Maja555. Naravno,samo javi ako bude trebalo! Dosla bi bez problema ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Tuma hvala ti na informacijama, dobro je znati. Ja se divim curkama koje se tako prepuste, voljela bih i sama nekad biti takva, ali mozak moj jednostavno se ne predaje lako 🙈 Baš mi je drago da joj je brzo uspjelo. ❤️
Bozma baš me zanima što će ti reći dr.! Keep me posted. ☺️
Leptirica90 ma znaš kaj, popizdim kad čujem da te rasplakao! Tvoj mpo doktor te treba podržavat, ulijevat povjerenje i smirivat, a ne rasplakat! Tipično njegovo ponašanje. Nikad neću zaboravit kako je mene rasplakao 2009. godine kad mi je nakon rutinske operacije mioma našao endometriozu III. stupnja i onda mi to nije 2 dana govorio, i ja treći dan dođem k njemu na razgovor (iz bolničke sobe do ambulante se dovučen na istom odjelu bolnice gdje sam ležala) očekujući da će me otpusti iz bolnice jer je sve ok, a on meni sasuo u facu kakvu imam bolest koju je našao unutra III. stupnja barem, kako je on šokiran, da to nikad nije vidio u cure od 26 godina, da ja nikad neću zanijeti ako u roku 6 mjeseci ne odem na IVF. Pala sam skoro u nesvijest. Isuse koliko sam onda plakala. RIDALA! Imala sam 26 godina, bez partnera, taman diplomirala i tražila prvi posao. Satrao me. Nemrem ni dan danas vjerovat da je on nastavio biti moj liječnik i da sam mu dala da me 2013. operira. Bila sam totalno medicinski laik, a i nisam sebe još onda znala slušati. Trebala sam još 2009. nakon takvog odnosa s njim raskrstiti. Slušaj me sad, obriši suze, i sjeti se da vrijediš! Znam da ga poštuješ kao liječnika, ali i on ima tebe poštovati kao pacijenticu!
Prestrašno! Nemogu vjerovat da se jedan liječnik može na takav način ponijeti prema pacijentu. Žao mi je što oni za takve stvari ne odgovaraju, jer im nitko nije kriv što su izabrali taj put posla. Uz liječničko znanje, najprije treba biti čovjek. Užas užas!!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tuma hvala ti na informacijama, dobro je znati. Ja se divim curkama koje se tako prepuste, voljela bih i sama nekad biti takva, ali mozak moj jednostavno se ne predaje lako 🙈 Baš mi je drago da joj je brzo uspjelo. ❤️
Bozma baš me zanima što će ti reći dr.! Keep me posted. ☺️
Leptirica90 ma znaš kaj, popizdim kad čujem da te rasplakao! Tvoj mpo doktor te treba podržavat, ulijevat povjerenje i smirivat, a ne rasplakat! Tipično njegovo ponašanje. Nikad neću zaboravit kako je mene rasplakao 2009. godine kad mi je nakon rutinske operacije mioma našao endometriozu III. stupnja i onda mi to nije 2 dana govorio, i ja treći dan dođem k njemu na razgovor (iz bolničke sobe do ambulante se dovučen na istom odjelu bolnice gdje sam ležala) očekujući da će me otpusti iz bolnice jer je sve ok, a on meni sasuo u facu kakvu imam bolest koju je našao unutra III. stupnja barem, kako je on šokiran, da to nikad nije vidio u cure od 26 godina, da ja nikad neću zanijeti ako u roku 6 mjeseci ne odem na IVF. Pala sam skoro u nesvijest. Isuse koliko sam onda plakala. RIDALA! Imala sam 26 godina, bez partnera, taman diplomirala i tražila prvi posao. Satrao me. Nemrem ni dan danas vjerovat da je on nastavio biti moj liječnik i da sam mu dala da me 2013. operira. Bila sam totalno medicinski laik, a i nisam sebe još onda znala slušati. Trebala sam još 2009. nakon takvog odnosa s njim raskrstiti. Slušaj me sad, obriši suze, i sjeti se da vrijediš! Znam da ga poštuješ kao liječnika, ali i on ima tebe poštovati kao pacijenticu!
