more2309, zanimljivo. Baš ću pitati u petak i vidjeti što se može napraviti.
ruska1986, Sanjich, hrvatski zakoni su i dalje prerestriktivni što se tiče MPO. Ova odredba je čak i relativno OK, jer tjera doktore da idu na kvalitetu j.s. a ne na broj. Do prije par godina nije bilo legalno imati smrzlića, e to je bilo užas.Smio si vratiti 1, 2 zametka nazad, ostali su se sterilizirali
💔💔💔
more2309, možeš me podsjetiti koliko ti ono imaš godina i koja vam je dijagnoza?
💔💔💔
pitala sam i još mi je rekao da popstupak plaćamo oko 1000e ,nije spominjao ništa ostalo. samo je odmah rekao da idemo na ICSI i pokazao mi injekcije. ali da sam znala kakvi mi svi nalazi trebaju obavila bih ih u toku čekanja jer 5 tjedana sam imala između termina. Njemački mi je loš,tu sam kratko ali nekako se snalazim, Nikakav plan nisam dobila, možda na idućim konzultacijama. Luda sam i ljuta ,mogao mi je bar briseve u međuvremenu dati da naprave,jer iduće mi konzultacije padaju na prvi dan M i taman sam mogla početi fino da je on dao da obavim sve. Ovako sad ko zna do kad ću morati čekati,možda i do 1.mj radi praznika .
Dobro je to sto padaju na prvi dan M. Mozda ti odmah stavi i postupak sam ces se onds zezat sa papirima. Vidit ces svakako.
Jel i vama curi ili je problem u meni?
Da, iscuri. I jos ako kihnem il se nakasljem ode sve…
A i ode i pored dnevnih uložaka, kao sto si rekla, uvek sve mokro. Kako li je tek ko stavlja 3*2..🙄
Grozno, stalno mokro.. Prvu trudnoću sam stavljala 3x2 do 39 tjedna 😏
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Nikitta hvala sretno svima nadam se da će nam ovaj put upaliti nadam seee.. da li mi možeš reći ukratko šta se kreće u petrovoj od 2 dan ciklusa.jer je prošli puta bilo drugačije a sad je usto drugačije.a kad se ide svako jutro na ultrazvuk jer to onaj zadnji tjedan pred aspiraciju❤❤😗😗
Azospermia
Sanjich, sta si sve pazarila? Ja sam mislila da se samo ja sredjujem pred postupke...to bude....kao da cu na izbor za miss a ne u bolnicu....na kraju sam zakljucila da ja to radim da zavaram doktore, da ako slucajno ne pogledaju na papir godine da misle da sam kao i ostale pacijentice pa da mi daju sansu a ne da me odmah otpisu 😂
Narucila sam se na konzultacije u doktorice privatno, e ovaj put se necu sredjivat, ma niti depilirat 😂 sad je cilj da izgledam sto babastije da mi da preporuku 😂😂😂. Iako ne sumnjam da ce me odbit, ali nikad nista ne prepustam slucaju 😂
Zasto se lucija07 ne javlja?
Sanjich, sta si sve pazarila? Ja sam mislila da se samo ja sredjujem pred postupke…to bude….kao da cu na izbor za miss a ne u bolnicu….na kraju sam zakljucila da ja to radim da zavaram doktore, da ako slucajno ne pogledaju na papir godine da misle da sam kao i ostale pacijentice pa da mi daju sansu a ne da me odmah otpisu 😂
Narucila sam se na konzultacije u doktorice privatno, e ovaj put se necu sredjivat, ma niti depilirat 😂 sad je cilj da izgledam sto babastije da mi da preporuku 😂😂😂. Iako ne sumnjam da ce me odbit, ali nikad nista ne prepustam slucaju 😂
Zasto se lucija07 ne javlja?
Hjooj bozma ja ni sad za prvi postupak necu bit preizdepilirana -.- muci me to valjda necu na aspiraciji buncat gluposti..
ja inace idem na deplacije ali sam prosli tj ziletom prosle sve ne pitaj zas, crvi u guzici nisam mogla cekat termin..i iziritirala si svo intimno podrucje i pazuhe i sve od britvice.. i sad nezz... kak cu izgledat za pregled... ma boli me pipi..
pazarilaaa san ti 2 kombinacije, neke rebe široke bile i majica ka duks za na njih, i neke rebe crne s djepovima neki boyfriend stil i neku majicu za na te hlace xD Ja sve u kombinaciji haha i patike san uzela.. najsavrsenije ikad ikad ikad opsjednuta sam evo cilo popodne na poslu ih gledam na slici kako mi lipo stoje hahahah
(jesan luda sva narbijana jedva cekan nosit to haha)
Nikitta, ma ne nervoziram se, nego se raspitujem. Volim biti upućena, a sutra preksutra ću morati donijeti nekoliko važnih odluka. Nekako ni ne sumnjam da je u ovih 7 moja beba (barem jedna, a nadam se i više), sad razmišljam polako koji je pristup najbolji. Do sad nisam razmišljala uopće o ovome, jer volim savladavati korak po korak. A gdje ću dobiti bolje informacije nego ovdje u svom čoporu
Bozma, koliko sam ja vidjela, lucija07 je ili namjerno ili slučajno izbrisala svoj profil.
💔💔💔
more2309, možeš me podsjetiti koliko ti ono imaš godina i koja vam je dijagnoza?
Ja imam 32 godine, muz 34 godine. Kod mene je sve u redu, jedino bolujem od Hashimota, ali uzimam terapiju i hormoni su u redu, a muz mi ima asthenoteratozoospermia.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Kad smo kod shoppinga, ja sam već počela pripremati listu poklona koje mi MM treba kupiti kad dobijemo plusić
Jedva čekam
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji