Sanjich, sta si sve pazarila? Ja sam mislila da se samo ja sredjujem pred postupke…to bude….kao da cu na izbor za miss a ne u bolnicu….na kraju sam zakljucila da ja to radim da zavaram doktore, da ako slucajno ne pogledaju na papir godine da misle da sam kao i ostale pacijentice pa da mi daju sansu a ne da me odmah otpisu 😂
Narucila sam se na konzultacije u doktorice privatno, e ovaj put se necu sredjivat, ma niti depilirat 😂 sad je cilj da izgledam sto babastije da mi da preporuku 😂😂😂. Iako ne sumnjam da ce me odbit, ali nikad nista ne prepustam slucaju 😂
Zasto se lucija07 ne javlja?
Hjooj bozma ja ni sad za prvi postupak necu bit preizdepilirana -.- muci me to valjda necu na aspiraciji buncat gluposti..
ja inace idem na deplacije ali sam prosli tj ziletom prosle sve ne pitaj zas, crvi u guzici nisam mogla cekat termin..i iziritirala si svo intimno podrucje i pazuhe i sve od britvice.. i sad nezz… kak cu izgledat za pregled… ma boli me pipi..
pazarilaaa san ti 2 kombinacije, neke rebe široke bile i majica ka duks za na njih, i neke rebe crne s djepovima neki boyfriend stil i neku majicu za na te hlace xD Ja sve u kombinaciji haha i patike san uzela.. najsavrsenije ikad ikad ikad opsjednuta sam evo cilo popodne na poslu ih gledam na slici kako mi lipo stoje hahahah
(jesan luda sva narbijana jedva cekan nosit to haha)
Za aspiraciju mislim da u vecini klinika treba biti bez ijedne dlačice😅😅. Neka me ispravi ako tko zna drugačije, ali ja sam morala i ove prijateljice sto znam su također morale.
Lucija je bila aktivna na forumu, tako da mi je cudno da bi samo tako izbrisala profil, a da se ne pozdravi s nama. Nadam se da je sve u redu i da je slucajno izbrisala profil i da se sad ne moze ulogirat, pa se zato ne javlja 🙏🙏🤞🤞🍀🍀
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
angribird, ja nisam morala biti totalka depilirana niti mi je itko to spomenuo.
more2309, i meni je čudno, ali primijetila sam da na starim njenim postovima piše Deleted user umjesto lucija07. Moguće da je greškom izbrisala i nije ni primijetila. Ja se samo nadam da uživa sa svojom bebicom.
💔💔💔
Anitram misliš d bi me stavio u postupak a da prije toga nema briseve i hormone? Pa da ji naknadno riješavala ostale stvari? Nekako mi to nelogično da se prije svih nalaza usudi na takvo nešto? Misliš li da je bilo slučajeva da netko krene sa pikanjem a da taj mjesec radi nalaze pa da idući bude postupak? Zar se to može? 🙄🙄 Stvarno nisam iskusna pa neznam.
Nikitta baš to znači istina je. Još sm se pitala dali mi o istom liječniku pričamo prijateljica i ja 😂
Ona priča savršen doktor, ja otišla na njezinu inicijativu. Kad ono "pojela govno", izašla iz ordinacije jadnija nego sam došla. Ma reko jarane neš 'ti mene više vidit 😂😂😂😂
endometrioza
Dada31, nekim doktorima su brisevi nebitni jer njihovi rezultati ionako ne ometaju oplodnju. Ono što je problem jest što neke gadne bakterije kasnije mogu uzrokovati deformaciju ploda ili spontani pobačaj. Doktor sebi piše plus radi uspješne oplodnje, ti ostaješ u suzama nakon traume koja ti nije bila potrebna. Zato su brisevi potrebni RADI TEBE, ne radi njega. Ja sa brisevima ne bih odugovlačila, napravila bih ih odmah jer se rezultati čekaju desetak dana, a liječenje može trajati i mjesecima. Bit će ti srce na mjestu.
Što se hormona tiče, nekim doktorima oni isto nisu presudni, više vjeruju svom "unutarnjem" osjećaju. Plus, rezultati su gotovi unutar jednog dana pa se stignu naštimati doze hormona koje ti daju po putu.
Sad, ja ne mogu znati je li tvoj doktor tebi nije dao uputu jer mu je svejedno, jer je zaboravio ili jer te namjerava staviti u postupak iduće godine. Ali osobno, sa hormonima bih možda i pričekala, sa brisevima ne bih. Uostalom, ja te briseve radim svake godine zajedno s papom, nevezano za trudnoću, već za moje zdravlje.
💔💔💔
Nikitta, ma ne nervoziram se, nego se raspitujem. Volim biti upućena, a sutra preksutra ću morati donijeti nekoliko važnih odluka. Nekako ni ne sumnjam da je u ovih 7 moja beba (barem jedna, a nadam se i više), sad razmišljam polako koji je pristup najbolji. Do sad nisam razmišljala uopće o ovome, jer volim savladavati korak po korak. A gdje ću dobiti bolje informacije nego ovdje u svom čoporuBozma, koliko sam ja vidjela, lucija07 je ili namjerno ili slučajno izbrisala svoj profil.
Stvarno?? Izbrisala? Bas cudno :/ valjda je sve ok
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure meni danas krenuli dosta bolovi u donjem dijelu leđa, e sad moze bit od gela, nadolazece vještice ili nadam se trudnoce.
Mislila sam bit strpljiva i cekat betu, ali samo cekam da vrijeme prođe da mogu pisnut koji testic🙈
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Bas cudno za Luciju.. Nadam se da nije nest lose, ne daj Boze!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bas cudno za Luciju.. Nadam se da nije nest lose, ne daj Boze!
Nadam se da će se javit 😏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Anitram misliš d bi me stavio u postupak a da prije toga nema briseve i hormone? Pa da ji naknadno riješavala ostale stvari? Nekako mi to nelogično da se prije svih nalaza usudi na takvo nešto? Misliš li da je bilo slučajeva da netko krene sa pikanjem a da taj mjesec radi nalaze pa da idući bude postupak? Zar se to može? 🙄🙄 Stvarno nisam iskusna pa neznam.
Nikitta baš to znači istina je. Još sm se pitala dali mi o istom liječniku pričamo prijateljica i ja 😂
Ona priča savršen doktor, ja otišla na njezinu inicijativu. Kad ono "pojela govno", izašla iz ordinacije jadnija nego sam došla. Ma reko jarane neš 'ti mene više vidit 😂😂😂😂
Meni nisu uzeli (ili bar nisu rekli) nikakve briseve ni nista. Al dobro ja sam u Kliniku dosla od ginice kod koje sam vec hodala svaki mjesece pa mozda zato. Al mislim da oni to sve ovdje u hodu rade. 🤷♀️ ako krenes sa pikanjem taj mjesec i jest postupak, bar punkcije. A transfer moze i ne mora biti taj mjesec. Hormone ce ti izvaditi taj dan na terminu i imat ce nalaz u roku par sati jer oni ti svi imaju svoje laboratorije unutar Klinike jer im nalazo trebaju odmah.
Sortiraj odgovore
Najstariji