Uzas, ja ne mogu vjerovat da se neko tako moze ponasat! Umjesto da bude normalan kad ti priopcava da imas takvu bolest, jos ti presing stvara! Ja u zadnje vrijeme nist dobro za njega nisam cula! Od muza sestricna je prokrvarila u trudnoci i to bas jako, otisla u Petrovu, onu ju nakon 2 dana htio pustit kuci i napisao otpusno pismo. Neki doktor je doso nekome u vizitu i ona ga pitala jel ok da ide kuci, a krvari jos dosta, ovaj drugi doktor poludio! Ostavio ju u bolnici jos 2 i pol mjeseca jer je bio prijeteci pobacaj i svasta se moglo dogodit da je otisla kuci. Kod frendice isto tako situacija sa krvarenjem! Kao pusta ju kuci i onda je njena doktorica rekla da ne moze kuci kaf jos dosta krvari... Bas mi je drago da nisam isla kod njega!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, hvala na odgovorima, meni nije dosao nalaz testiranja za COVID 🤪
Ja racunam da je sve OK i da idem na aspiraciju, nekako si mislim da bi me zvali da je pozitivan. Necu se bedirati, moram misliti na ove folice koji jedva cekaju sutra, da imaju premijeru 🙃
Inace, danas sam kupila Utrogestan jer mi ga moj doktor nije htio dati jer nemam nalaze da sam na MPO i da mi treba 🙄
Kako sam u Petrovoj, sutra trebamo doci u 7.15, a posto prvo ide trijaza, pretpostavljam da onda trebamo puno prije doci da obavimo trijazu i da smo pred vratima IVF u 7.15 🤷♀️
Toliko toga sam morala obaviti da se nisam sjetila takve stvari pitati 🤦♀️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Nikitta sad mi je lakše baš mi je žao kako sii ti prošla.a ja putujem do njega 3 ipo sata...sutra će već biti bolje
Azospermia
Bozma ❤️ ja sam u drugom pubertetu, kriticni prijelazni period izmedju djjeteta u zenu haha tako me bar muz tjesi.. Da sam zato poludila ovih godinu dana hahaha i govori da to prodje.. Nakon godinu do dvi pa mu virujen 😆😆
Sta se tice ljekova i bockanja a svi su uspjeli ne vidim zasto ja ne bi.. Da je to problem ne bi bila uputa da si same dajemo.. On mi se boji igle tu necu imat pomoc al lijepo je cut da zene s foruma nude pomoc hhhh miss i Bozma mogle bi ste to unovčit 😁
Znaci vidjeli ste tu vodu u plastici i kazete da je ok.. Ja dalje ne trebam onda nikog ni pitat virujen vam 💃
Ja racunam da je sve OK i da idem na aspiraciju, nekako si mislim da bi me zvali da je pozitivan. Necu se bedirati, moram misliti na ove folice koji jedva cekaju sutra, da imaju premijeru 🙃
Inace, danas sam kupila Utrogestan jer mi ga moj doktor nije htio dati jer nemam nalaze da sam na MPO i da mi treba 🙄
Kako sam u Petrovoj, sutra trebamo doci u 7.15, a posto prvo ide trijaza, pretpostavljam da onda trebamo puno prije doci da obavimo trijazu i da smo pred vratima IVF u 7.15 🤷♀️
Nirvana2020, gdje si se testirala? Jesi upisala da ti pošalju na mail? Postoji opcija da su poslali tvojoj doktorici (ako si išla na uputnicu) ili da ga možeš naći na egrađaninu pa provjeri.
Što se tiče kad treba doći, ja sam imala danas termin u 9, i rekli su mi da dođem ranije barem 15 minuta. S tim da je u bolnici ipak vjerojatno duža procedura. Muž će dati donaciju tamo ili je nosite od doma?
💔💔💔
Meni su poslali kod mog soc.gin. Tam sam isla po nalaz... Mislim da ga cak nisam mogla ni nac na Portalu Zdravlje. Tebi su trebali na mail poslat? A za kupnju Utrogestana, mozes trazit povrat novca kad ti gin.ispise recept! Ali ako imas racun i ako si platila gotovinom! Meni se par puta dogodilo da je vikend il nest pa bi onda rekla da cu recept donijet naknadno i vratili bi novce.. Mislim da to mozes iskoristit u roku od 7 dana.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Znaci po njegovim rijecima, gdje mi je napismeno da idem na aspiraciju? Zvala sestre, one bi mogle sutra napisati da to predam.. ajde jedva se mi dogovorili da ja platim pa dobijem povrat kasnije.. dodem u ljekarnu, kaze samo kes... a bankomata nigdje blizu.. onda sam kupila, Rockefeller kakav jesam (dopunsko placam jer ne znam di bi s novcima), i okrenula odmah 1 rundu za sve u cekaoni 😅
Radila sam na Rebru, bila na popisu, nalazi se salju u Petrovu, dala samo broj mobitela, mail rekli ne.. na portalu zdravlja mi nema.. al kao sto rekoh, valjda bi zvali da je pozitivan
Donaciju nosimo od doma, dobili casicu, nisu ni spominjali da bi gore bilo.. lak sam skinula isto 😅 pise mi na uputama
I ja preporucujem Karla Tomicica 😊
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Je dao mi je nalaz i da sutra odma počmem pit vitamin d ali nije mi ništa reko kad da dođem ponovo.samo piše o vitaminu kontrola a nepiše kad
Azospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji