Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2020. 16:20

❤️❤️❤️❤️ Iscekujem 3.11 veseloooo 🤞🤞👶

23. Listopad 2020. 16:20

Nikitta

MTB prekrasno, reci nam o embriju koji si vratila, je li savršen školski na treći dan? Super su ti slikice, meni nikad nisu dali da imam za uspomenu, ali nema veze, možda je bolje da failove ostavim u prošlosti, jer će se stvari za mene napokon okrenuti 2021! 🙃 Sad laganini. Seks nakon transfera isto kao pomaže, stimulira endometrij, just a thought 😂 Bravo za McD! 🥰 Super da si dobila inekcije progesterona, Prolutex ili? Zaboravila sam te pitati kakav ti je vitamin D?
    Woman_name suepr vijesti, sve će biti dobro,što je rekla za urino infekciju?
    Tanja79 sebične želje, da, ali evo, nikome ne škodimo sa željama, a bit će kako Bog kaže 🙃
    Angirbird zato jer se ne slažu svi mpo-vci u mišljenjima. Luči smatra da boosterima bch hormona preplavljuje tijelo trudničkim hormonima, pa se time kao povećava šansa za začećem, ali nema nekog čvrstog dokaza za to.

Pitam jer sam primjetila tu na forumu da nisu svi to nakon transfera dobili. Ja jesam prvi put. To kao zavaravaju tijelo da je vec trudno😅

23. Listopad 2020. 16:22

MTB

Baš ste se raspisale, trebalo je vremena sve to pročitati i prepraviti popis
    Daklem, ja sam mama
    Odlučila sam se za vraćanje jednog, moja predivna doktorica me podržala.
    Današnja situacija je bila ovakva:
    sva 4 su i dalje tu, ovo je slikica:https://ibb.co/k4LsvYW
    Jedan je turbo napredan, genijalac mamini. U fazi je kompaktacije, i taj smo vratili nazad.
    Dva su jako napredna, "ispred svog vremena", ako sve bude ok, sutra će ih smrznuti (na četvrti dan)
    Jedan je u skladu sa svojim vremenom, ima 8 stanica. Vidjet će kako će se držati sutra, ali vjerojatno će ga ostaviti do petog dana i onda smrznuti ako bude dobar.
    Sutra dobivam mail sa izvještajem.
    I dalje sam prezadovoljna klinikom. Doktorica je bila fantastična. Kaže da je jako ugodno iznenađena našim rezultatima i da smo proizveli baš kvalitetne zametke. Ja sam za sve mane okrivila MM
    Kaže da ako i ne uspijemo ovaj put (vjeruje i nada se da hoćemo, ali naravno ne može garantirati), da se ne moram bojati sljedećeg postupka, da sad znamo kako moje tijelo reagira i zadovoljna je time.
    Podržala me u odluci da vratimo jednog i kaže da mogu prestati razmišljati o svojim godinama, da smo sad vidjeli da su nam šanse jako dobre.
    Kako bi nam sad povećala šanse, prepisala mi je injekcije progesterona idućih 7 dana. 3.11. trebam napraviti test za trudnoću, i ako bude pozitivan, mogu ići vaditi betu.
    Tokom transfera, čitav taj čopor žena me okru….drtradiciju:https://ibb.co/ftGdps

ovakva bi nam svima trebala bit iskustva iz privatnih klinila. Pa cak i kad imamo lose embrije, ne ocekujem hvalospjeve losim stanicama, pa da se to bar malo prokomentira, a ne da te spice vani prije nego si skinio gacice za transfer.
    MTB sigurna sam da si ti trudnica iz prve.
    Ja sam inace danas trebala pocet radit, odgodila za poned. zbog uzv dojki (ima novih cisti ali nista me mijenja oblik i ne raste dalje pa kaze dr.da su ok).  Imam jos kasnije kod svoje MPO dr. Ne znam d li da vodim muza sa sobom? Do sad nisam, ne znam kako to sad ide zbog corone, ali sad zelim da i on malo cuje na svoje usi kakve oni nama sanse daju…a i ako bude sta od nalaza jos trebalo skupit ima da sam skuplja, jer kako stvari stoje ja cu radit cijeli dan i ne mogu odmah u pocetku izlazit
    Najvise cete mi vi falit jer necu moc citav dan virit tu 🙈 iako ja vise i nisam za ovu temu

23. Listopad 2020. 16:25

angribird

Nikitta

MTB prekrasno, reci nam o embriju koji si vratila, je li savršen školski na treći dan? Super su ti slikice, meni nikad nisu dali da imam za uspomenu, ali nema veze, možda je bolje da failove ostavim u prošlosti, jer će se stvari za mene napokon okrenuti 2021! 🙃 Sad laganini. Seks nakon transfera isto kao pomaže, stimulira endometrij, just a thought 😂 Bravo za McD! 🥰 Super da si dobila inekcije progesterona, Prolutex ili? Zaboravila sam te pitati kakav ti je vitamin D?
    Tanja79 sebične želje, da, ali evo, nikome ne škodimo sa željama, a bit će kako Bog kaže 🙃
    Angirbird zato jer se ne slažu svi mpo-vci u mišljenjima. Luči smatra da boosterima bch hormona preplavljuje tijelo trudničkim hormonima, pa se time kao povećava šansa za začećem, ali nema nekog čvrstog dokaza za to.

Pitam jer sam primjetila tu na forumu da nisu svi to nakon transfera dobili. Ja jesam prvi put. To kao zavaravaju tijelo da je vec trudno😅

i ja se to pitam. 2 puta kod istog dr. Prvi put nisam dobila drugi put da. Pretpostavljam da ovi prvi embriji nisu bili dobri a od ovih drugih je vec nesto ocekivao pa da pripomogne . kuzim da neki vjeruju da djeluje a neki da ne pa ili daju svima ili nikome, ali ovo kad mi jednom ne da, drugi put da....

ericaa
    23. Listopad 2020. 16:33

Nikita, Tanja i ja bi curicuuu  da bude divljakuša na mamu Bit će šta bude i nek je zdravo i bar jedno, ali možemo bar maštati 
    muža sam uvjerila da ću žicat u labu, preko veze, da nam smučkaju curicu, tj da poguraju X kromosom... sav se unervozio pogotovo kad su i moja i njegova mama rekle da i one navijaju za unuku 
    On bi sad dvojčeke nakon vaših priča, sina i kćer, sa sinom misli da će lakše na kraj a kćeri da će previše popuštat. Izludim ga svako toliko, to mi je besplatna zabava 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

23. Listopad 2020. 16:36

Napisal sm kobasicu od posta i nista nema, bar meni na mobitelu.
    MTB stvarno predobro iskustvo sa trnasfera, i inace citavog postupka kod tebe. Ovako bi trebalo bit kod svih privatnika, i ne samo kad su embriji iznenadjujuce dobri, nego i kad su losi pa bar eto da ti se netko obrati i kaze misljenje, a ne da te spiče vani prije nego skines gacice za transfer.
    Stigla sam danas procitat sano zadnju stranicu pa nemam pojma sta se dogadja, danas sam trebala pocet radit, ali zbog uzv sam odgodila za ponedjeljak. Izgleda  da je sve ok...ima i novih cisti ali nisu rasle stare i kaze dr. Dok god me bole sise da je to dobro(blago meni)
    Jos mi ostaju konzultacije sa MPO doktoricim i ne znam da li da vodim muza. Nikad ga nisam vodila,ali sad zelim da cuje ono sto ja vec godina slusam pa da se malo spusti na zemlju. A i ako bude sta trebalo skupit od nalaza sad ce sve sam morat skupljat jer kako stavri stoje ja cu odlazit u 7 ujutro, a vracat se u 7 navecer. Ako meni sta bude trebalo....poslat cu nekoga da obavi briseve i papu u moje ime 😂
    Iako mi vise ovdje nije mjesto fali cete mi. 

• *.Women_name.*
    23. Listopad 2020. 16:40

Nikitta

Ona kaže da misli da je to više simptom početka trudnoce, jer više mi nije suho tako nego me stalno tera pi pi, ali nemam kaj. Pa je rekla da mi neće davat antibiotik na pamet, u pon ću dat urinokulturu, i izvaditi će mi odma krv, tsh i tako jer mi je i prošli put divljala štitnjače nakon pozitivne bete. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    23. Listopad 2020. 16:41

Sanjich🤞🤰

❤️❤️❤️❤️ Iscekujem 3.11 veseloooo 🤞🤞👶

😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nirvana2024
    23. Listopad 2020. 16:44

MTB, wooohooo 🍀🍀
    Mislim da se samo tebe danas cekalo, kad tamo, super vijesti, cestitke 🎉🎉 nista manje od ocekivanog, a mozda nas i srecica mala iznenadi pa odluci da joj je dosadno samoj i podupla se 🤣 super i za ostalu djecu, najjaci su 🤞🤞

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Nirvana2024
    23. Listopad 2020. 16:49

Bozma, nemoj nam ici 🤗🤗

OK, jel mi moze netko objasniti koja je fora s krumpiricima i pivom (bio je neki post nedavno)? 🤣 
    Mislim, ja se ne bunim, ali ne bih nikad rekla da se to moze konzumirati po transferu, kad ono, fakat da, moje 2 od puno najdrazih stvari 🤤😋

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.