Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    20. Listopad 2020. 17:31

ericaa

Deya

Bok svima!
    Čitam zadnjih 200injak stranica zadnjih par dana i sad sam konačno odlučila pidružiti vam se jer ste trenutno najjači čopor žena trudilica na internetu :)
    Naša priča je ovakva, ja 35, on 37 godina. Radimo na bebaču nekih 5 godina i dugo nam je (čitaj: njemu) trebalo prihvatiti da nam treba pomoć tako da smo u Rijeci na humanoj zadnjih cca godinu dana sa pauzom zbog korone. Dijagnoza: nedefiniraa neplodnost. Pijem terapiju za štitnjaču, folnu i razmišljam pojačati željezo i vitamine (upravo sam odlučila da ću i to vaditi idući put s obzirom da me nitko nikad nije poslao na vađenje krvi za analizu vitamina).
    Od postupaka sam bila na HSSG i slijedi nam inseminacija. Trebala je biti početkom iduće godine ali malo me strah korone i otkazivanja postupaka, kao i nestašice lijekova pa mislim da ćemo požuriti pa da probamo jednom prije iduće godine.
    Trenutno, čekam menstruaciju, 35DC…razmišljam o testu na trudnoću ali za razliku od većine vas ovdje, nemam hrabrosti ugledati jedno veliko ništa, a pogotovo nemam hrabrosti za neke blijede crtice i analize šta će biti (prošla sam kroz 2 biokemijske t i teško mi to pada pa sam sama sebi obećala da nema pišanja po štapićima prije 50DC :) )

Pozdrav iz Rijeke!!
    i mene je strah te nestašice i opet zaustavljanja svega pa isto pokušavam uletiti bar u 12om mjesecu jer kad jednom se uđe u proces smo u bar nekom prioritetu, sada je borba i za termin dobiti…Kod koga ste ako smijem pitati?
    Sretno svakako i da što manje vremena budete u ˝podrumu˝
    ja sam toliko poludila s tim testovima da sam se jednom uvjerila da prvi dan menstruacije je možda lažna ili implantacijsko pa sam i tad se testirala
    Držim fige da je uspjelo prirodno !

Ja sam se na svakoj uvjeravala da je lažna, uvijek bi na internetu našla neke simptome 🙈 jednom sam našla da je kihanje simptom pa sam valjda od psihe cijeli dan kihala i bila sigurna da je to to 🙈🙈🙈 šta psiha radi kad je želja velika...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Listopad 2020. 17:42

Tanja79, i što kineska numerologija kaže za broj 9?  
    Inače, povlačim ono da me skoro ništa ne boli, kako dan odmiče, to bolje osjećam ovaj srednji dio. Nije to sad gadna bol, ali baš se osjećam kao da je tu netko nešto rezuckao.
    Svima, hvala na navijanju i objašnjenjima oko krvarenja. Zadnji urin mi je bio čist, tako da je valjda to to. Mislim da sam se i sama zeznula, kad sam išla prvi put sam se napela da se što bolje ispraznim, tek sam se kasnije sjetila da su mi rekli da ne smijem naprezati taj srednji dio.
    Od sutra počinjem brinuti o tome kako se bebe razvijaju, o vraćanju (doktorica me nagovara da vratim 2), o smrzavanju, .... Danas je godišnji odmor. Davno nisam bila toliko opuštena kao danas. 

💔💔💔

• maja555
    20. Listopad 2020. 17:46

Posto moram podigniti zeljezo smim li uz kendural c kombinirati i onaj napitak od casne s posusja? Nakon koliko ste podigle razinu zeljeza s kenduralom? 
    Miss1502 i sanjich kad ste kod mrsica? Jeli idete u blagu stimulaciju ili? Kad je blaga, jeste li kombinirale tablete i inekcije? Jeste same davale inekcije ili se  moze ici kod njih? Ja se nebi sama bockala kad mi je blizu bolnica.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

20. Listopad 2020. 17:47

MTB

Inače, povlačim ono da me skoro ništa ne boli, kako dan odmiče, to bolje osjećam ovaj srednji dio. Nije to sad gadna bol, ali baš se osjećam kao da je tu netko nešto rezuckao.
    Svima, hvala na navijanju i objašnjenjima oko krvarenja. Zadnji urin mi je bio čist, tako da je valjda to to. Mislim da sam se i sama zeznula, kad sam išla prvi put sam se napela da se što bolje ispraznim, tek sam se kasnije sjetila da su mi rekli da ne smijem naprezati taj srednji dio.
    Od sutra počinjem brinuti o tome kako se bebe razvijaju, o vraćanju (doktorica me nagovara da vratim 2), o smrzavanju, …. Danas je godišnji odmor. Davno nisam bila toliko opuštena kao danas.

Ja bih isto na tvome mjestu dva, vece su sanse. Ne znam kakvih imas problema ali ako ti je maternica zdrava sve ostale komplikacije ti se mogu dogoditi i sa jednom bebom.

20. Listopad 2020. 17:50

maja555

Posto moram podigniti zeljezo smim li uz kendural c kombinirati i onaj napitak od casne s posusja? Nakon koliko ste podigle razinu zeljeza s kenduralom?
    Miss1502 i sanjich kad ste kod mrsica? Jeli idete u blagu stimulaciju ili? Kad je blaga, jeste li kombinirale tablete i inekcije? Jeste same davale inekcije ili se moze ici kod njih? Ja se nebi sama bockala kad mi je blizu bolnica.

Ja sam davno isla na konzultacije u kbc i u međuvremenu sam se odselila. Imam prijateljice koje rade tamo u rodilištu i bas su me ono lagano odj....🤣🤣. Da ako ne mogu sama sebi dati inekciju da nema ni smisla da se upustam u sve😁. Mislim da je to bila šala da me ohrabre i ustvari da im ne stvaram gužvu zbog 10 sek posla.

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    20. Listopad 2020. 17:57

MTB

Od sutra počinjem brinuti o tome kako se bebe razvijaju, o vraćanju (doktorica me nagovara da vratim 2), o smrzavanju, …. Danas je godišnji odmor. Davno nisam bila toliko opuštena kao danas.

9 Pozitivan broj, simbolizuje dugovečnost, motivaciju i istinu 🤞😁😁😁

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• LucyLou
    20. Listopad 2020. 17:57

MTB

MTB, za krvarenje ne znam, meni je mokraca trenutno roza ali to je od silne cikle koju rokam 😂
    Sto se tice bolova, ja sam ih imala kod prve aspiracije jer sam krenula u lagani hiper. Pij dosta tekucine, odmaraj sto vise i misli na te slatke bebice koje te cekaju...i moj savjet ti je da slusas doktoricu i njene preporuke 😉
    Willy, cestitam na sjajnoj beti!! Wow, ovaj mjesec je bome plodan! ☺️🎉🎊🥰

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• *.Women_name.*
    20. Listopad 2020. 17:59

Sad sam se sjetila kad sam prvi put pila ciklu za endometrij, ujutro em stolica em urin crveni jaooo kad me nije srčani 😂😂😂 onda sam se sjetila, uh cikla 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

20. Listopad 2020. 18:02

angribird

maja555

Miss1502 i sanjich kad ste kod mrsica? Jeli idete u blagu stimulaciju ili? Kad je blaga, jeste li kombinirale tablete i inekcije? Jeste same davale inekcije ili se moze ici kod njih? Ja se nebi sama bockala kad mi je blizu bolnica.

Ja sam davno isla na konzultacije u kbc i u međuvremenu sam se odselila. Imam prijateljice koje rade tamo u rodilištu i bas su me ono lagano odj….🤣🤣. Da ako ne mogu sama sebi dati inekciju da nema ni smisla da se upustam u sve😁. Mislim da je to bila šala da me ohrabre i ustvari da im ne stvaram gužvu zbog 10 sek posla.

Da, ja dok sam ležala u sobi sam čula da jedna cura pita može li doći da joj prvi put daju menopur jer se on mućka pa su joj ljubazno objasnile kako da na youtube nađe video sa uputama . Ali ni ne mogu drugačije, samo su 3 ako su u punom sastavu na nas onoliko i na mislim 7 doktora i 2 embriologa i odgovaranje na telefonske pozive.
    Šta ti je dao od terapije? je li ti već ispisao protokol?

• *.Women_name.*
    20. Listopad 2020. 18:06

Ima neka kemija u ovom forumu, za godinu dana ćemo se pretvorit sve u MPO trudnice kak je krenulo 😂🙏🤞😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.