Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2020. 08:23

Jutro cure moje idemo polako skupit snage i dalje prvo cemo vidit sta Poljak kaze pa onda zvati Sv. Duh a moja mi sinoc doktorica poslala poruku jako lipo od nje da se smirim i da ceme zvati danas u 13 h i da cemo dati sve sta se moze od nje i  da izidje na dobro 
    Sanjala sam opet mater nocas pokonju a i vecer prije sam sanjala nju  i oca pokonjeg😪🙏❤️ nek me cuvaju i nasu bebu i nek mole za nas,cure javim vam sve ❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Olivera
    28. Listopad 2020. 08:25

Belaaa, Piky, Nina…mislimo na sve vas danas, šaljemo pozitivnu vibru i držimo fige da sebe i nas razveselite lijepim vijestima🤞🍀❤️
    Pepsi ovo je super testić, očekujemo u ponedjeljak veliku betu, čestitammmm🤗

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

28. Listopad 2020. 08:27

NadimakMTB

Danas u srcima i mislila imamo našu hrabru lavicu, lucija07. Šaljemo joj dio svoje snage da prođe kroz ove teške trenutke i vrati nam se kad bude mogla.

Također, šaljemo jako jako jako jako puno pozitivnih vibracija našim Belaaa i Piky, želimo im svu sreću svijeta i dobre vijesti na njihovim pregledima.Sve druge majke u nastanku, kao i one koje rade na tome na povećaju svoj čopor djece, pokušajte ne biti obeshrabrene noćnim morama kroz koje prolaze naše sestre. Uvijek imate izbor - umirati od straha od budućnosti koja se možda (vjerojatno) ni neće dogoditi. Ili provesti ovo vrijeme koje imate sa svojim bebama u ljubavi, bez obzira jesu li one tek u ideji, u folikuli, u labosu, ili oplođene u našim bušama, i vjerovati da će to vrijeme proteći do kraja naših života.Nina92, svim srcima danas navijamo za dobre vijesti.

I konačno, ne zaboravljamo ni našu Leptirica90, navijamo za turbouspješan FET. Beba se vraća mamici!

MTB hvala ti za sve što činiš za nas.. i što nam čitaš misli... Ja sam preletila samo zadnjih 10tak str jer sam vidjela da nije dobro i poznajem sebe i znam kolko sam usrana po prirodi... Žao mi je što to proživljavamo, prvenstveno mamice koje se bore za svoje bebice a onda i mi svi ostali radi njih, jer htjeli ili ne povezali smo se i tugujemo radi njih... Držite se svi...<3 

Ja sam jučer u kbc plakala u čekaoni, bila je jedna žena došla na transfer i kad je izašla dr. ili med. sestra ne znam više tko.. obratila joj se : Heeej stigla si hoćemo ko i inače 2 vraćat... - mene je to sastavilo, koliko je ta žena puta bila i vraćala 2 da je to već tava komunikacija ( i to jos pred svima u cekaoni),.. ne znam mozda sam ja preosjetljiva ali sam bas se raspala u tom trenutku...kad sam odlazila samo sam joj izustila sretno i plakala cijeli putem kuci...
    Znam da možda nemam to pravo bit toliko tužna i u strahu jer HEJ tek mi je prvi put i prvi pokušaj.. ali jesam, takva sam i nisam se ocito pomirila sa situacijom... 

DIVIM SE SVIMA VAMA <3 OVO NIJE LAKO I BORITE SE KAO ŠTO STE I DO SAD <3 
    kad padneš, isplači se i ustani! Nema odustajanja!

28. Listopad 2020. 08:28

minilu

minilu

mandarinkica

Dobar dan cure, nova sam ovdje..
    Pa evo prije svega zelim reci da vas citam vec neko vrijeme i zaista vam se divim.
    Zelim svima puno hrabrosti i srece.
    Imam par pitanja, kod nas je 11 mjeseci pokusavanja, od nalaza MM spermiogram odlican, moji spolni hormoni uredni, 1biokem (prirodno), konzultacije u kbc split uskoro.
    Pretpostavljam da ce doktor reci, ali samo me zanima da li koja ima iskustva iz kbs split, i sto je sve potrebno od dokumentacije za krenuti u neki od postupaka, koliko dugo se ceka?
    Unaprijed se zahvaljujem. :)

Dobro dosla, i ja sam nova tu, ali sam u postupcima u St iskusna 😉
    Jesi vec izabrala doktora?
    Zavisi od doktora do doktora koliko se ceka za postupak.
    Recimo prvi postupak sam bila u dr.Sunj odmah sljedeci mjesec od konzultacije sam bila u postupku, mogla sam cak i odmah taj mj. Ali su mi trebali neki dodatni nalazi. Od nje sam se makla jer je zapravo nikad tamo nije bilo.
    Samo jednu folikometriju mi je bila. Aspiraciju i transfer mi je radio dr.Mrsic. Pa sam se prebacila kod njega, odlican doktor, uvijek je tamo prvi, uljeva povjerenje. Ali se na postupke ceka po par mj.

Puno hvala, minilu. Narucena sam na konzultacije bas kod dr.Mršića. :)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 08:33

more2309, sve po starom, osim što me zadnja 2 dana čeljust nekako boli. Možda mi dolazi i zubobolja ili mi se nešto zbiva sa ušima, ali čudno mi je to jer sam bila u zubara prošli tjedan i sve je uredno. Bol je najveća ujutro, kad je nekako i teže pokretati vilicu. Kroz dan mi se smanji i nestane, jer stalno nešto bleblećem pa se valjda razgiba. 
    Ne vjerujem da to ima veze s ovim? 

Pepsi13, super rezultati! I još imate za bracu/seku! 
    Neki simptomi?

Belaaa, baš lijepo od doktorice. I lijepi snovi, vjerujem da te roditelji prate i žele tebi i bebi sreću. 
    Tvoj čopor je danas uz tebe. 

cappuccino, ne koristim Dulphastone, ali zar se oni ne dobivaju na recept od socijalca?

💔💔💔

28. Listopad 2020. 08:39

NadimakMTB

madarinkica, dobro došla! Želim ti da nas napustiš čim prije, trudna! Nemam iskustva sa KBC Split, ali od nalaza ti trebaju hormoni, spermiogram, papa test i brisevi. Prije postupka ćeš još ti napraviti RH test, a oboje markere na spolne bolesti, ali to možete i nakon konzultacija.

Puno hvala NadimakMTB. :) 

🍀🐞MISS🐞🍀
    28. Listopad 2020. 08:39

Bela, Piki,Nina sretno cure danas , drzimo fige !! ❤️🙏
    MTB hvala i dalje sto sve ovo pratis...nadam se da si dobro i da izdrzavas ove dane do testa bez da poludis 😂
    Sanjich sve je to normalno da te dira,a ipak si i ti pod hormonima...
    Pepsi savrsen test, zelimmti svu srecu za super betu i urednu trudnocu 🥰

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 08:42

Sanjich 

miss1502, baš si razmišljam o onom vicu kad doktor kaže pacijentu da ima još minutu života, a ovaj odmah ide raditi plank kako bi mu ta minuta trajala vječno.
    Iako mi je taj vic bio fora prije (i da, dok radim plank, te sekunde se oteeeeežuuu), ekipa pojma nema 
    Tko nije doživio ovo čekanje, pojma nema što je vječnost. Mislim na cijeli postupak, ne samo na betu. 

💔💔💔

28. Listopad 2020. 08:47

LucyLou

Dobro jutro drage cure,

Piky, Belaa, Nina- mislim na vas i nadam se da cete nas danas razveseliti s lijepim vijestima.😘🤞🏻

Cure, meni je danas 5.dan od 5dt, i evo upravo sam primijetila svjezu krv pri brisanju. Inace, na utrogestanu sam, 3x2, i do sada sam na njemu samo jednom prokrvarila, i to 11.dan nakon transfera. Jucer mi se cinilo da sam isto vidjela tockicu ali nisam pridavala veliku paznju, medjutim ovo danas je bas bilo dosta svjeze krvi pa se pitam je li moguce da vec stize menga?🥺

Nazalost kod mene je bio takav slucaj. Ali negativan ishod. 6dpt blastice sam pocela tako sa svjezom krvi. Pod utrogestanom. I trajalo je do 9dpt i onda sam prestala jer se pojacalo skroz ali su utrici zaustavljali. No to je moj slucaj. Ali mozda kod tebe nije. Mnoge su pisale ovdje da su imale krvarenja i sve bilo ok. Pa tako je mozda i kod tebe. Da mozds uradis test pa ces vidit? 

• *.Women_name.*
    28. Listopad 2020. 08:48

Pepsi odlična crta, sretno dalje! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.