LUCIJA007, pa to je užas, uz sve još i to. Mogu li ti oni bar napravit analizu ploda da bar znaš zašto se desio spontani. Bit ćete možda malo mirniji za sljedeći put
Nazalost ploda vise skoro ni nema pitala sam, premalecki je i vec je u fazi raspadanja, do sutra ga vjerojatno nece ni bit jer mi stalno curi smedje….
Samo gestacijska uredno stoji i ne mrda🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Cure kako ste?? Jesam promašila nečiji uzv?
Lucija možda se javila??
Lucija se javila, par stranica iza pa bolje da sama procitas :/
Kako si ti? Tj. Vas 4? :)
Evo pročitala sam i nemogu vjerovati.. Znam da ništa ne može umanjiti bol koju nosi.
Mi imamo uzv u utorak 3.11.u jutro i evo počela mi panika, bojim se da nešto neće biti dobro..
Kako se osjećas????
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sta cu dalje neznam pametna nisam trazimo neku vezu za tog tomislava hapnera navodno najbolji ajme luda sam sta napravit cure pomagajteee??
Draga moja eto ne znam sta da ti kazem.. Ja idem privatno kod Podobnika sutra jer su me 2 bolnice doslovno odfikarule zbog korone eto ni zadrzani spontani nije HITAN slucaj.. Nek se javim kad i ako pocnem krvarit a kaze Luci nema naznake nicega da cu se poceti sama, cistit i da nemam sta cekati jer mogu dobit sepsu.. I jucer sam isla narucit se kod Podobnika i sutra idem na kiretazu…
5000kn
ZIVJELO ZDRAVSTVO!!
Nisu normalni, jesi pokušala ic na hitni prijem? Reci da te boli, možda da ih probaš smuljat. Jesi vidjela polikliniku Vili? Kažu da su tamo isto ok što se tiče kiretaze. 5000 kn je stvarno previše
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucija možda se javila??
Evo pročitala sam i nemogu vjerovati.. Znam da ništa ne može umanjiti bol koju nosi.
Mi imamo uzv u utorak 3.11.u jutro i evo počela mi panika, bojim se da nešto neće biti dobro..
Kako se osjećas????
Nista me ne boli.. Samo smedjarim... Moje tijelo uopce ne registrira da nije uredna trudnoca..
A psihički... Ne znam sta da, kazem... Pripremala sam se na to 7 dana pa me eto nije uopce toliko iznenadilo to sto opet nista od trudnoce....
Lucija možda se javila??
Kako se osjećas????
Nista me ne boli.. Samo smedjarim… Moje tijelo uopce ne registrira da nije uredna trudnoca..
A psihički… Ne znam sta da, kazem… Pripremala sam se na to 7 dana pa me eto nije uopce toliko iznenadilo to sto opet nista od trudnoce….
Ja bi na tvom mjestu otišla na hitni prijem negdje rekla da krvarim i da imam uzasne bolove. To je tvoje pravo, a ne da još uz sve moraš plaćat. Sram ih bilo
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sta cu dalje neznam pametna nisam trazimo neku vezu za tog tomislava hapnera navodno najbolji ajme luda sam sta napravit cure pomagajteee??
Draga moja eto ne znam sta da ti kazem.. Ja idem privatno kod Podobnika sutra jer su me 2 bolnice doslovno odfikarule zbog korone eto ni zadrzani spontani nije HITAN slucaj.. Nek se javim kad i ako pocnem krvarit a kaze Luci nema naznake nicega da cu se poceti sama, cistit i da nemam sta cekati jer mogu dobit sepsu.. I jucer sam isla narucit se kod Podobnika i sutra idem na kiretazu…
5000kn
ZIVJELO ZDRAVSTVO!!
Nisu normalni, jesi pokušala ic na hitni prijem? Reci da te boli, možda da ih probaš smuljat. Jesi vidjela polikliniku Vili? Kažu da su tamo isto ok što se tiče kiretaze. 5000 kn je stvarno previše
Vjeruj nemam snage se vise uopce natezati... A, sad da trazimo druge poliklinike zbog ne znam 1000kn razlike a tu sam vec zakazala za sutra.. Tko zna kad bi dobila termin a sutra MORAM ici jer inace bacenih 700kn test na koronu!
5000kn
ZIVJELO ZDRAVSTVO!!
Ja bi na tvom mjestu išla u Vinogradsku na hitnu i nebi isla od tamo dok to nebi riješili. Znači rekla bi da me nenormalno boli i da ne mogu hodati i da se bojim sepse i nebi mrdala od tamo. Doslovno bi im stajala pred vratima satima.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Lucija možda se javila??
Kako se osjećas????
Nista me ne boli.. Samo smedjarim… Moje tijelo uopce ne registrira da nije uredna trudnoca..
A psihički… Ne znam sta da, kazem… Pripremala sam se na to 7 dana pa me eto nije uopce toliko iznenadilo to sto opet nista od trudnoce….
Toga je i mene strah jer kada sam imala molarnu trudnoću nikako nisam mogla prokrvariti nego baš morala kiretaza. Ako već mora biti loše pq bar da se možemo same očistiti.
Lucija stalno sam mislila na tebe
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Lucija možda se javila??
Kako se osjećas????
Ja bi na tvom mjestu otišla na hitni prijem negdje rekla da krvarim i da imam uzasne bolove. To je tvoje pravo, a ne da još uz sve moraš plaćat. Sram ih bilo
Nemam snage Vjeruj.. A i vidjeli bi da ne krvarim... Doslovno su rekli KAD pocnem krvarit da se javim do tad da dam tijelu priliku da, se sama ocistim🤷♀️🤢🤢🤢🤢..
Mislim 8 dana tako hodam jos da, sepsu dobijem ma... Nemam snage psihički se natezati po bolnicama i moljakat eto.. Jest cu kruh i mast samo da mi to ljudski rijese a vjerujem da cu bar to kod Podobnika dobiti.. Bila sam i prije korone u bolnici na kiretazi i grozno mi je bilo, sjedila sam na stolici jer nije bilo kreveta dok nisu pustili zenu nakon laparoskopije kuci, ja ko bogac cekam kraj kreveta a zena se jedva ustala i odfikarili ju kuci ma fuj, a mogu mislit kak je tek sad... Jos joj njoj ma samo vi lezite mogu ja sjedit🙄😔😔😔😔
Nina92, super da imaš planove. 12 mjesec je brzo, do onda se imaš vremena malo oporaviti i snažnija ići u nove podvige. Super da imaš smrzliće, barem ćeš preskočiti ovaj prvi dio. Koliko ih imaš?
lucija007, to je užasno. Dobra stvar je da ćeš barem u Podobniku dobiti izvrsnu uslugu i nećeš proživjeti horore koje neke žene znaju proživjeti na kiretaži. Razmisli o tome da ovo prijaviš Rodama, neka se čuje naš glas i neka se takve stvari ne ponavljaju!
4 ih imam, po 2 na slamcici mozda Bozic bude do bitan 😀🙏
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji