Anotram1982Women nameMTB
E ovako je izgledalo u kratkim crtama. Dolazim u apoteku, vlasnicu znam dobro, zna moju trenutnu situaciju. Malo turisticko naselje 5 km od grada,1 apoteka. Trazim Utriće i test da mi da. Ubeđuje me da ne radim test da se mozda ne razocaram, da mi nece pokazati nista, da ovo da ono… Pa sjedi malo da se ispricamo i dalje me ubeđuje. Mislim si ja u sebi, ne znas ti sta sve znaju zene na mom forumu 😂😂😂
I na kraju ajd ok, daje mi njen kolega Utriće i Ups nema testova 👀🤷 ja reko, zeza me.
Ni jedan test…⁉️ I tu njoj neprijatno, kaze ovde mi prodajemo pilule za dan posle i vijagru a test zadnji ne znam kad smo prodali nit sam primetila da nema. Izvinjava se i ujutro ce mi doneti U kratkim crtama 🙃🙃🙃😁
Svakako, mislila sam da radim sa jutarnjim urinom. Tako da sutra nista, nego prekosutra.
Hahaha, nije ti suđeno bilo raditi test
A nemaš neko drugo mjesto gdje možeš kupiti? Testova ima i u drogerijama (DM, Muller, Lilly), ne samo apotekama.
💔💔💔
MTB, da, istina za vlaisavljevica, ja sam bila kod njega jer sam privremeno zivjela u ljubljani, da mi da svoje misljenje. Treba imati debelu vezu, poznanstvo ili preporuku da se dođe do njega.
angribird, ne treba kod nas imati vezu. Ja sam došla kod njega bez problema.Nikog ne znam, ništa nisam povlačila, našla broj na internetu i tražila da me stave na listu. Igrom slučaja je došao jako brzo, odradila sam konzultacije u veljačii trebala sam ići u turi koja je išla u svibnju. Ali je tad otkazan postupak radi korone, i kasnije se trebalo staviti na listu da nas zovu kad opet dođe. Meni je to bilo prestresno i previše čekanja pa sam odustala. Znam da je odradio kasnije jednu turu u kolovozu, u rujnu su mi rekli da ne znaju hoće li uopće dolaziti više ove godine. A danas mislim da sam ga vidjela, što znači da skuplja novu turu.
Ali ako nekog i sad zanima, samo traži BetaPlus da ga stavi na listu i kad on opet bude dolazio, jave vam.
S tim da je on osjetno skuplji od ostalih specijalista, što je isto faktor koji treba uračunati.
Da, treba imati preporuku da on odradi ivf a da ne cekas mjesecima, ni meni to nije bilo u cilju, na to sam mislila. Iz prve ruke to znam. Ali svi nasi lijecnici rade jednako dobar posao jer meni su iste stvari rekli i dr. Lucinger i dr. Poljak.
U Hrv na žalost moraš čekati mjesecima osim ako ti se poklopi, jer dolazi 2 puta godišnje. Ako ti se poklopi da želiš krenuti baš kad on dođe, uletit ćeš odmah. Ako ne, čekaš mjesecima. Nikakva preporuka to ne može ubrzati jer jednostavno ima takav raspored. Vjerujem da je u Mariboru drukčije jer je tamo stalno, pa onda to drugačije funkcionira.
I da, slažem se, i naši liječnici rade izvrstan posao, ja sam sa ovim svojima prezadovoljna i nije mi žao da nisam išla kod njega. Ali moram priznati da me se dojmio i stvarno je bio prvo čovjek, a onda doktor. Osjećala sam se bolje nakon razgovora s njim.
💔💔💔
Anotram1982Women nameMTB
E ovako je izgledalo u kratkim crtama. Dolazim u apoteku, vlasnicu znam dobro, zna moju trenutnu situaciju. Malo turisticko naselje 5 km od grada,1 apoteka. Trazim Utriće i test da mi da. Ubeđuje me da ne radim test da se mozda ne razocaram, da mi nece pokazati nista, da ovo da ono… Pa sjedi malo da se ispricamo i dalje me ubeđuje. Mislim si ja u sebi, ne znas ti sta sve znaju zene na mom forumu 😂😂😂
I na kraju ajd ok, daje mi njen kolega Utriće i Ups nema testova 👀🤷 ja reko, zeza me.
Ni jedan test…⁉️ I tu njoj neprijatno, kaze ovde mi prodajemo pilule za dan posle i vijagru a test zadnji ne znam kad smo prodali nit sam primetila da nema. Izvinjava se i ujutro ce mi doneti U kratkim crtama 🙃🙃🙃😁
Svakako, mislila sam da radim sa jutarnjim urinom. Tako da sutra nista, nego prekosutra.
Hahaha, nije ti suđeno bilo raditi test
A nemaš neko drugo mjesto gdje možeš kupiti? Testova ima i u drogerijama (DM, Muller, Lilly), ne samo apotekama.
Eh da imam Dm i Lily gde bi mi kraj bio. U Grckoj ih nema. Za Muller nisam čula
5 km je centar i ostale apoteke. Ja ne vozim a muzu da kazem da mi kupi ne bih, jer on ne shvata to nestrpljenje, u fazonu, U cemu je problem da sacekas cetvrtak
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Pozdrav cure, nova sam u ovome svemu.. Danas sam imala prvi transfer sa dva embrija 5 dan..
Sad cekanje bete, postupak sam radila u Njemackoj..
Kod mene je sve u redu a muz ima dijagnozu asthenoteratoza. Svima vama koji cekate betu drzim fige, obradujte nas :)
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
MTB, da, istina za vlaisavljevica, ja sam bila kod njega jer sam privremeno zivjela u ljubljani, da mi da svoje misljenje. Treba imati debelu vezu, poznanstvo ili preporuku da se dođe do njega.
angribird, ne treba kod nas imati vezu. Ja sam došla kod njega bez problema.Nikog ne znam, ništa nisam povlačila, našla broj na internetu i tražila da me stave na listu. Igrom slučaja je došao jako brzo, odradila sam konzultacije u veljačii trebala sam ići u turi koja je išla u svibnju. Ali je tad otkazan postupak radi korone, i kasnije se trebalo staviti na listu da nas zovu kad opet dođe. Meni je to bilo prestresno i previše čekanja pa sam odustala. Znam da je odradio kasnije jednu turu u kolovozu, u rujnu su mi rekli da ne znaju hoće li uopće dolaziti više ove godine. A danas mislim da sam ga vidjela, što znači da skuplja novu turu.
Ali ako nekog i sad zanima, samo traži BetaPlus da ga stavi na listu i kad on opet bude dolazio, jave vam.
S tim da je on osjetno skuplji od ostalih specijalista, što je isto faktor koji treba uračunati.
Da, treba imati preporuku da on odradi ivf a da ne cekas mjesecima, ni meni to nije bilo u cilju, na to sam mislila. Iz prve ruke to znam. Ali svi nasi lijecnici rade jednako dobar posao jer meni su iste stvari rekli i dr. Lucinger i dr. Poljak.
U Hrv na žalost moraš čekati mjesecima osim ako ti se poklopi, jer dolazi 2 puta godišnje. Ako ti se poklopi da želiš krenuti baš kad on dođe, uletit ćeš odmah. Ako ne, čekaš mjesecima. Nikakva preporuka to ne može ubrzati jer jednostavno ima takav raspored. Vjerujem da je u Mariboru drukčije jer je tamo stalno, pa onda to drugačije funkcionira.
I da, slažem se, i naši liječnici rade izvrstan posao, ja sam sa ovim svojima prezadovoljna i nije mi žao da nisam išla kod njega. Ali moram priznati da me se dojmio i stvarno je bio prvo čovjek, a onda doktor. Osjećala sam se bolje nakon razgovora s njim.
Na zalost prošla sam dosta lijecnika u splitu, zagrebu, sloveniji i da, maš pravo, jako je ugodan čovjek. A baš sam prije par dana komentirala kako razmisljam o sljedecem postupku ako mi bude potreban u citu ili betaplus. Betaplus je eto jedna od klinika u kojoj nisam bila ali vidim tu po vama da ste jako zadovoljne.
Olivera
Wooow pa to je Beta ko kuća.... Divno
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bozma razumijem, ali ako bude novosti, voljeli bismo da nam se javiš s vremena na vrijeme. Pogotovo sad dok još ne satru s poslom do ponedjeljka. Tad su ti konzultacije? Obavezno vodi muža, oni imaju svoje neralne pizdarije u glavi, barem moj tako, onda kad je došao sa mnom kod mpo, ona mu je sve poravnala 😂
🤦🏼♂ evo me. Znaci....idemo dalje jer nisam jos za otpis, ne bi mi odobrili jer imam stanice i vecina ih se oplodi, uvijek imam embrije za transfer, i fsh je ispod 25. Nisu muza pustili zbog covida ali mu je izasla ponovit sve sto je i meni rekla. Ja nisam bila prisutna jer sam placala i bila mi je takva panika da je on nasamo s njom jer on uvijek nesto lane. I naravno da je lajao i rekao da sam plakala 3 dana onda kad nje nije bilo🤦🏼♂. Zadavila bi ga sad. On stvarno ne zna procjenit kad da suti....jos kad smo krenili kazem mu ti samo slusaj, ne pricaj 😂 znaci....sutra cu dat otkaz 😂😂😂😂jer idemo dalje....a za dalje cu naravno javit. Zahtjev cemo poslat pa ako prodje prodje....ako ne....uvijek mozemo o vlastitom trosku na donaciju
MTB super ti je sve prošlo i baš su ti krasne bebuške 😉 Ja sam preletjela tvoje postove, al nekako nisam skužila u kojoj si klinici na postupku? Vidim da si jako zadovoljna sa svime, a prvenstveno doktoricom, pa ako možeš napisati 😉
Držim ti fige za 3.11.
Bozma, znači ne ides na donaciju nego ideš dalje sa svojim jajašcima? Go for it girl 💪😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Anotram1982Women nameMTB
Rec ćeš mi da sam luda, ali sacuvaj urin od jutra u nekoj čašici 😂😂 nisam jednom tak, kad nisam mogla izdrzat da ne pi pi, a morala sam po test 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure drage popratila sam brzinski stranice jer mi nije bas dan zeludac me tare pa tare😔 cas bi povracala cas ne 🤦
Cestitkee svimaa jako jako koje ste ugledale betu velikuu🤗🎉 koje ste testic ugledali pozitivni🤗 koje ste krenule sa pikanjem😍 koje ste bile na pregledima svima cestitke ❤️ i uz vas sam 🙏😍
MTB jako sam sretna radi tebe bravooo i sad samo mazi i pazi bebicuuu🤗❤️🙏i provjeri trombocite i dali treba uvest fragmine vjeruj mi ja ih jos uvjek dajem meni su poviseni
Bozma drago mi je sto nas ne napustas i sta kreces u nove pobjede i bit ce samo triba biti uporan🤗❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji