MTB odlicna brojka, i vibramo da mamu razveseli sedam bebica 💓 znam da je ovo iscekivanje najgore i ja sam toliko bila tuzna kad sam peti dan dobila prve informacije i to da imamo dvije blastociste. I onda je tu nastupio muzic koji se toliko veselio tim dvjema, i onda sam shvatila pa imamo dvije mrvice, na njih usmjeriti ljubav i nadati se najboljem ❤️ tako i ti, iz dana u dan salji pozitivu malim borcima, koliko god da ih ostane, jer velika je ovo borba i za njih i za nas 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
MTB odlicna brojka, i vibramo da mamu razveseli sedam bebica 💓 znam da je ovo iscekivanje najgore i ja sam toliko bila tuzna kad sam peti dan dobila prve informacije i to da imamo dvije blastociste. I onda je tu nastupio muzic koji se toliko veselio tim dvjema, i onda sam shvatila pa imamo dvije mrvice, na njih usmjeriti ljubav i nadati se najboljem ❤️ tako i ti, iz dana u dan salji pozitivu malim borcima, koliko god da ih ostane, jer velika je ovo borba i za njih i za nas 🥰
darliv, ma znam da ih neće biti 7, ali navijam za malu hrpicu smrzlića
Navijamo za naše male borce i vjerujemo u njih, oni nas žele baš kao i mi njih
Moram priznati da mi fale mali fakinčići, navikla sam da su mi u buši i da trkeljam s njima i jedva čekam da opet imam podstanara
Vidim, ti si vratila jednu i zaledila jednu. Ako nije preintimno, kako to da si odlučila tako?
💔💔💔
MTB, Anitram hvala vam curke puno na opsežnim odgovorima, znači nije presudno ali je bitno. Ja ću ga svakako zatražiti briseve radi sebe pa čak i ako on kaže da ih ne treba.
A hormone neka onda riješi odmh tada. Čitala sam sad baš o tome da se moraju izvaditi između 2.-5.dana mjesečnice, a to taman tako nekako i bude.
Ako ništa, sada bar imam neki niz pitanja za koje znam da moram pitati.
Ovaj forum je čudo 🥰❤️ ali ja se nadam da ćemo ga svi uskoro napustiti, tj ovu temu i da ćemo se naći na nekoj drugoj kao neke ivf trudnice, dao Bog 🥰🥰❤️ 🙏
endometrioza
Drage cure, ja se danas tako dobro naspavala, toliko sam valjda bila iscrpljena od svega da sam sad ko nova.. iako mi se opet spava, konačno sam vidjela post na kojem i ja mogu biti korisna pa Leptirica90 sorry što odgovaram na post upućen Nikitti, ali konačno znam odgovor na neko pitanje, a cure su meni jako puno pomogle i sve sam znala unaprijed pa red je da uzvratim . MTB, navijamo za tebe svi
Lotus, ja ne znam kad je prerano, ali ako je tebi lakše, pa pišni ti njega
Predugačak je tekst pa ide u 2 dijela
Prva napomena za Petrovu, trijaža počne u 7:00, ali već oko 6:30 počinju pacijentice pristizati pa moguće da ćeš u 7:00 zateći već popriličan red. Dobro je pratiti i onaj kontejner desno za onkologiju jer nekad puštaju i gore jer nije takav red, a meni je uvijek neugodno kad vidim nekoga s maramom da stoji iza mene pa ih pustim, osjećam se kao da će biti uskraćene za terapiju jer sam ja stala u red prije njih.
Meni je 2 dc ovaj mjesec bio 7.10. i nismo radili UZV (ne znam je li to sad normalno ili je samo meni tako bilo) već je doktor pregledao sve nalaze i odmah mi napisao terapiju za pikanje. Pikala sam se do 6.dc kad je bio 1. UZV. Tamo sam dobila još jedne dodatne injekcije i onda sam se pikala 3 dana, a 9.dc mi je bio 2. UZV. Na 11.dc mi je bio 3., a 16.dc (ovaj ponedjeljak) 4. UZV kad je odlučeno da je sve OK, imala sam folikule 18-19 mm.
Taj 7.10. došla sam s mužem jer sam mislila da ne možemo započeti bez njegovog pristanka (dok sam ja čekala, on je trčao u kopiraonu printat i potpisivat papire s weba), ali su dosta labavi po tom pitanju, daju ti sve papire za doma pa nema potrebe da dolazi s tobom. Na kraju oni trebaju doći samo na dan aspiracije.
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Mogla sam birati hoću li raditi anesteziologa u petak ili ponedjeljak, kad to radiš spuštaš se dolje u podrum na vađenje krvi (KKS), u ponedjeljak je bio ogroman red pa sam ja stigla odraditi i EKG i prijaviti se na šalteru za anesteziologa dok se red za vađenje krvi sporo pomicao. Kad izvadiš krv, ideš na razgovor kod anesteziologa i onda kod IVF sestara, tamo ti kažu kad će biti aspiracija, dobiješ štopericu i najave ti da će te zvati kad da se pikneš navečer i da dođeš sutradan ujutro na Rebro, kontejner br. 2 na bris za COVID (FYI - kontejner je iza bolnice, skreneš desno prije zelene zgrade, ja sam kružila i tražila). Za test te nitko neće zvati, osim ako je pozitivan, tako da normalno dolaziš na aspiraciju sljedeći dan ako te nitko nije zvao. Što se tiče trijaže na dan aspiracije, na kraju sam ja prošla danas trijažu, muž nije bio na popisu, već je ušao sa mnom na glavnom ulazu i tamo su mu s onom kamerom ili što je već (što se stane iza bijele trake) izmjerili temp i upisali ga.
Reći će ti i da si osiguraš Utrogestan pa ako imaš doktora ko ja, pitaj ih da ti napišu potvrdu da ideš na aspiraciju, da možeš pravdati recept.
Danas je bila aspiracija, a u petak u 11h trebam nazvati da pitam kakvo je stanje s budućim bebama i da se dogovorimo za transfer. Nadam se da sam sve napisala, ovo je moj 1. odgovor pa nemojte zamjeriti
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
Beta 24.5. 🚫
darliv, ma znam da ih neće biti 7, ali navijam za malu hrpicu smrzlića
Navijamo za naše male borce i vjerujemo u njih, oni nas žele baš kao i mi njih
Moram priznati da mi fale mali fakinčići, navikla sam da su mi u buši i da trkeljam s njima i jedva čekam da opet imam podstanara
Vidim, ti si vratila jednu i zaledila jednu. Ako nije preintimno, kako to da si odlučila tako?
MTB nisam vratila ni jednu zasad jer mi prvo planiraju laparoskopiju odraditi, i onda ciklus iza toga FET.. Obje su smrznute na jednu slamku tako da cemo vratiti obje odjednom.. Trenutno cekam mengu i da se javim da mi daju termin za operaciju, ako ne bude opet nekih odgoda zbog korone 😕 danas sam pod groznicom i temperaturom pa se bojim da nisam pokupila negdje, iako sam se bas pazila 😟
Nirvana drzimo fige da je veselo u labosu i da nam u petak doneses dobre vijesti 🥰🍀
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv, hvala, sretno i tebi 🤗🍀
Imam mozda bedasto pitanje, u slucaju da imamo vise od 1 stanice, mozemo se odluciti za transfer 2 ili ne?
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
Beta 24.5. 🚫
Zeeenicee, evo da se javiđ, stigla m. Od sutra pocinjem sa femarom 💊🎊☝️🎉🎈 nadamo se najboljem 😀🤗
Pratim Vas koliko stignem. Super ste sve i pozitivne. Svaka cast 👏👏 MTB ti si zene zmaj. Sve imas pod komtrolom! Bravo samo naprid i pozitivno. Vidim imas lipu brojkicu ☺️😊 zelim nam svima dkuoa veliku srivu 🤗🎈🎉☝️
🤍
Zeeenicee, evo da se javiđ, stigla m. Od sutra pocinjem sa femarom 💊🎊☝️🎉🎈 nadamo se najboljem 😀🤗
Pratim Vas koliko stignem. Super ste sve i pozitivne. Svaka cast 👏👏 MTB ti si zene zmaj. Sve imas pod komtrolom! Bravo samo naprid i pozitivno. Vidim imas lipu brojkicu ☺️😊 zelim nam svima dkuoa veliku srivu 🤗🎈🎉☝️
Hahahaahahhaahaha tek sam sad vidila kako sam napisala, nepismena totalno 🤣🤣👏👏
🤍
lotus, totalno te razumijem. Još par dana pa ćeš moći pišnuti!!
darliv, držim ti fige da je neka obična virozica. I mene je tresla taman prije početka postupka, zato me i bilo strah testa, ali srećom je bio negativan. Hvala ti na odgovoru.
Nirvana2020, super da se odmaraš. Sad ti bebice tulumare u labosu, a u petak čekamo dobre vijesti!
Što se tiče broja zametaka koji ti vraćaju, obično ti nešto preporuče u klinici, ali zadnja odluka je tvoja. To je odluka koju ću ja vjerojatno trebati donositi sutra, nakon što saznam situaciju. Osim toga, ti možeš odlučiti i kako ćeš ih zalediti - po jednu na slamki ili po dvije. U pravilu, kako ih zalede, tako ti ih i vraćaju. Ovo su sad slatke brige, ako nam bebe izdrže do transfera (a hoće!!!)
MilaSt, krenulo je krenulo!!!!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji