Sanjich kad ti krećeš s bockanjem? I mene malo žuljaju novčići da budem lijepa za bockanje
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sanjich kad ti krećeš s bockanjem? I mene malo žuljaju novčići da budem lijepa za bockanje
Evo sutra test na Covid pa cekam M valjda u petak .. ako ne okasni ..a neceeee
Mtb ,Nirvana super za obe, meni se to cini super rezultat
Sanjich dobro si napravila,shopping lijeci sve, jos malo i pocinjes ,bas se radujem zbog tebe
Nisam znala da se moze trazit da ti zamrznu trodnevne ,jel to samo privatno ili i u bolnici?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ja sam imala neku temp petak / sub pa sam tražila dr. da test napravim prije bockanja - negativan juhuuu (iako nisam ni brinula, ali nikad ne znaš) i krenula jučer 🤞 ti znači od subote krećeš cca.. blizu smo!
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Ja sam imala neku temp petak / sub pa sam tražila dr. da test napravim prije bockanja - negativan juhuuu (iako nisam ni brinula, ali nikad ne znaš) i krenula jučer🤞 ti znači od subote krećeš cca.. blizu smo!
Da i drago mi je da nas ima još da se pratimo i kukamo i radujemo se zajedno.. :PP
MTBkoliko pokušaja pokriva cijena ? Nadam se da je kod tebe jedan i jedini i da nećeš trebati više
Ja sam to zaboravila pitati liječnika . Nisu cijene ništa različite nego u DE, Ovdje gdje ja idem je cijena 3200e , s tim da mi pokrajina subvencionira neki iznos u zajedništvu sa AOK i otprilike bi me sam postupak trebao koštati oko 1000e plus nalazi za mm koje smo platili 200e jer on nema pravo na subvenciju ,nego samo žene. Imala sam sreće što sam ušla u tu grupu gdje se subvencija dobiva. Navodno ovisi o godinama, dijagnozi itd….
Anitram , pošto si ti isto u Njemačkoj, podijeli iskustvo , koliko pokušaja i jesi li imala kakve subvencije ili nešto?
Ovo nam je drugi ICSI. Imamo 50% na ljekove. Racunaj da je tvoj trosak cca. 700 do 1000 eura. Ali opet zavisi u kojok si pokrajini. Negdje jos na taj iznos dobis 50% jos para. Transfer placamo mi (cca.550e) Punkciju ne placamo. Anesteziju placamo (100e) Mi smo u AOK. I zamrzavanje za 2 embriona iznosi 750e plus 25 eura po svakom dalje embrionu. I mjesecno ukupno 13 eura za skladistenje istih. Nema ogranicenja pohrane. To je otprilike to. A gdje si ti?
MTB to je lijepa brojka. Drzimo 🤞 za dalje. Bit ce tu i 🐧Uskoro se bebice vracaju mami 😉
MTB super je to nema ocajavanja bice one sve dobree navijamo i molimo tu smo jedna za druguu❤️🙏
Mi radimo kuzinuu jer ubrzo bi se selila i vjencalii 🤗❤️mozda iza Nove Godine😁
A kad mi ovaj opalioo cifru kuzine po mjeri pravo mi dodje da kuvam na bronzinu na kominuu🤣🤣🤣🤣
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sanjich🤞🤰 da heheh lakše je u skupini nadam se da ćemo biti vesela skupina
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
MTB ne tuguj, uskoro si mama selis se na drugu listu 😊🤞🤞🤞☘️☘️☘️☘️🙏😌
Niravana cestitke, 9 je cudesan broj ovih dana 😊
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji