Tanja79, nemoj mene isključivati iz kluba, i ja sam generacija '79, baš kao i ti i Bozma.
To je bila izvrsna berba!
Kad su vam rodjendani? Meni na onaj dan kad su se klale svinje za kobasice i šunke 🤣🥓
Sad procitah onu ideju za romamticnu setnju, tako sam nesto imala u planu večeras al neće zbog korone.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bozma, stare koke, masne juhe, fantastične bebe!
Tanja79, meni je rođendan daleko, do zadnje minute ću se voditi kao 40
Nikitta, hvala. Feritin, željezo su mi dobri.
Daj još jednu prilku Anne with an E, meni je divna. A When Calls the Heart je meni baš fino spora i smirujuća serijica, nadam se da ćeš uživati!
💔💔💔
Nikitta, samo 2 preko HZZO. Ali moj muz je toliko glasan inace....da netko tko ga ne zna moze krivo shvatit, i jos ima 2 metra. Samo cu rec, kad smo se zenili da su mikrofon dali samo meni da kazem uzimam, njemu ne, jer je svecenik zakljucio da je preglasan, pa ako mu jos da mikrofon popucat ce prozori na crkvi 🙈 . uglavnom...poslat cemo zahtjev, pa ako prodje, ali ne bi me iznenadilo da me odbiju....kako sam vec rekla, nisam luda za donacijom, a rekla mi je da ima i boljih klinika od MK, da tamo namanje provejravaju bolesti. Nista osim krvne grupe ne testiraju....a i onaj katalog donorica....kad ih gledam strah me kliknut na njega da se ne pocne skidat. Sve mi tako izgledaju pa mi odbojno 🙈
Nadam se da ce se Nadalica ili netko iz austrije javit, bas me zanima refundira li kod njih zdravstveno i do koje godine. Mislim 40, ali nisam sigurna
Tanja79, nemoj mene isključivati iz kluba, i ja sam generacija '79, baš kao i ti i Bozma.
To je bila izvrsna berba!
Apsolutno se slažem! I ja sam ista generacija. Očigledno više nego odlična godina 😄💪
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
MTB nego bas si me nešto inspirisala tok tvojom pozitivom i hocu da promenim nick ali ne znam kako.
Jel zna neka od devojaka? Šta sam i ja mislila? Ko bre umoran? Pa tek sam počela 😊
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
MTB nego bas si me nešto inspirisala tok tvojom pozitivom i hocu da promenim nick ali ne znam kako.
Jel zna neka od devojaka? Šta sam i ja mislila? Ko bre umoran? Pa tek sam počela 😊
Išla sam isprobati i uz put zeznula svoje ime Sad ga 30 dana ne mogu promijeniti
Dakle, odeš na svoj profil i imaš polja:
Nadimak - tu upišeš nadimak koji želiš da se pokazuje na forumu, korisničko ime & ostalo ostaje isto
Ispod toga je Potpis - tu upišeš što od podataka želiš imati u potpisu.
💔💔💔
Evo ja sam pokušala, al stoji da je zaključano tu gde kucas nickname. Cudno da ne moze da se promeni. A da izbrises pa napravis novi profil?
👽 48
Greece
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
Išla sam isprobati i uz put zeznula svoje imeSad ga 30 dana ne mogu promijeniti
Nadimak - tu upišeš nadimak koji želiš da se pokazuje na forumu, korisničko ime & ostalo ostaje isto
Sad i ja znam 😁😁😁
👽 48
Greece
Beta = 0
Išla sam isprobati i uz put zeznula svoje imeSad ga 30 dana ne mogu promijeniti
🤣🤣🤣😁😁😂oh izvini sad sam te bas zeznula. Al ostaces ti nama tu još malo da nam šalješ sličice i visoke bete i pričaš kako ti mrvica raste, pa do tada već ćeš moći i da pronebis u MEB (mommy expecting baby)
👩44, low AMH 🤵44, azo
NadimakMTB, taman kad budes mogla mijenjat nick selis na neke druge teme 😂😂😂 jeste me nasmijale.
Sortiraj odgovore
Najstariji