Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Listopad 2020. 09:07

miss1502, hvala puno.
    I ja sam zapisana kod dr.Mrsica na konzultacije pa vidim s njim sto dalje. 
    Da li za primanje u postupak traze test na covid, zbog trenutne situacije s virusom?
    Zelim ti puno srece u sljedecem ivf postupku <3

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 09:09

Leptirica 90🦋

Moram opet na ultra zvuk 2.11 a moram sad 5 dana primat gonal od 225 i da rastu reko je pozz😊❤❤

Dakle, dobre su vijesti! Samo opušteno, prati upute doktora.
    Dakle, ti ideš u cijeli postupak, a ne u FET?

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    28. Listopad 2020. 09:16

Da idem u cjeli postupak misli da će ovaj puta biti uspješno..nadam se i pito me jer uzimam vitamin d da uzimam

Azospermia

Pepsi
    28. Listopad 2020. 09:17

NadimakMTB

more2309, sve po starom, osim što me zadnja 2 dana čeljust nekako boli. Možda mi dolazi i zubobolja ili mi se nešto zbiva sa ušima, ali čudno mi je to jer sam bila u zubara prošli tjedan i sve je uredno. Bol je najveća ujutro, kad je nekako i teže pokretati vilicu. Kroz dan mi se smanji i nestane, jer stalno nešto bleblećem pa se valjda razgiba.
    Ne vjerujem da to ima veze s ovim?Pepsi13, super rezultati! I još imate za bracu/seku!
    Neki simptomi?

Belaaa, baš lijepo od doktorice. I lijepi snovi, vjerujem da te roditelji prate i žele tebi i bebi sreću.
    Tvoj čopor je danas uz tebe.cappuccino, ne koristim Dulphastone, ali zar se oni ne dobivaju na recept od socijalca?

Da, bas smo jako zadovoljni sa rezultatom i kako se sve odvijalo tijekom postupka.. Osim soka kada je doktor rekao da mi muz po hitnom postupku mora doci u hrv jer ce aspiracija biti za dva dana a ja dosla tek na prvi ultazvuk 7. dan nakon elonve.. 🤪
    Od simptoma nisam osjetila nista posebno, malo bolnije grudi, bolovi u jajnicima i krizima, mucnine mrvicu i to vecernje al to sve imam danima prije svake menge zbog endometrioze tako da sam cak jucer i prekjucer bila jako skepticna..
    Kao ono menga dolazi. Zato sam i isla radit test da se ne mucim vise..volim znati na cemu sam bez obzira o rezultatu..

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

• *.Women_name.*
    28. Listopad 2020. 09:25

Nina92

Jutro cure, hvala na podrsci, evo vadila sam krv i cekam rezultate, danas mi je rodendan i mislim da mi tuzniji nikad nije bio, 3 put isto prolazit, neznam sta da kazem..
    Drugim curama koje se danas bore zelim svu sreću pogotovo Piky i Beli 🙏❤️

Nina sretan ti ročkas 🎉🎉🎉 nadam se da ćeš duplo slavit, ali ne daj da ti išta pokvari tvoj dan ❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 09:26

Leptirica90, baš se lijepo sve odvija. Sad se opusti koliko možeš i pobrini se za sebe i svoje tijelo. 

Pepsi13, jako lijepa priča. Navijamo za tebe i da se nastavi tako 

💔💔💔

Lucyinthesky
    28. Listopad 2020. 09:29

NadimakMTB

Još jedan dokaz da se ne smiju guglati simptomi. Internet je zlo.
    Išla sam guglati rane znakove trudnoće, a došla sam do zaključka da imam srčani udar

To se meni redovito događa 🤦‍♀️🤣

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Tuma
    28. Listopad 2020. 09:30

Pepsi lijep test, čestitam!🥰
    Nina sretan ti rođendan i nadam se da ces imati razloga za slavlje kada dođe beta.  Ako kojim slučajem ne bude dobro, znaš da si uspjela,  da možeš i biokemijska je dobar znak. Tu smo za tebe.❤
    Piky, Bela sretno danas!🙏❤ 
    Lucija
    Sretno curama u postupcima i manama u cekanju beta ❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    28. Listopad 2020. 09:30

LucyLou

Dobro jutro drage cure,

Piky, Belaa, Nina- mislim na vas i nadam se da cete nas danas razveseliti s lijepim vijestima.😘🤞🏻

Cure, meni je danas 5.dan od 5dt, i evo upravo sam primijetila svjezu krv pri brisanju. Inace, na utrogestanu sam, 3x2, i do sada sam na njemu samo jednom prokrvarila, i to 11.dan nakon transfera. Jucer mi se cinilo da sam isto vidjela tockicu ali nisam pridavala veliku paznju, medjutim ovo danas je bas bilo dosta svjeze krvi pa se pitam je li moguce da vec stize menga?🥺

Nisam imala, ali 5 dnt je točno dan kada ti može biti implementacijsko 🙏🙏🙏 Jel ti baš jako, jako ide?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Leptirica 90🦋
    28. Listopad 2020. 09:31

Hvala i sad sam jako opuštena.prošli puta sam bila jako napeta🤗😚😚

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.