Tuma, hvala ti. Zvat cu sitra pa cu mozda privatno do doktorice da je pitam to, da me ne ispali opet. Ima da joj lakne sto me se rjesava 😂
Sanjich 😂😂😂😂😂 ma j....kutije, nece njima nista bit unutra, mogu ti ja doc, ali ne dat tresku nego kad ti bude trebalo dat inekciju 😂😂😂😂😂 podsjecas me na jednu curu s foruma, isto nesto sanja je bio nick. Tako se i ona brinula oko svega, jednom si je od panike krive inekcije taj dan zabola. Ostala je trudna iz prve. 😁
Lana 3 sve mi je moguće zabranio i to sam izbacila i smrršavila za 4 mj.jela samo kuhano i dinstano na vodi
Uf, rigorozna neka dijeta, to je ona tzv. Bolnički?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Lana 3 sve mi je moguće zabranio i to sam izbacila i smrršavila za 4 mj.jela samo kuhano i dinstano na vodi
Uf pa rigorozna onda neka dijeta to je tzv. Bolnička? I ja imam visak kg pa cu trebati nekakvu dijetu .
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Maja555, mozes uz kendural c pit i pripravke od casne i sta god oces.. ja san tek nedavno pocela s kenduralom pa ti ja nisam mjerodavna ..nisam bas nesto posebno digla zeljezo sa 21 na 45...jos je to dosta nisko...al eto ,to sam uspila sa floradixom jer nista drugo nisam podnosila,sve bi mi tesko padalo na zeludac ..sad cemo vidjet kako ce bit s kenduralom ,on bi puno brze trebao podizat zeljezo
Ja sam u punoj stimulaciji (bemfola,cetrotid i brevactid stoperica) + 6 dana prije M estrofem
Sanjich to ti je neka vlaga iz frizidera,bitno da sastojak iz inekcije nije iscurio
Bit ce sve ok , relax 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sanjich, svi lijekovi su zatvoreni u svojim bočicama, tako da sumnjam da je do njih. Vjerojatnije je da je neš procurilo u tvom fridgeu i natopilo kutiju. Pobriši lijekove prije korištenja i to je to.
Lana3, nije to dobro ići na drastične dijete, pogotovo sad kad si trudna. A nije dobro ni kao priprema za trudnoću jer si baciš tijelo u stres + poremetiš si hormone. Najbolje je promijeniti prehranu na način da izbaciš sokove/slatkiše, prženo u dubokom ulju, smanjiš kruh/tijesto, a povrće i voće povećaš. Bit će ti manji stres, promijenit ćeš prehranu trajno (pa se nećeš kasnije ponovo odebljati) + tijelo će ti biti zahvalo. Ovo sve pišem kao bivša debeljuca.
💔💔💔
Inekcije stvarno mozete davat same sebi, prvi dan je malo cudno kasnije si zabijem ko od sale! Pogotovo bemfolu, smijesna je ..Cetrotid sam pogledala na youtube youtube video kako ga smuckat, stvarno je sve lijepo detaljno objasnjeno! Ne trebate ic u bolnicu za to,cekat red i slicno,nema smisla ..izgubit cete svoje dragocijeno vrijeme ,a i sestre cete iziritirati 😁😁
Cure iz Splita - ako treba pomoc ,ja cu vam ih stavljati 😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
UZV 05.12
Miss1502 meni je feritin samo 13. Kroz koji period si to digla? Super. Onda cu od casne i sok od kupina sam narucila. Nadam se da ce pomoci. Floradix sam davno pila ali tada nisam pratila zeljezo. Meni Mrsic jos nije napisa protokol. Samo je reka da za misec dana izvadim ovo troje i da ce mi onda napisati ako se ovo poboljsa. Nadam se da oce samo ne znam oce li toliko koliko treba u tako kratkom roku.
Sta se tice davanje inekcija, nisam si nikad sama davala..otisla bi u Cito. Ja cu nac neku med sestru da mi to odradi. Nebi ja volila sama sebi davati. Plasim se toga da cu nesto krivo pa da mi sve propadne. Hahah.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Miss1502 meni je feritin samo 13. Kroz koji period si to digla? Super. Onda cu od casne i sok od kupina sam narucila. Nadam se da ce pomoci. Floradix sam davno pila ali tada nisam pratila zeljezo. Meni Mrsic jos nije napisa protokol. Samo je reka da za misec dana izvadim ovo troje i da ce mi onda napisati ako se ovo poboljsa. Nadam se da oce samo ne znam oce li toliko koliko treba u tako kratkom roku.
Sta se tice davanje inekcija, nisam si nikad sama davala..otisla bi u Cito. Ja cu nac neku med sestru da mi to odradi. Nebi ja volila sama sebi davati. Plasim se toga da cu nesto krivo pa da mi sve propadne. Hahah.
Ma hoće, meni je nakon pola kutije otišlo sa 12 na 128. i to sam skužila da mi je najbolje pit ga navečer jer ujutro popijem kavu, pa nešto mliječno za doručak i kao da ga nisam ni popila. Pomakla sam na večer, prije kreveta i brzo se diglo
Maja555 ma neces,stvarno je prejednostavno,ali ok ako je tebi tako lakse onda ok, meni bi to bilo dodatni opterecenje jer svaki dan moras u istu uru tipa bemfola 5 dana u 13 h a od 6.dana uvodim i cetrotid u 14 h...
Dugo sam ja pila floradix ,cca 5 mjeseci. Ali floradix je najlosiji od svih zeljeza, ko djecji sirup i odma mi je rekao sa cu s njim sporo dizat..onda sam uvela i onaj sirup od casne za zeljezo,a sad i kendural..tako da se nadam da ce porast jos malo do postupka! Moram dobit za cca 10 dana i krece moja nova borba !
Samo da bude sve ok s ovom gluppom coronom,najvise me to strasi. Bas i mene i muza od danas krenulo boluckat grlo,sad za sve mislim da je corona
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Bozma i ja sam kendural prebacila navecer. Nekako mi je lakse i zgodnije. Ujutro pijem letroks za stitnjacu. Ajde, super kad kendural tako brzo dize. ;)
Miss1502 nadam se da nije corona i da je necemo pokupiti.
Svakako, vidit cu onda za davanje, mozda se i odvazim. Ako ne, snaci cu se ili ces mi ti doci hahah..
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji