, kao bol u rebru, ne sama dojka, i baš kao što MTB kaže, što više googlam to mi upućuje na srčani udar ,Bože me sačuvaj. Prošli mjesec sam bila na magnetu grudi i da je nešto s tim povezano vjerojatno bi se vidjelo. Ja samo znam da toliko boli da je to užas....sva sam stresirana, još m i je i pronađena helicobacter pylori ,valjda od stresa i sad sam na antibioticima

Volim vas sve i držite se lavice 

endometrioza

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2020. 13:25

Jesam zvala sam taj broj sta mi Bajo dala ali nas uputili na druge brojeve i dobili tu neku ostrokondju evo cekam da me moja doktorica nazove pa da vidim sta ce rec pa cu vidjeti sta kako ? 
    Hvaala vaaam❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

28. Listopad 2020. 13:27

anaid

Lucijazao mi je, i ja sam tak prosla. Dva spontana u roku od godinu dana
    1 spontani, krvarenje, usred noci nadrkani doktor me poslao kuci bez pregleda, s recenicom- ako je dobro je dobro, ak nije, ja ti tu nis nebrem. Dakle ubiju te u pojam, i naravno legnem,kontrakcije, ispalo svasta, ujutro natrag na hitnu.. maternica prazna
    2 spontani, 7+4 Gv i mali sicusan plod, smedarim 3 dana, 7+7, ploda nema. Cekala sve skupa tjedan dana, isto me nije htio slat odmah na kiretazu, kao mozda krene samo, je vraga krenulo, sve stalo. I kao nisam hitni slucaj za kiretazu jer ne krvarim. I kiretaza bez anestezije,samo nesto protiv bolova, grozno, da sam znala da nema anestezije nebi pristala a rekli su mi da nista necu osjecati.
    Koliko samo i nasa psiha podnosi boli dok sve to cekas, neizvjesnotz,uzas.

Sto bi se reklo... Nema tih novaca.... 
    Ja, sam znala da je to grozno bez opce jer je moja prijateljica isla tjedan dana prije mene i kad mi je pricaka koje strahote jecdozivila a inace nije pekmez.. Nisam ni ja, koliko puta su mi na zivo punktirali po 14 stanica, ali uz psihicku bol spojit i fizicku...nema tih para 😔😔😔😔😔

iris_iris
    28. Listopad 2020. 13:27

Meni su danas prekinuli terapiju i prekidamo postupak, nisu folikuli dovoljno veliki za današnji dan (10DC, 8 mm). Čini se da endometrioza radi svoje i vjerojatno ću morati na operaciju. Pustit će me do ponedjeljka bez terapije da vide jel možda koji živnuo pa uspijemo nešto spasiti. Ako ne, onda ću morati početi razmišljati o operaciji endometrioze, s obzirom na smanjenu rezervu "pitanje je što će poslije operacije ostati" (komentar doktorice). 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

28. Listopad 2020. 13:31

Dada31

Drage cure, jako mi je žao zbog svih ovih ružnih stvari koje se dešavaju na ionako teške situacije sa kojima se borimo.
    Bella žao mi je zbog stresa koji prolaziš, pomolila sam se sinoć za tebe i za sve ostale lavice koje prolaze sve ovo.
    Lucija007, žao mi je zbog ovoga što si pisala , a pogotovo jer uz svu tu bol prolaziš još gore sa traženjem liječnika.
    Neznam u kojoj si bolnici inače, ali ako želiš, imam ti privatni broj od dr. Trutina sa UZV u podrumu u Petrovoj u ZG . Iskreno neznam dali taj liječnik još uvijek radi tamo jer je dosta stariji bio još prije 3 god kada je meni radio kiretažu polipa, ali mogu ti reći da je stvarno ljubazan i svaki put kada sam nešto trebala zvala sam njega. Gotove nalaze i papu u roku 2 dana. On me uvijek primao gore na hitnoj ako je nešto bilo od veće važnosti . Ako želiš pokušati, pozovi se na to da si njegova stara pacijentica , da si psihički grozno i da si nazvala da pitaš za savjet što da radiš. Ako bi pokušala sa tim javi se i proslijedit ću broj. Možda i ako više ne radi, možda može pomoći…
    Nisam popamtila sve jer sam čitala skoro 30 stranica, pa vas sve skupa pozdravljam i želim vam svako dobro.
    Što se mene same tiče ja sam danas koma, nešto me presjeklo ispod lijeve dojke, kao bol u rebru, ne sama dojka, i baš kao što MTB kaže, što više googlam to mi upućuje na srčani udar ,Bože me sačuvaj. Prošli mjesec sam bila na magnetu grudi i da je nešto s tim povezano vjerojatno bi se vidjelo. Ja samo znam da toliko boli da je to užas….sva sam stresirana, još m i je i pronađena helicobacter pylori ,valjda od stresa i sad sam na antibioticima
    .
    Volim vas sve i držite se lavice

Hvala ti puno, do neba i nazad 💓, no bas za Petrovu mi je Luci rekao da su ga u startu odfikarili jer je tamo sad ludnica zbog korone.. 
    Ici cu sutra to riješiti i gotovo... 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Listopad 2020. 13:33

iris_iris

Meni su danas prekinuli terapiju i prekidamo postupak, nisu folikuli dovoljno veliki za današnji dan (10DC, 8 mm). Čini se da endometrioza radi svoje i vjerojatno ću morati na operaciju. Pustit će me do ponedjeljka bez terapije da vide jel možda koji živnuo pa uspijemo nešto spasiti. Ako ne, onda ću morati početi razmišljati o operaciji endometrioze, s obzirom na smanjenu rezervu "pitanje je što će poslije operacije ostati" (komentar doktorice).

Baš me zanima što će sa mnom biti sad za 2 tjedna , i kako će sve teći pošto je i meni dijagnosticirana endometrioza još 2013.
    Vidim da si i u 7.mj bila na IVF , u kakvom su stanju bili folikuli tada ?
    ehhh ta odvratna bolest 

endometrioza

iris_iris
    28. Listopad 2020. 13:38

Lucija, ma imaš pravo, bar to, platiš za malo svoga mira.. sretno sutra i drži se... 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.