Nikitta, transfer je treći dan. Ja sam danas OK, samo mi povremeno dođe neki bolni grč.
Dada31, tko ti smeta da odeš po briseve i hormone privatno? Ili da pitaš svog socijalnog ginekologa za uputnicu?
Ja sam hormone i briseve napravila prije nego sam došla na prve konzultacije i to privatno, jer nisam htjela ništa čekati. Sve ostalo imaš, ništa ti više ne nedostaje.
💔💔💔
Pozdrav svima i hvala na porukama podrske i pitanjima kako je proslo 🙃
Javljam se tek sad jer smo dugo cekale na aspiraciju, a onda poslije i na broj oocita.
Kod mene ih je 9 🍀♥️ sestre su predivne tamo, bas su drage i pozitivne.
Trenutno malkice boli, najgore mi je bilo odmah po aspiraciji, onda me rezalo i svasta.
Nalaz na COVID mi je naravno negativan, ako si pozitivan, onda te zovu i ne daju ti ujutro da prodes kroz ulaz 🤣🤣
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Willy čestitamDeja,Kiks333dobrodošle
MTB ti si carica, širiš totalnu pozitivu i uvijek uspiješ nasmijati.
Nirvana2020 sretno danas
Nikitta,Leptirica moje suosjećanje sa vama kada se spominje doktor. Vidim da nisam jedino ja imala negativna iskustva sa njegovim ponašanjem. Imala sam osjećaj da se vodi manjom vrijednošću. Takav je, arogantan i otresit, on je takav. Čak sam u jednom momentu imala dojam da ovdje u Petrovoj radi preko volje, čula sam od prijateljice koja je išla kod njega privatno da je druga priča….no ja nisam ,zahvalila se i otišla dalje.
Bozma moram se nadovezati na tvoje markere, to su ok markeri i nemaš razloga za brigu. Išla sam prošli mjesec u Avivu vadit svoje i dok sam čekala sve sam ja ispitala…kaže da ne mora biti nužno da se uopće radi o endometriozi a ni polic,jajnicima, da im vrijednost može biti povišena i ako se nađe trenutno bilo kakva vodena cista, i da se bas zato granica postavlja na 35. Moj nalaz je bio 37 (neki dan sam krivo rekla 39) i rekla je da je to na moju dosadašnju dijagnozu ok i da ne predstavlja poteškoću za IVF.
to je točno, marker reagira na bilo kakvu cistu, priraslicu, miom. Ja sam imala visok ali izgleda da je na drugom jajniku bila neka druga cista ili je druga endo misteriozno nestala jer je sad nema i niti su mi rekli da ponavljam nalaz. A u tom prvom mi je bio prisutan miom od 4 mm kojeg isto više nema. Ili je med i čuvarkuća to sve riješila ili je krivo uočeno. A marker može biti povišen i za vrijeme menstruacije i još niz stanja. Kad sam se operirala, koliko se sjećam, bio mi je preko 100 endo je bila od 4 cm i unutra su rekli da su našli još koji minimini priraslicu ali ništa zabrinjavajuće i ništa strašno. Tako da mislim da taj marker nije uopće toliko bitan u dijagnozi, npr. mama mi je imala karcinom i usred dijagnoze svi, ali svi markeri su joj bili negativni tako da, toliko o tome. Meni je povišen a situacija je, ako vjerujem doktorima, sasvim ok, tj. nealarmantna. A sad, nadam se da ne griješim i da neće biti za par godina problem. Odlučila sam se kontrolirat a moram vjerovat kad kažu da je ok. Mislim da je to baš individualno i neko s tom dijagnozom ostane čak i prirodno trudan a netko se muči dugo, kao što je individualno kome što pomogne...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Došao mail...
Od 9, 7 su ih probali oploditi, one 2 su bile lošije kvalitete
Od tih 7, 4 ih pokazuje znakove oplodnje. Znači li to da se od ove druge 3 odustaje?
Za sad ih onda imamo 4 Držmo fige da se mališani dobro dijele (a ako ima šanse, i da im se netko od gornjih 3 pridruži).
I naravno, do petka moram odlučiti koliko ih vraćam. Ali tu odluku ću donositi sutra navečer, sutra ću provjeriti kako bebe napreduju.
💔💔💔
Javljam se tek sad jer smo dugo cekale na aspiraciju, a onda poslije i na broj oocita.
Trenutno malkice boli, najgore mi je bilo odmah po aspiraciji, onda me rezalo i svasta.
Nalaz na COVID mi je naravno negativan, ako si pozitivan, onda te zovu i ne daju ti ujutro da prodes kroz ulaz 🤣🤣
Juhuuu, imaš ih 9!!
Držim ti fige da su turbo kvalitetne i da se sve oplode
💔💔💔
Dada31 meni su u prvom mailu odmah napisali što bi bilo dobro da imam prije prvog pregleda, hormone i briseve. Hormone sam vadila privatno i koštali su oko 2 tisuće jer je bilo puno toga na popisu, ali ako znaš što ti treba i tvoj ginekolog ti može dati uputnicu.
Mene isto strah zatvaranja i odgađanja svega ali se nekako nadam da to toga neće doći. Meni danas stigla M, sad čekam da mi doktor pošalje mail sa terminom...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nikitta, transfer je treći dan. Ja sam danas OK, samo mi povremeno dođe neki bolni grč.
Dada31, tko ti smeta da odeš po briseve i hormone privatno? Ili da pitaš svog socijalnog ginekologa za uputnicu?
Ja sam hormone i briseve napravila prije nego sam došla na prve konzultacije i to privatno, jer nisam htjela ništa čekati. Sve ostalo imaš, ništa ti više ne nedostaje.
MTB Pitala sam ju, no rekla mi je da mi ih ionako ne stigne napraviti jer se vade određeni dan ciklusa koji mi je sada evo već prošao ,pa da radije pričekam kad im već plaćam da mi oni to naprave ...jer kao isto mi je čekala idući ciklus kod njih ili nekog drugog, pa da ih onda napomenem i za briseve. Jer sam i sada privatno, a ti brisevi i hormoni se ovdje plaćaju bilo privatno ili socijalno, osim ako su u cijeni postupka kao kod mene . Samo me ljuti to čekanje, Eh da sam znala i prije se prijavila na forum, svakako bih tražila da to obave između.. ovako se samo živciram.
endometrioza
Znaci od 5 folikula 9 stanica. Pa to je odlicno....to su ti oni manji koji zaostaju s rastom pa nam njih na uzv ne racunaju. Cakamo sad oplodnju 😘
Došao mail…
Od 9, 7 su ih probali oploditi, one 2 su bile lošije kvalitete
Od tih 7, 4 ih pokazuje znakove oplodnje. Znači li to da se od ove druge 3 odustaje?
Za sad ih onda imamo 4Držmo fige da se mališani dobro dijele (a ako ima šanse, i da im se netko od gornjih 3 pridruži).
I naravno, do petka moram odlučiti koliko ih vraćam. Ali tu odluku ću donositi sutra navečer, sutra ću provjeriti kako bebe napreduju.
držimo fige da se dobro dijele :)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam hormone i briseve napravila prije nego sam došla na prve konzultacije i to privatno, jer nisam htjela ništa čekati. Sve ostalo imaš, ništa ti više ne nedostaje.MTBPitala sam ju, no rekla mi je da mi ih ionako ne stigne napraviti jer se vade određeni dan ciklusa koji mi je sada evo već prošao ,pa da radije pričekam kad im već plaćam da mi oni to naprave …jer kao isto mi je čekala idući ciklus kod njih ili nekog drugog, pa da ih onda napomenem i za briseve. Jer sam i sada privatno, a ti brisevi i hormoni se ovdje plaćaju bilo privatno ili socijalno, osim ako su u cijeni postupka kao kod mene . Samo me ljuti to čekanje, Eh da sam znala i prije se prijavila na forum, svakako bih tražila da to obave između.. ovako se samo živciram.
Samo se hormoni vade na neki dan ciklusa, brisevi se vade bilo kad. Njih možeš napraviti odmah pa da stigneš zaliječiti nešto ako imaš. Plus, na rezultate briseva se čeka.
Hormone vadiš na 2dc, nalaze dobiješ odmah i isti dan ili dan poslije možeš krenuti u pikanje.
Ne očajavaj, već poduzmi nešto
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji