Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    23. Listopad 2020. 15:42

Curke piše u nalazu grav. 5+4 prahilna GV 11 mm i ŽV 3 mm, EO se još ne prikazuje. Neznam baš šta to znači, ali doktorica kaže da je to u redu za te tjedne. Nadam se da je. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 15:45

Dada31, moj optimizam i pozitiva je nešto što sam izabrala, a ne nešto što mi je dano. Nisi sama, imaš ovdje čopor žena koje navijaju za tebe. 

ericaa, bitno da smo se na kraju razumjele što se tiče nalaza. A ova vijest o prijateljici je super. Sviđa mi se ideja o fasciklu, ja hrpu takvih stvari radim. Počevši od toga da sam na svaki pregled nosila neke pozitivne čarape, odjeću u kojoj se ugodno osjećam itd itd. Ovih dana mijenjam spavaćicu, čuvala sam tu posebnu spavaćicu za poslije transfera i za moju bebu. 

Nirvana2020, to je fantastična vijest!!! To znači da ih se dovoljno oplodilo i da se dobro razvijaju, inače ne bi riskirali i čekali peti dan, već bi ih vraćali treći. Juuuhuuu, imat ćeš i smrzlića!!! 
    Što se odluke tiče, poslušat će tebe. MM nije smio ići sa mnom, mi smo sve dogovorili unaprijed, s tim da sam dobila pravo promijeniti odluku u zadnji tren. Vi ćete se isto dogovoriti, a ako on smije ići s tobom, uvijek možete tražiti par minuta da se vijećate. Samo nemoj doći nepripremljena, sumnjam da bi bilo ok da vijećate sat vremena 

manemoj, super vijesti! Bock bock bock do bebe!!!
    Sanjich, čestitam za prvi bock. Ma naravno da je jednostavno, da je komplicirano ne bi nam dali da si to sami radimo.

Razumna, uvijek je vaginalni pregled. Je da štrca okolo krv kao u Teksaškom masakru motornom pilom, ali šta te briga 

Nikitta, iris_iris, hvala na navijanju! Nikitta, pridružujem se slanju dobrih vibrica prstiću, da što prije dovoljno zacijeli da možeš normalno spavati. 

ruby22, woooohooo, imamo novu mamu!!! Kad vadiš novu betu? 

*.Women_name.* navijamo na najjače da je sve u redu!! 

LucyLou, baš mi drago. Razumijem taj osjećaj mira i sreće. Čekamo zajedno naše prekrasne bete. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 15:46

*.Women_name.*

Curke piše u nalazu grav. 5+4 prahilna GV 11 mm i ŽV 3 mm, EO se još ne prikazuje. Neznam baš šta to znači, ali doktorica kaže da je to u redu za te tjedne. Nadam se da je.

Ovo znači da je sve u redu  Jesi je pitala za peckanje?
    Kad je novi pregled?

💔💔💔

• *.Women_name.*
    23. Listopad 2020. 15:49

MTB

*.Women_name.*

Ovo znači da je sve u reduJesi je pitala za peckanje?
    Kad je novi pregled?

Pitala sam da, dala mi je uputnice za urinokulturu. Novi pregled je 3.11, nadam se da će bit ok 🙏

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    23. Listopad 2020. 15:53

Jao Nikita i ja tako ludački zelim jednu curicu.
    Znam da su to gluposti, samo da je zdravo i dobro, kog god pola bilo. Al mastam da je češljam i friziram (prof.deformacija) i kinđurim po čitav dan 😂😂🤦‍♀️

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 15:56

Baš ste se raspisale, trebalo je vremena sve to pročitati i prepraviti popis 
    Daklem, ja sam mama 
    Odlučila sam se za vraćanje jednog, moja predivna doktorica me podržala.
    Današnja situacija je bila ovakva:
    sva 4 su i dalje tu, ovo je slikica: https://ibb.co/k4LsvYW
    Jedan je turbo napredan, genijalac mamini. U fazi je kompaktacije, i taj smo vratili nazad.
    Dva su jako napredna, "ispred svog vremena", ako sve bude ok, sutra će ih smrznuti (na četvrti dan)
    Jedan je u skladu sa svojim vremenom, ima 8 stanica. Vidjet će kako će se držati sutra, ali vjerojatno će ga ostaviti do petog dana i onda smrznuti ako  bude dobar.
    Sutra dobivam mail sa izvještajem.
    I dalje sam prezadovoljna klinikom. Doktorica je bila fantastična. Kaže da je jako ugodno iznenađena našim rezultatima i da smo proizveli baš kvalitetne zametke. Ja sam za sve mane okrivila MM 
    Kaže da ako i ne uspijemo ovaj put (vjeruje i nada se da hoćemo, ali naravno ne može garantirati), da se ne moram bojati sljedećeg postupka, da sad znamo kako moje tijelo reagira i zadovoljna je time.
    Podržala me u odluci da vratimo jednog i kaže da mogu prestati razmišljati o svojim godinama, da smo sad vidjeli da su nam šanse jako dobre.
    Kako bi nam sad povećala šanse, prepisala mi je injekcije progesterona idućih 7 dana. 3.11. trebam napraviti test za trudnoću, i ako bude pozitivan, mogu ići vaditi betu.
    Tokom transfera, čitav taj čopor žena me okružio i bile su divne, tako pune potpore i pozitive. Jedna sestra me cijelo vrijeme držala za ruku 
    U svakom slučaju, ja se (barem za sad) osjećam mirno i spokojno. Moja beba se vratila doma. Držim joj fige da se lijepo primi. I držim fige njenim bracama i sekama da se i dalje dobro razvijaju.
    I naravno, ispunila sam i tradiciju: https://ibb.co/ftGdpsX

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 15:58

*.Women_name.*

MTB

*.Women_name.*

Kad je novi pregled?

Pitala sam da, dala mi je uputnice za urinokulturu. Novi pregled je 3.11, nadam se da će bit ok 🙏

Super. Inače, ja imam jednu lošu vijest za tebe.
    Frknula sam te na trudnice 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    23. Listopad 2020. 16:06

Mtb pa ta tvoja klinika je fantasticna. Ti imas i sliku svojih bebaća , nisam ni znala da to može. 
    Predivno, i sve ostalo kako si opisala deluje mi tako....... Smirujuće

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

23. Listopad 2020. 16:06

Pitanje za iskusnije: zasto netko dobija hcg boostere a netko ne?

• *.Women_name.*
    23. Listopad 2020. 16:13

MTB

*.Women_name.*

MTB

*.Women_name.*

Kad je novi pregled?

Super. Inače, ja imam jednu lošu vijest za tebe.
    Frknula sam te na trudnice

Joooj samo još taj 3.11 da vidimo embrij kako titra pa ću se moć opustit do kraja. Iako mi je sad već lakše kad se ipak nešto vidi. 😍😍😍 Pozitivo naša, ja tebi čestitam na tvojoj bebici, čuvaj ju dobro. I da nam nastavis ovaj pozitivni slijed i javiš za kojih 10ak dana debeli plus ❤️❤️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.