Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olivera
    23. Listopad 2020. 19:13

Ja vjerujem da je beta velika jer je ipak dosta kasnije vađena nego kod vas🙂
    U Rijeci se beta ne ponavlja, zato se vadi valjda tako kasno. Zvala sam u kbc, javiti će mi kad će biti prvi utz. 
    Od kad sam vidjela brojku na mailu do kraja radnog vremena više nisam funkcionirala, kući još i manje, tek sad dolazim k sebi. Rekla bi cijelom svijetu a znam da je pametnije za sad ne reći nikome osim vama curama koje ste velika podrška i možete shvatiti koja je ovo ogromna sreća❤️

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 19:23

Olivera

Ja vjerujem da je beta velika jer je ipak dosta kasnije vađena nego kod vas🙂
    U Rijeci se beta ne ponavlja, zato se vadi valjda tako kasno. Zvala sam u kbc, javiti će mi kad će biti prvi utz.
    Od kad sam vidjela brojku na mailu do kraja radnog vremena više nisam funkcionirala, kući još i manje, tek sad dolazim k sebi. Rekla bi cijelom svijetu a znam da je pametnije za sad ne reći nikome osim vama curama koje ste velika podrška i možete shvatiti koja je ovo ogromna sreća❤️

Najogromnija sreća!! Jedva čekam čuti kad ti je termin UZVa i kad ćeš vidjeti svoju bebu.
    Beta ti je ogromna, tako da mislim da sve ide baš kako treba ići!

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 19:26

Nikitta

MTB oh, promaknulo mi u moru informacija s tvog posta, dakle turbo napredan, kompaktacija, pa to je top topova. Vitamin D ti je malo nizak jer donja granica je 75, pa sam se pitala bi li ti dali doktori recept za D vital 25000? To je ovdje kroz godine s pokazalo kao velika pomoć za ostvarivanje trudnoće. Cure su baš primile tako velike doze nakon transfera i ostale napokon trudne. I naravno cure koje su imale niske razine vit D i uvele ga, su ostale trudne. Dugo tu visim, pa sam tome svjedočila.

Nikitta, super, ići ću onda sutra ili u pon vaditi D vitamin. Misliš li da bi bilo dobro da provjerim još nešto?
    Što se Netflixa tiče, jesi pogledala The Good Place, Brooklyn 9-9, One day at a time, The witcher, Timeless, Sherlock, Lucifer, Miss Fisher, Sex education, Anne with an E, When calls the heart, Enola Holmes, ... ?

💔💔💔

23. Listopad 2020. 19:32

Netflix tko voli modu i spletke The politician i po meni podcjenjena serija Dynasty nova😅

Olivera
    23. Listopad 2020. 19:40

MTB javim čim saznam kad je utz da me staviš na listu🙂. Nadam se da će se onda čuti i ❤️
    Nikitta je li vitamin D bitan i u trudnoći? Ja sam ga vadila prvi put u lipnju i bio je 51, dr mi dala Plivine kapi koje su ga digle jedva na 55, i onda uz moje moljenje konačno te ampule od 25000 (jedna ampula tjedno) s čime sam dogurala do 90 i nakon toga dala mi ampule ali jednom mjesečno za održavanje. Jučer ga vadila opet da vidim kako se održava a ono šok, 50🙄. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• willy
    23. Listopad 2020. 19:41

Olivera bravo, čestitam!!! 

23. Listopad 2020. 19:44

MTB, da, istina za vlaisavljevica, ja sam bila kod njega jer sam privremeno zivjela u ljubljani, da mi da svoje misljenje. Treba imati debelu vezu, poznanstvo ili preporuku da se dođe do njega. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 19:49

angribird

MTB, da, istina za vlaisavljevica, ja sam bila kod njega jer sam privremeno zivjela u ljubljani, da mi da svoje misljenje. Treba imati debelu vezu, poznanstvo ili preporuku da se dođe do njega.

angribird, ne treba kod nas imati vezu. Ja sam došla kod njega bez problema. Nikog ne znam, ništa nisam povlačila, našla broj na internetu i tražila da me stave na listu. Igrom slučaja je došao jako brzo, odradila sam konzultacije u veljači i trebala sam ići u turi koja je išla u svibnju. Ali je tad otkazan postupak radi korone, i kasnije se trebalo staviti na listu da nas zovu kad opet dođe. Meni je to bilo prestresno i previše čekanja pa sam odustala. Znam da je odradio kasnije jednu turu u kolovozu, u rujnu su mi rekli da ne znaju hoće li uopće dolaziti više ove godine. A danas mislim da sam ga vidjela, što znači da skuplja novu turu.
    Ali ako nekog i sad zanima, samo traži BetaPlus da ga stavi na listu i kad on opet bude dolazio, jave vam.
    S tim da je on osjetno skuplji od ostalih specijalista, što je isto faktor koji treba uračunati.

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    23. Listopad 2020. 19:54

Anotram1982 
    Women name
    MTB
    E ovako je izgledalo u kratkim crtama. Dolazim u apoteku, vlasnicu znam dobro, zna moju trenutnu situaciju. Malo turisticko naselje 5 km od grada,1 apoteka. Trazim Utriće i test da mi da. Ubeđuje me da ne radim test da se mozda ne razocaram, da mi nece pokazati nista, da ovo da ono... Pa sjedi malo da se ispricamo i dalje me ubeđuje. Mislim si ja u sebi, ne znas ti sta sve znaju zene na mom forumu 😂😂😂
    I na kraju ajd ok, daje mi njen kolega Utriće i Ups nema testova 👀🤷 ja reko, zeza me. 
    Ni jedan test...⁉️ I tu njoj neprijatno, kaze ovde mi prodajemo pilule za dan posle i vijagru a test zadnji ne znam kad smo prodali nit sam primetila da nema. Izvinjava se i ujutro ce mi doneti  U kratkim crtama 🙃🙃🙃😁
    Svakako, mislila sam da radim sa jutarnjim urinom. Tako da sutra nista, nego prekosutra. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

23. Listopad 2020. 19:55

MTB

angribird

angribird, ne treba kod nas imati vezu. Ja sam došla kod njega bez problema.Nikog ne znam, ništa nisam povlačila, našla broj na internetu i tražila da me stave na listu. Igrom slučaja je došao jako brzo, odradila sam konzultacije u veljačii trebala sam ići u turi koja je išla u svibnju. Ali je tad otkazan postupak radi korone, i kasnije se trebalo staviti na listu da nas zovu kad opet dođe. Meni je to bilo prestresno i previše čekanja pa sam odustala. Znam da je odradio kasnije jednu turu u kolovozu, u rujnu su mi rekli da ne znaju hoće li uopće dolaziti više ove godine. A danas mislim da sam ga vidjela, što znači da skuplja novu turu.
    Ali ako nekog i sad zanima, samo traži BetaPlus da ga stavi na listu i kad on opet bude dolazio, jave vam.
    S tim da je on osjetno skuplji od ostalih specijalista, što je isto faktor koji treba uračunati.

Da, treba imati preporuku da on odradi ivf a da ne cekas mjesecima, ni meni to nije bilo u cilju, na to sam mislila. Iz prve ruke to znam. Ali svi nasi lijecnici rade jednako dobar posao jer meni su iste stvari rekli i dr. Lucinger i dr. Poljak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.