Belaa, znam da je skupo, ali ako ikako možeš idi u Podobnika, svi ćemo pomoć. to da si sad pod takvim stresom mjesec dana, dok te naruče, dok čekaš nalaze, nikako nije dobro ni za tebe ni za bebu
Nina92, žao mi je, baš sam se nekako nadala da će beta bit ok
Cure iz ST koje ste se nedavno testirale na koronu, kakvi su sad redovi? bila sam do doktora zbog ove glavobolje koja ne prestaje ni po kakvim tabletama koje su mi dali pa me naručio na testiranje, iako nemam nikakvih drugih simptoma
Cure u dogovoru sad s doktorom prvo idem na histeroskopiju ali me moraju u spavat zbog uvijenog cerviksa i nemogu izdržati bol, jer mi nije uspio napraviti skrec kad je radio i onda u 12 mjesecu idemo na transfer...
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sta cu dalje neznam pametna nisam trazimo neku vezu za tog tomislava hapnera navodno najbolji ajme luda sam sta napravit cure pomagajteee??
Draga moja eto ne znam sta da ti kazem.. Ja idem privatno kod Podobnika sutra jer su me 2 bolnice doslovno odfikarule zbog korone eto ni zadrzani spontani nije HITAN slucaj.. Nek se javim kad i ako pocnem krvarit a kaze Luci nema naznake nicega da cu se poceti sama, cistit i da nemam sta cekati jer mogu dobit sepsu.. I jucer sam isla narucit se kod Podobnika i sutra idem na kiretazu...
5000kn
ZIVJELO ZDRAVSTVO!!
Sta cu dalje neznam pametna nisam trazimo neku vezu za tog tomislava hapnera navodno najbolji ajme luda sam sta napravit cure pomagajteee??
Draga moja eto ne znam sta da ti kazem.. Ja idem privatno kod Podobnika sutra jer su me 2 bolnice doslovno odfikarule zbog korone eto ni zadrzani spontani nije HITAN slucaj.. Nek se javim kad i ako pocnem krvarit a kaze Luci nema naznake nicega da cu se poceti sama, cistit i da nemam sta cekati jer mogu dobit sepsu.. I jucer sam isla narucit se kod Podobnika i sutra idem na kiretazu…
5000kn
ZIVJELO ZDRAVSTVO!!
Uzas, to me tako ljuti, sve kao imamo pravo a pol toga moramo placa 😡
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Draga moja eto ne znam sta da ti kazem.. Ja idem privatno kod Podobnika sutra jer su me 2 bolnice doslovno odfikarule zbog korone eto ni zadrzani spontani nije HITAN slucaj.. Nek se javim kad i ako pocnem krvarit a kaze Luci nema naznake nicega da cu se poceti sama, cistit i da nemam sta cekati jer mogu dobit sepsu.. I jucer sam isla narucit se kod Podobnika i sutra idem na kiretazu…
5000kn
ZIVJELO ZDRAVSTVO!!
I jos sam morala platit 700kn test na koronu i to su mi se jedva smilovali da uzmu uzorak jer se nisam mailom narucila.. Doslovno sam se tamo rasplakala i rekla da NECU stic se narucit i da mi test bude gotov do sutra... UZASSS!
Belaaa, radiš sve što možeš. Vidiš kako imaš ogromnu podršku i čopora, i Poljaka i Nikitte.
Znam da je teško, ali pokušaj na pet minuta malo sjesti i primiriti se, duboko disati i pomoliti se. Svo ovo uzrujavanje i stres nije dobro ni za tebe ni za bebu. Nazovi osobu za koju znaš da te voli, a koja je po prirodi smirenija i nije sklona panici da te podrži i da bude uz tebe. Sad ti trebaju smireni ljudi sa nogama čvrsto na tlu, da ti prenesu malo smirenja i podrške.
A onda polako, korak po korak. Imaš dogovoren poziv u 13. Nakon toga ćeš vidjeti što ćeš dalje. Imaj vjere u Boga, sebe i svoju malu bebicu.
💔💔💔
LUCIJA007, pa to je užas, uz sve još i to. Mogu li ti oni bar napravit analizu ploda da bar znaš zašto se desio spontani. Bit ćete možda malo mirniji za sljedeći put
Nina92, super da imaš planove. 12 mjesec je brzo, do onda se imaš vremena malo oporaviti i snažnija ići u nove podvige. Super da imaš smrzliće, barem ćeš preskočiti ovaj prvi dio. Koliko ih imaš?
lucija007, to je užasno. Dobra stvar je da ćeš barem u Podobniku dobiti izvrsnu uslugu i nećeš proživjeti horore koje neke žene znaju proživjeti na kiretaži. Razmisli o tome da ovo prijaviš Rodama, neka se čuje naš glas i neka se takve stvari ne ponavljaju!
💔💔💔
LUCIJA007, pa to je užas, uz sve još i to. Mogu li ti oni bar napravit analizu ploda da bar znaš zašto se desio spontani. Bit ćete možda malo mirniji za sljedeći put
Ovo je dobra ideja!
💔💔💔
Nazalost ploda vise skoro ni nema pitala sam, premalecki je i vec je u fazi raspadanja, do sutra ga vjerojatno nece ni bit jer mi stalno curi smedje....
Sortiraj odgovore
Najstariji