Manemoj, Sanjich drzimo fige za velik i kvalitetan broj js 🥰💓
Ruby čestitam 🎉 slazem se da ovaj forum skoro nije donosio ovoliko pozitive 🥰🥰🥰🥰
Nirvana jupiiiii, ovo mirisi i na pokoji smrzlić 💓 jedva cekam da nam to i potvrdis 🤗
I mene zanima reakcija na Rekovelle, u planu je bilo da se bockam s njim, i onda odluceno da ipak ide Menopur..
Nikitta mazi i pazi palac da sto prije prođe 💓 ne znam jesam li gdje procitala, cekas li da ti jave termin operacije u Becu ili se moras javiti kad izlijecis prstic?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sanjich nadam se da ce i meni siofor pomoc u tome, koliko dugo si ga pila prije postupka i jesi li jedan ili dva dnevno?
Super za covid, tako cu i ja na mail….
Joooj, jedva cekan da dobijem M ,da ti sve napokon krene …
Jedan dnevno pijem ujutro,. Sad vidim sta sam gluposti natipkala.. Nisam dobro spavala imala bas ocajne bolove M i sad ni na nebu ni na zemlji sam
Ultrazvuku
Cure koje su bile kod Lucingera molim vas da mi kažete kakav je to ultrazvuku na prvom pregledu?
Jeli vaginalni ili onaj što gleda preko trbuha?
Nije mi jasno jer ste mi napisale da je super ići 1DC, i onda mi je logično da nije vaginalni.
A opet vaginalni su najtocniji 🤔
Ja sam ti kod njega bila na konzultacijama 2 dana prije menge i napravio mi je ultrazvuk, a kad sam krenula u postupak morala sam doc 3. dan ciklusa i ultrazvuk je svaki put vaginalni.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ruby cestitam 🎉🎉🎊🎊🎊, predivne vijesti🙂🙂🙂, drzim fige da se lijepo dupla i da ti trudnoca bude skolska i bez stresa 🙏🙏🍀🍀🤞🤞
Nirvana super 🙂🙂🙂, jos malo i trudna si 🍀🍀🤞🙏🙏! Drzim fige da bude i smrzlica 🤞🤞🙏🍀🍀🥰🥰🥰
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Cure, evo prijateljica mi javila jednu baš lijepu vijest pa da je podijelim s vama-u rodilištu je bila s njom žena koja ima endometriozu i uspjeli su iz prvog pokušaja MPO i rodila je predivnu curicu!! Eto, malo pozitive da još podijelimo i nek bude zarazna i prelazna!!
u tom duhu sam kupila najvedriju i najšareniju fasciklu u gradu, na šarene leptire, šljokice i natpis let your dreams fly… taman za humanu
Bas divna prica 🙂🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich ja sam prvo pila 10 dana samo navecer pa mi je reka da uvedem i ujutro ako dobro podnosim. .tako da sad pijem 2. Fala Bogu nemam nuspojava...mora da ce omjer lh i fsh bit brutalan 😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ruby, cestitke
Hvala na podrsci i lijepim porukama 🤗
Ja se isto nadam 🐧, ne znam uopce kako se unaprijed pripremiti za ponedjeljak, ne u smislu postupka vec brojke, ja sve odluke donosim s muzem i znam da mi slijedi razgovor s lijecnikom i embriologom, samo ne znam jel moram doci pripremljena s opcijama ili se mozemo jos nas dvoje konzultirati prije samog transfera? Svjesna sam da postoji i mogucnost da se samo 1 malac izborio za svoje mjesto pod suncem, ali ja sam dosta egzaktna i znati na cemu sam (kad se to moze)
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ruby,cestitke
Ja se isto nadam 🐧, ne znam uopce kako se unaprijed pripremiti za ponedjeljak, ne u smislu postupka vec brojke, ja sve odluke donosim s muzem i znam da mi slijedi razgovor s lijecnikom i embriologom, samo ne znam jel moram doci pripremljena s opcijama ili se mozemo jos nas dvoje konzultirati prije samog transfera? Svjesna sam da postoji i mogucnost da se samo 1 malac izborio za svoje mjesto pod suncem, ali ja sam dosta egzaktna i znati na cemu sam (kad se to moze)
Mi smo odmah bilo za vracanje obadva, ali znam da su drugi parove odluku donosili prije samog transfera. Jos su i nas dva puta pitali dal sigurno zelimo vratit dva i upozorili nas na svakakve mogucnosti. Tako da se mozete konzultirat i tamo, sigurno...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruby,cestitke
Mi smo odmah bilo za vracanje obadva, ali znam da su drugi parove odluku donosili prije samog transfera. Jos su i nas dva puta pitali dal sigurno zelimo vratit dva i upozorili nas na svakakve mogucnosti. Tako da se mozete konzultirat i tamo, sigurno…
Mi smo isto za vracanje 2 (ako ce ih biti), samo ne znam kako to ide s upozorenjima i sl., da li te na kraju oni razuvjere 🤣
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ruby,cestitke
Mi smo odmah bilo za vracanje obadva, ali znam da su drugi parove odluku donosili prije samog transfera. Jos su i nas dva puta pitali dal sigurno zelimo vratit dva i upozorili nas na svakakve mogucnosti. Tako da se mozete konzultirat i tamo, sigurno…
Mi smo isto za vracanje 2 (ako ce ih biti), samo ne znam kako to ide s upozorenjima i sl., da li te na kraju oni razuvjere 🤣
Mene nisu 🙂 pa ne mogu rec da su me nesto probali razuvjerit nit su mi rekli nest sta ne znam.... Da postoji velika mogucnost viseplodne trudnoce, koja ne mora a i moze nosit svoje rizike.. A ja sam se vec prije informirala pa sam znala sta i kako.. Ali meni odluka uopce nije bila teska! Ja mislim da su rekli da se moze tri, ja bi i tri vratila 😂😂 Godine idu, ko zna kakvo ce bit muzevo stanje pa smo isli na sve il nista 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji