Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    23. Listopad 2020. 16:49

MTB, beba se vratila doma! Mazite se i pazite i navijamo za veliku betu 💕

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

ericaa
    23. Listopad 2020. 16:53

Nikitta

Bozma kako ti više nije mjesto? Nemoj tako, nisi li rekla da ideš na opciju donacije maybe? Sjećam se da si dala otkaz prije korone, super da si sad u ovoj krizi dobila posao! Nadam se da si zadovoljna s poslom. Da, prvi post ti je blank. Nešto se zblesirao forum. Nemoj se opraštat s nama 😖
    Erica jednostavno sam više skonektana s curicama. Ma možemo mi maštati što hoćemo, neka nam malo veselja. Sigurna sam, da dobijem sina, da bih ga voljela do neba. Bilo bi to “sineeeee moj”. 🥰 Najbolje twinsi, sin i kćer, one can dream…

a bas da siiiiine moj  normalno da bi ih voljela beskrajno, što god da je, samo s curicama znam se igrati i pričati  kad se igram s dečkićima uvijek dobijem u nekom trenutku kamion ili loptu u glavu hahahhahaha šalu na stranu, što god da dođe neka dođe, uhodavat ćemo se zajedno 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

23. Listopad 2020. 17:01

*.Women_name.*

Sanjich🤞🤰

❤️❤️❤️❤️ Iscekujem 3.11 veseloooo 🤞🤞👶

😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

zaa MTB ne za meneee :))

za mene jos malo tek krenulo pikanje :DD

23. Listopad 2020. 17:07

Samo ću se osvrnit....ne znam sad točno tko je rekao "sebične" u kontekstu da želimo M ili Ž dijete..
    Baš sam naišla sinoć na jedan članak i skroz se slažem s tim što sam pročitala. Pokušat ću sada naći na instagramu tekst.

NISMO SEBIČNE! Kao i sve žene imamo pravo želit dijete, muško/ žensko i ZDRAVO. Zašto mi kao jer ne možemo same začet ne smijemo imat želje i preferencije?? Jer bi trebale kao reć ma daj bilo šta nebitno jel zdravo ili ne .. Svako želi da je dijete zdravo, a neki od nas preferiraju više neki spol.. i to je sasvim uredu.! 

• Oolive
    23. Listopad 2020. 17:10

Jao zene, ne stignem sve popratiti!
    Cestitke svima na uspjesnim transferima i velikim betama, navijam za sve🤞🤞🤞
    Ja sam danas u sedmom nebu, da nije bilo Teja1408 ne bi ni zvala vinogradsku posto su mi pocetkom tj rekli da me rade vise, ali, zvala sam opet i idem u postupak u 11 mj🎉🎉
    Nadam se samo da ce me korona zaobic u sirokom luku🤞

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• LucyLou
    23. Listopad 2020. 17:16

Ruska1986, hvala ti puno! 😘
    Nikitta, hvala ti puno! Kako si ti inace? Ima li kakvih novosti vezano za operaciju? E da, Emily in Paris sam vec rijesila, sad se bacila na Jane the Virgin, dakle samo teske chick flick serije - krivim vec sada trudnocu, a MM mi veli, pa zar je vec pocelo? 😂
    MTB, juuuuupiiii, sad smo obje PUPO i iscekujemo nase bebice! 👶👶❤️❤️🙏🏻🙏🏻 drago mi je da je sve super proslo, a slicica bebica je top! Nisam ni znala da se to daje...reci mi, koju terapiju si dobila do bete? Ja imam duphaston, utrice, andol, folacin i po potrebi normabel...

Inace, cure, ovo je prvi put da nakon transfera nisam dobila decaptetyl injekciju za sljedeci dan pa se pitam, je li to ok za FET? Da ide bez boostera? 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• *.Women_name.*
    23. Listopad 2020. 17:20

Sanjich🤞🤰

*.Women_name.*

Sanjich🤞🤰

❤️❤️❤️❤️ Iscekujem 3.11 veseloooo 🤞🤞👶

😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

zaa MTB ne za meneee :))

za mene jos malo tek krenulo pikanje :DD

A MTB je već trudna, to već znamo. Nemoze bit drugačije nikak 😍😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

23. Listopad 2020. 17:32

Nikitta…..evo jos malo pa cemo do doktorice vezano za dobaciju. Ali sumnjam da cu stic vise citat i pisat s obzirom da mi je odmah receno da je radno vrijeme od 8-18 (redovno) a ako ima posla i vise. Malo sam sad prezabrinuta, nzn kad cu imat pravo na godisnji, ako odobre donaciju trebat ce mi bar tjedan dana. A s druge strane ne mogu u ovakvo vrijeme odbijat poslove radi toga...jer ne znaci ni da ce donacija odmah upalit. 

Teja1408
    23. Listopad 2020. 17:56

Oolive

Jao zene, ne stignem sve popratiti!
    Cestitke svima na uspjesnim transferima i velikim betama, navijam za sve🤞🤞🤞
    Ja sam danas u sedmom nebu, da nije bilo Teja1408 ne bi ni zvala vinogradsku posto su mi pocetkom tj rekli da me rade vise, ali, zvala sam opet i idem u postupak u 11 mj🎉🎉
    Nadam se samo da ce me korona zaobic u sirokom luku🤞

Ajme odlicno 🥳🥳 bas mi je drago da je tako ispalo 🥰

23. Listopad 2020. 18:05

MTB sretno dalje i drzim 🤞🤞🤞🤞🤞. 
    Kod mene dosla gospodica M. I to 4 dana ranije. U cetvrtak je ultrazvuk pa cemo vidit kad ce biti transfer. E sad pitanje za one koje su imale FET. Kako je bilo sa odmrzavanjem u smislu jesi recimo ako ste dva odmrznuli oba uspila da se uradi transfer ili samo jedan ili pak niti jedan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.