Još jedan dokaz da se ne smiju guglati simptomi. Internet je zlo.
Išla sam guglati rane znakove trudnoće, a došla sam do zaključka da imam srčani udar
MTB, ma test ne dolazi u obzir, jednom sam ga radila i rekla nikada vise 😂😂😂 cekam da vidim hoce li se krvarenje ponoviti 😉
A bas si me nasmijala s ovim za googlanje - ja sam si ovaj put obecala da necu pretrazivati nikakve simptome i na kraju sam jutroa ipak morala skicnuti kako izgleda implantacijsko krvarenje. 🤭 zlo zla!
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Još jedan dokaz da se ne smiju guglati simptomi. Internet je zlo.
Išla sam guglati rane znakove trudnoće, a došla sam do zaključka da imam srčani udar
Dobro jutro cure
I ja izgooglah juce i preti mi moždani dobro sto sam i ziva još....MTB cekam tvoju betu ko svoju 🍀🤣🤞
Nina92 srecan ti rodjendan 😘😘😘🌸
Zelim nam svima lepse vesti i manje suza
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bok cure, evo i ja završila s pregledom, kaže doktor da mi super ide 🥰 da je sve točno kako treba biti na današnji dan, čak je i moj endometrij ok..
U petak opet UZV i u ponedjeljak aspiracija..
Dobila sam Orgalutran do petka po jednu
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Poštovane cure,
ima li netko Dulphaston za prodati ili pokloniti?
Ajme cure hvala na podršci, puno mi to znači i hvala što ulijevati nadu.. Ali čisto sumnjam da baš ni jedan od njih dva ne može pronaći srčanu... A 20.10 je bila.. Užas
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Poštovane cure,
ima li netko Dulphaston za prodati ili pokloniti?
Pozz, već si pitala ako tko ima javit će se sigurno..
Ajme cure hvala na podršci, puno mi to znači i hvala što ulijevati nadu.. Ali čisto sumnjam da baš ni jedan od njih dva ne može pronaći srčanu… A 20.10 je bila.. Užas
Tu smo svi jedni za druge, ja drzim fige da ipak cuju <3
Za koju sam se ja budalu udala
Objašnjavam ja sad njemu sve o testovima, i sjenama sjeninih sjena i pitam ga za savjet, kad bi on pišao?
A on meni mrtav hladan: draga, džaba ti moje pišanje, nećeš nikakve sjene dobiti od toga
Želim da moje malo derište bude njegova slika i prilika
💔💔💔
Nina od srca ti zelim sretan ti rođendan i da ti se ostvari sve ono sto si sama zelis 😘😘❤❤! Drzim fige da danas dobijes najbolji moguci poklon, lojepu i veliku betu 🙏🙏🍀🍀🤞🤞❤❤!!!
MTB ja jedva cekam vikend i tvoj pozitivan test🎉🎉🙏🙏🍀🍀🤞🤞!!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Bela, Piky, Nina i LucyLou, danas ste nam u mislima kao i u molitvama... Ja sam molila sinoc u 22 jer mislim da nekako zajednicka molitva djeluje jace! Sretno vam, cure i javite nam sto prije... Stvarno mi ne izlazi iz glave kako netko ko toliko zeli dijete, kojemu bi mogao dati svu ljubav svijeta, se susrece sa ovakvim problemima, a netko ko ga niti ne zeli, zatrudni odmah? Nepravda totalna... Ali se svejedno sjetim jedne recenice(koju sam vrtila stalno u glavi kada mi je mama bila bolesna, dok sam ju gledala kako moli Boga da ju primi): Bog nam nikada ne daje tezi kriz nego onaj koji mi mozemo nositi! I mislim da nema tog sta bi nam mogao staviti na put a da mi ovdje ne bi mogle podnijeti! Eto koliko smo jake 💜❤ Ne moze ni kisa vjecito padati, mora se sunce kad tad pojaviti, jel tako? Drzite se, cure!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji