Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    28. Listopad 2020. 08:49

LucyLou

Dobro jutro drage cure,

Piky, Belaa, Nina- mislim na vas i nadam se da cete nas danas razveseliti s lijepim vijestima.😘🤞🏻

Cure, meni je danas 5.dan od 5dt, i evo upravo sam primijetila svjezu krv pri brisanju. Inace, na utrogestanu sam, 3x2, i do sada sam na njemu samo jednom prokrvarila, i to 11.dan nakon transfera. Jucer mi se cinilo da sam isto vidjela tockicu ali nisam pridavala veliku paznju, medjutim ovo danas je bas bilo dosta svjeze krvi pa se pitam je li moguce da vec stize menga?🥺

LucyLou ne želim širit negativu, ali realist sam pa ću ti napisati svoje iskustvo, a ne mora biti da je tako kod tebe.
    Ja sam u prvom postupku prokrvarila 7dpt petodnevnog, točno na dan kada bi inače dobila da nisam u postupku bila. Bila sam tada na estrofemu i utrićima.
    Može biti da je kod tebe sve ok, da je to samo neki izljev ili nešto, držim fige 🤞
    Pepsi13 čestitam, ovo je divna crtica i super vijest za početak dana 🥳
    Nina92, lucija07, Piki i Belaaa mislim na vas ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Nina92
    28. Listopad 2020. 08:49

Jutro cure, hvala na podrsci, evo vadila sam krv i cekam rezultate, danas mi je rodendan i mislim da mi tuzniji nikad nije bio, 3 put isto prolazit, neznam sta da kazem.. 
    Drugim curama koje se danas bore zelim svu sreću pogotovo Piky i Beli 🙏❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Leptirica 90🦋
    28. Listopad 2020. 08:56

Jutro cure obavila sam ultrazvuk. Evo vam da mi kažete kako je to jer dobro ili nije pozz hvala 

Azospermia

28. Listopad 2020. 08:58

Nina92

Jutro cure, hvala na podrsci, evo vadila sam krv i cekam rezultate, danas mi je rodendan i mislim da mi tuzniji nikad nije bio, 3 put isto prolazit, neznam sta da kazem..
    Drugim curama koje se danas bore zelim svu sreću pogotovo Piky i Beli 🙏❤️

Nina sretan rođendan <3 

• LucyLou
    28. Listopad 2020. 08:58

MTB, hvala ti puno, i ja se nadam da je ipak prerano😘
    Anitram i Lucyinthesky, hvala vam sto ste iskrene i sto ste podijelile vase iskustvo sa mnom 😘 za sada je krvarenje stalo, a vrijeme ce pokazati o cemu je rijec. Pricekat cu s testom to jest betom jer mislim da je ipak jos rano, a ako se krvarenje nastavi danas i sutra, znat cu da je ipak menga...
    Pepsi, ova crta je predivna, cestitke od srca! 🎉🎊😉
    Nina, zelim ti sretan rodjedan i da dobijes lijepe vijesti i samim time, najljepsi poklon ikada! 🤞🏻☺️☺️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 09:01

Nina92, sretan ti rođendan 

LucyLou, a da pišneš test? 

Leptirica90, ništa nam nisi nalijepila. Uostalom, što ti je doktor rekao?

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    28. Listopad 2020. 09:04

Ma nemogu poslat nalaz neće

Azospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 09:05

Još jedan dokaz da se ne smiju guglati simptomi. Internet je zlo.
    Išla sam guglati rane znakove trudnoće, a došla sam do zaključka da imam srčani udar 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2020. 09:06

Leptirica 90🦋

Ma nemogu poslat nalaz neće

Umetnem sliku 

https://imgbb.com/ [imgbb.com]
    I kopiraš nam link 😉
    Tu odete na, start uploading, ucitate, stisnete na copy i onda se vratite ovdje i tu zaljepite.. 

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    28. Listopad 2020. 09:06

Moram opet na ultra zvuk 2.11 a moram sad 5 dana primat gonal od 225 i da rastu reko je pozz😊❤❤

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.