Jaooooo 😍😍😍😍😍 bas ste me usrecile sadaa..evo tresem se..
Moja prica, 34 godine, endometrioza, pokusavamo 2 godine, odradili prvi ivf privatno u hrv bez obzira sto ne zivimo vise tamo..21.10. bio transfer 2. blastociste, danas prvi put radila test..😊😊😊
🙋♀️34 -dijagnoza endometroiza
1.Ivf - Repromed, 4 blastice
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Moja prica, 34 godine, endometrioza, pokusavamo 2 godine, odradili prvi ivf privatno u hrv bez obzira sto ne zivimo vise tamo..21.10. bio transfer 2. blastociste, danas prvi put radila test..😊😊😊
Koji ti je dan od transfera? Ovo je debelo pozitivan test. Cestitam
Koji ti je dan od transfera? Ovo je debelo pozitivan test. Cestitam
Bozma, danas mi je sedmi dan od transfera, betu trebam raditi u ponedjeljak 2.11.
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Predivna crta, i baš lijepa debela za tako "rano" testiranje. Moguće je i da su dvojčeki, iako ne mora biti.
Držimo fige da 2.11. pokaže lijepu, sočnu, debelu betu.
Baš nam sad treba jedna doza lijepih vijesti
💔💔💔
Pepsi13, nisam ni pitala, gdje ste radili IVF? Imate li smrzlića?
💔💔💔
Pepsi, crta je ogromna!! Čestitam!
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bela, Piky i Nina drzim fige i nadam se da ce te nas razveseliti lijepim vijestima 🙏🙏🍀🍀🤞🤞!
Pepsi cestitam, trudna si 🎉🎉🎊🎊🎊🙂🙂! Drzim fige da i beta bude velika i potvrdi ovaj super vidljiv pozitivan test 🙏🙏🍀🍀🤞🤞❤❤!
MTB kakva je kod tebe situacija, ima nekih simptoma 😊🤞🙏🍀?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Hvaaaala cure, nek bude sto bude, spremna sam na sve s obzirom da smo vracali dvije blastice.
Postupak smo radili u Repromedu, bila sam na Elonvi na koju sam jaako brzo odreagirala..Dobili smo 9 jajnih stanica, 8 ih se oplodilo a 4 ih doslo do blastociste.. Znaci ostalo nam 2 smrzlica..
Molim se 🙏🙏 i drzim fige za svaku od vas..😘
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Jutro cure moje idemo polako skupit snage i dalje prvo cemo vidit sta Poljak kaze pa onda zvati Sv. Duh a moja mi sinoc doktorica poslala poruku jako lipo od nje da se smirim i da ceme zvati danas u 13 h i da cemo dati sve sta se moze od nje i da izidje na dobro
Sanjala sam opet mater nocas pokonju a i vecer prije sam sanjala nju i oca pokonjeg😪🙏❤️ nek me cuvaju i nasu bebu i nek mole za nas,cure javim vam sve ❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji