Cure da li znate koga da je ostao prirodno trudan između postupaka? Navodno je mogucnost veca jer je tijelo jos pod hormonima.. ja sam ufilmana da sm mozda ja jedna od tih sretnica jer me danas probolo bas kao nakon transfera kad sam bila trudna i stalno su mi neki grcici u nizem dijelu stomaka,al moze bit i da M stize
Isto cu ja ujutro napravit test 😂😂😂
Hocemo test!!!!ujutro test….kad su mene prosli put upisivali neke su cure krizali na spiskubzavtajnmjesec jer su prirodno ostale trudne
Juhuhu! Jel to u KBC Split? Ujutro vam javim,ipak cu se strpit jer bar do ujutro jer ga ipak radim 5 dana ranije i to sa CB testom jer mi jos oni njemacki nisu dosli...a samo tj imam doma pa daj sta das 😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Manemoj(super mi je nick 😁) skoro pa 41.
MTB ja sam, ako s sjecas plakala i dramila u sred postupka, jer nje nije bilo i rekli mi da je nece bit 10 dana, a drugi doktori mi nisu htjeli nadodat ljekove koje je ona rekla da cemo nadodat🙈 i folikuli su mi stali na istoj velicini dok god ona nije dosla 😂na neuspjesne postupke vise ne placem 😂😂😂. Ali inace, dok sam na hormonima sam extra volje, i super se osjecam. Ali eto tada me sastavilo, mjesecima se sopam dodacima, izbacila lakiranje noktiju, bojanje kose, ikakvu kemiju po sebi i folikuli ne rastu a on nece da nadoda ljekove(a inace mi uvijek pojacaju dozu 6-ti dan) sta sam drugo mogla nego plakat 😂
E da….jucer je bila rasprava o ostacima stimulacije i koliko cekat. Evo sad smo pogledali i na uzv…ima tu jos svega, i folikula koji su moguce zaostali od proslog ciklusa, i zutog tijela
41? Ajme kako si pisala za godine ja zabrijala da si valjda blizu 50. Ma 41 su najbolje godine ;)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB da,bas sam pronasla neke postove…a vidjet cemo, mozda je to samo od prevelike zelje ,a mozda stvarno tako bude
P.s. cure ,mislim da je 1.11 novi lockdown, cula sam to danas od povjerljivih izvora, mislim da nije samo neka patka, navodno ce trajat 2 tj pa ce vidjeti kakva ce biti situacija ..
Sto bi znacilo da ce se moj postupak odgoditi ,a i od mnogih od vas. Tako sam se rastuzila kad sam to cula, nadam se da nije istina …🤦🤦 Ima li jos kakvih saznanja o tome?
Ajme neeeee... A meni bi aspiracija trebala biti 2.11. pa neću valjda sve proći da bi dan ranije otkazali 🤦🤦🤦🤦
A i nekako se nadam da lockdown neće značiti obustavu MPO.. ili hoće?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj i ja se nadam da nece , mozda ce obustavit za ove koji se nisu poceli bockat ,a ove koji jesu odradit. Ne znam kako ce to ic...i oce li uopce tako bit..al bas me prepalo...
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
UZV 05.12
Prosli lockdown je sve bilo obustavljeno, nadam se da vise nece tako blokirati sve djelatnosti. Bar te medicinske nadam se da nece.
Miss1502, da, u KBC su krozali neke cure iz one tekice koje su valjda zvale da su prirodno pstale trudne.
Manemoj a to sto sam pisala je samo ono sto su meni doktori rekli. Inace se niti ne osjecam tako niti ne izgledam. Cini mi se da se sve ovo svelo na statistiku, i ganjanje titule najuspjesnijeg, pa se neki doktori okruze mladim curama i primaju smo zene sa super nalazima i mrak im na oci padne kad im dodje netko stariji od 35 ili netko kome nisu svi hormoni u najboljem redu
Bozma mogu shvatiti kako je to...ali ona je isto žena, i to očito dobra pa tim više ti ne smije biti bed. Prirodno je da si plakala i morala ai otpustiti emocije, koliko god se držiš hrabra, posebno vjerojatno pred tim doktorima koji te spuštaju, ali pred njom ne moraš i nemoj se toga sramiti. Osim ako je vikao na nju ili nešto tako..
Miss1502 ja sam imala dva pozitivna testa u prvom ciklusu iza ET, nisu bile lažne jer treći dan više ničeg nije bilo, i menga mi je kasnila 4 dana..kao i neki dan kad sam ih namjerno isprobala samo da vidim da li su ispravni..bili su bijeli ko snijeg, nikakve evaporacijske linije. Tako da je stvarno moguće, a kod nas postoji vjerojatno razlog zašto se nije zadržalo. Tako je trebalo biti. Samo vi pokrivajte plodne dane🙌🤞
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aurora onda sta je to bilo kod tebe,biokemijska ili?
Angribird da,ja se isto nadam da nece sve djelatnosti...🙏🙏 Al kako je krenulo nisam vise sigurna sta ce bit. Danas 1800 zarazenih,a kad ih je bilo 50 svi smo stali doma u karanteni...danas se svi normalo šeću,rade,druze se ...
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Manemoj(super mi je nick 😁) skoro pa 41.
MTB ja sam, ako s sjecas plakala i dramila u sred postupka, jer nje nije bilo i rekli mi da je nece bit 10 dana, a drugi doktori mi nisu htjeli nadodat ljekove koje je ona rekla da cemo nadodat🙈 i folikuli su mi stali na istoj velicini dok god ona nije dosla 😂na neuspjesne postupke vise ne placem 😂😂😂. Ali inace, dok sam na hormonima sam extra volje, i super se osjecam. Ali eto tada me sastavilo, mjesecima se sopam dodacima, izbacila lakiranje noktiju, bojanje kose, ikakvu kemiju po sebi i folikuli ne rastu a on nece da nadoda ljekove(a inace mi uvijek pojacaju dozu 6-ti dan) sta sam drugo mogla nego plakat 😂
E da….jucer je bila rasprava o ostacima stimulacije i koliko cekat. Evo sad smo pogledali i na uzv…ima tu jos svega, i folikula koji su moguce zaostali od proslog ciklusa, i zutog tijela
41? Ajme kako si pisala za godine ja zabrijala da si valjda blizu 50. Ma 41 su najbolje godine ;)
Tako je, 41 su najbolje godine 😉
Jesmo onda mi najstarije momentalno na forumu?
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bozma, da sjećam se tog horora koji si prošla. I bolje da je doktorica čula, neće ponoviti tu situaciju da je nema, a da ne da detaljne upute što i kako!
Inače, koliko god smo nestrpljive, mislim da je dobro i za nas i za naša tijela da napravimo pauzu između stimulacija i pripremimo tijela za bebicu.
I razumijem da si malo opterećena godinama, pogotovo s tvojim lošim iskustvom. Ali stvarno, vjerojatnost u našim godinama je visokih 20%, nisi još za otpis, uz svoju vjeru i našu potporu čuda se mogu dogoditi! Baš kao što će se dogoditi i meni.
miss1502, držmo ti fige!!! Slobodno kupi i Mullerove, pa testiraj više puta. Nakon postupka, pogotovo nakon biokemijske, tijelo nam je pripremljenije za trudnoću i može se dogoditi.
Čula sam glasinice o lockdownu, ali mislim da, ako ga i bude, neće biti totalni kao na proljeće nego će samo ograničiti neke stvari. Naši postupci bi se trebali nastaviti. Kao i uvijek, brijemo na pozitivu i nećemo vjerovati u odgode dok nas ne lupe njima u glavu. A neće! Na proljeće nisu znali s čim barataju i reagirali su iz panike. Sad smo svi pripremljeniji, puno više znamo. Možda će malo prorijediti dolaske, ili uvesti više testiranja, ali ne vjerujem u totalno stop.
manemoj, slažem se s tobom oko Bozminih godina. 40 godina, pa to je beba! Baš kao i ja!
I nemoj se nabrijavati na loše vijesti, neće te nitko odgoditi, ti 2.11. ideš "rađati" svoje bebe da se upoznaju sa tatinim dijelom.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji