Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepsi
    28. Listopad 2020. 07:49

Jaooooo 😍😍😍😍😍 bas ste me usrecile sadaa..evo tresem se..
    Moja prica, 34 godine, endometrioza, pokusavamo 2 godine, odradili prvi ivf privatno u hrv bez obzira sto ne zivimo vise tamo..21.10. bio transfer 2. blastociste, danas prvi put radila test..😊😊😊

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

28. Listopad 2020. 07:51

Pepsi13

Moja prica, 34 godine, endometrioza, pokusavamo 2 godine, odradili prvi ivf privatno u hrv bez obzira sto ne zivimo vise tamo..21.10. bio transfer 2. blastociste, danas prvi put radila test..😊😊😊

Koji ti je dan od transfera? Ovo je debelo pozitivan test. Cestitam

Pepsi
    28. Listopad 2020. 07:54

Bozma

Pepsi13

Koji ti je dan od transfera? Ovo je debelo pozitivan test. Cestitam

Bozma, danas mi je sedmi dan od transfera, betu trebam raditi u ponedjeljak 2.11.

12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 07:58

Pepsi13

Predivna crta, i baš lijepa debela za tako "rano" testiranje. Moguće je i da su dvojčeki, iako ne mora biti.
    Držimo fige da 2.11. pokaže lijepu, sočnu, debelu betu.
    Baš nam sad treba jedna doza lijepih vijesti 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 08:02

Pepsi13, nisam ni pitala, gdje ste radili IVF? Imate li smrzlića?

💔💔💔

Samara
    28. Listopad 2020. 08:05

Pepsi, crta je ogromna!! Čestitam! 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• more2309
    28. Listopad 2020. 08:11

Bela, Piky i Nina drzim fige i nadam se da ce te nas razveseliti lijepim vijestima 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! 
    Pepsi cestitam, trudna si 🎉🎉🎊🎊🎊🙂🙂! Drzim fige da i beta bude velika i potvrdi ovaj super vidljiv pozitivan test 🙏🙏🍀🍀🤞🤞❤❤!
    MTB kakva je kod tebe situacija, ima nekih simptoma 😊🤞🙏🍀?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Pepsi
    28. Listopad 2020. 08:11

Hvaaaala cure, nek bude sto bude, spremna sam na sve s obzirom da smo vracali dvije blastice. 
    Postupak smo radili u Repromedu, bila sam na Elonvi na koju sam jaako brzo odreagirala..Dobili smo 9 jajnih stanica, 8 ih se oplodilo a 4 ih doslo do blastociste.. Znaci ostalo nam 2 smrzlica.. 
    Molim se 🙏🙏 i drzim fige za svaku od vas..😘

12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2020. 08:14

Jutro cure moje idemo polako skupit snage i dalje prvo cemo vidit sta Poljak kaze pa onda zvati Sv. Duh a moja mi sinoc doktorica poslala poruku jako lipo od nje da se smirim i da ceme zvati danas u 13 h i da cemo dati sve sta se moze od nje i  da izidje na dobro 
    Sanjala sam opet mater nocas pokonju a i vecer prije sam sanjala nju  i oca pokonjeg😪🙏❤️ nek me cuvaju i nasu bebu i nek mole za nas,cure javim vam sve ❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• cappuccino
    28. Listopad 2020. 08:22

Pozdrav svima,
    ima li netko viška Dulphastona za pokloniti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.