Bela držim fige da što prije napravite ostale pretrage i da se sve riješi pozitivno <3
Cure drage evo od Poljaka divan covjek da on odmah preporucuje Sv. Duh i taj CVS a kaze da ta izbocinacna vratu nije strasna vise je ovoa loptica na trbuhu da sjednomo danas na telefon i zovemo njih il Podbodinika sta prije i da hrabro i dami sretno pitala sam dali sve moze biti ok na kraju da zavisi do nalaza sta ce reci i da ce mi oni reci najbolje rijesenje i da mozda se beba i moze roditi sa tim ako je s nalazima ok pa se moze operirati sada cu zvati Sv .Duh pa sve ostalo dalje vam javim
Bebica je tako slatka sve ostalo je ok srceko kuca na veliko🙏😪❤️ Boze daj mi snage
❤💜 bebica 💜❤ sto prije ugovori termin, za lovu: TU SMO AKO TREBA!! Nemoj da ti ikakav bed bude... Drzi se i javi nam se!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure drage evo od Poljaka divan covjek da on odmah preporucuje Sv. Duh i taj CVS a kaze da ta izbocinacna vratu nije strasna vise je ovoa loptica na trbuhu da sjednomo danas na telefon i zovemo njih il Podbodinika sta prije i da hrabro i dami sretno pitala sam dali sve moze biti ok na kraju da zavisi do nalaza sta ce reci i da ce mi oni reci najbolje rijesenje i da mozda se beba i moze roditi sa tim ako je s nalazima ok pa se moze operirati sada cu zvati Sv .Duh pa sve ostalo dalje vam javim
Bebica je tako slatka sve ostalo je ok srceko kuca na veliko🙏😪❤️ Boze daj mi snage
Na sv. Duhu se nalaz cekao 2 tjedna, ne znam jesu sta promijenili. U Podobnika nalaz za one tri najcesce trisomije bude za 3 dana. Ako nista ti novci vrijede platiti samo da se stres cekanja smanji🙄
Draga Belaaa stalno mislim na tebe. Jedva sam dočekala tvoj post. Vidiš, ovo su ipak dobre vijesti, a baba je još mala i stigne se to u njoj "razvuci" da bude sve super. Bog je dobar i bit će sve dobro. Samo ne gubi vjeru ♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Vidiš da nije sve tako crno, bori se ti za svoju bebicu. Na kraju će bit sve ok!! Ako trebaš pomoć javi, molimo za tebe 🙏🙏❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB, kazu da problemi sa zubima i zubnim mesom krecu u trudnoci! 🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure kako ste?? Jesam promašila nečiji uzv?
Lucija možda se javila??
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Hvala cure na cestitkama ali eto moja beta se smanjuje 😭😭
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Hvala cure na cestitkama ali eto moja beta se smanjuje 😭😭
Žao mi je, glavu gore. Proslavi danas ročkas kako treba jer ćeš sljedeći sigurno slavit bez alkohola 🎉🎉🙏😇
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Belaaa dobro, nisu najgore prognoze. Probudila sam se i samo sam mislila kad ćeš se javiti. 💗 Sad molim te javi koji termin su ti dali na Sv. Duhu, jer ja ti mogu ponuditi da te proguram (ne samo za termin nego da i nalaz bude, ako je moguće, ranije). Prijatelj nam tamo radi i može pomoći. Javljaj sve please.
Lemon da, nažalost ide radikalna operacija endometrioze, uklanjanje minimalno 6 cm crijeva, razdvajanje svih ograna koji su sada spojeni (frozen pelvis), mioma, endometrioma s oba jajnika i zdjelice i adenomioze s maternice. 🙏🏼
Pepsi13 predivan pozitivan test, jako se veselim kad bilo tko ovdje uspije, a posebno moje endo sestrice, jer uz svi psihičku bol, trpimo i fizičku radi dijagnoze. Javi nam visoku betu😍
MTB muž ti je zakon🤣 Ne znam zašto te čeljust boli, mene u pmsu boli zubno meso, ali doslovno svaki put. Iako je to nekad i znak trudnoće. Ali čeljust? Ne znam 😬
Savrseno Nikita hvala ti jer vec gledamo kako cemo veze povuc javim cim dobijem ih
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji