Ja nemam pametnijeg posla od pracenja foruma po cijele dane pa znam 😂😂😂
Pretpostavljam da si na bolovanju 😂 neka, neka uzivaj briga te 😀
Da! 🙂 bas uzivam! I navijam za sve 💪🏻💪🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja nemam pametnijeg posla od pracenja foruma po cijele dane pa znam 😂😂😂
Pretpostavljam da si na bolovanju 😂 neka, neka uzivaj briga te 😀
Da! 🙂 bas uzivam! I navijam za sve 💪🏻💪🏻
Samo ti uzivaj, mazi busicu i navijaj za sve nas ☺️😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
willy ova beta je predivna vijest i sigurno će se super duplat i bit do kraja sve ok 🤞🥳❤️
Vezano za ciklu, ja sam od završetka menge do punkcije pila po 3-5 dcl dnevno. Bome se sve crveni nakon toga 🤦♀️😁
Vezano za željezo, u jednoj fazi odrastanja mi je bilo strašno nisko i uspješno sam ga digla čajem od koprive.
Mene isto zanima kako nam je lucija07, a bome i curke sa trojčekima 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ma i ja sam skinila 20 kila i to sam morala her mi jw on to reko sad ću navalit sa vitaminom d od sutra vital 2500 i mora drugi puta biti ok nadam se
Kako si uspjela skinuti? I u kojem roku?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Bok svima!
Čitam zadnjih 200injak stranica zadnjih par dana i sad sam konačno odlučila pidružiti vam se jer ste trenutno najjači čopor žena trudilica na internetu :)
Naša priča je ovakva, ja 35, on 37 godina. Radimo na bebaču nekih 5 godina i dugo nam je (čitaj: njemu) trebalo prihvatiti da nam treba pomoć tako da smo u Rijeci na humanoj zadnjih cca godinu dana sa pauzom zbog korone. Dijagnoza: nedefiniraa neplodnost. Pijem terapiju za štitnjaču, folnu i razmišljam pojačati željezo i vitamine (upravo sam odlučila da ću i to vaditi idući put s obzirom da me nitko nikad nije poslao na vađenje krvi za analizu vitamina).
Od postupaka sam bila na HSSG i slijedi nam inseminacija. Trebala je biti početkom iduće godine ali malo me strah korone i otkazivanja postupaka, kao i nestašice lijekova pa mislim da ćemo požuriti pa da probamo jednom prije iduće godine.
Trenutno, čekam menstruaciju, 35DC…razmišljam o testu na trudnoću ali za razliku od većine vas ovdje, nemam hrabrosti ugledati jedno veliko ništa, a pogotovo nemam hrabrosti za neke blijede crtice i analize šta će biti (prošla sam kroz 2 biokemijske t i teško mi to pada pa sam sama sebi obećala da nema pišanja po štapićima prije 50DC :) )
Pozdrav iz Rijeke!!
i mene je strah te nestašice i opet zaustavljanja svega pa isto pokušavam uletiti bar u 12om mjesecu jer kad jednom se uđe u proces smo u bar nekom prioritetu, sada je borba i za termin dobiti…Kod koga ste ako smijem pitati?
Sretno svakako i da što manje vremena budete u ˝podrumu˝
ja sam toliko poludila s tim testovima da sam se jednom uvjerila da prvi dan menstruacije je možda lažna ili implantacijsko pa sam i tad se testirala
Držim fige da je uspjelo prirodno !
Ja sam se na svakoj uvjeravala da je lažna, uvijek bi na internetu našla neke simptome 🙈 jednom sam našla da je kihanje simptom pa sam valjda od psihe cijeli dan kihala i bila sigurna da je to to 🙈🙈🙈 šta psiha radi kad je želja velika…
Jooooj cega je sve bilo!!! Pa jedna cica pipkaj di boli,jel bocno ili nije,pa drugu,jesu vece,nisu,pa temperaturu,pa trnu prsti-to je to,pa kihanje,zacepljen nos,cisto lice/pristici... svaki mjesec sam ja nasla simptome koje imam garant i to je to 😅 ali nikad nista ,jednom nakon isteka roka kad sam psihopatski isla u smece prekopat test i bila je sjena ali nis od toga....
Deya super je amh,ja ga tek moram vaditi. A ja uvijek udem od rodilista pa mi podrum 🤣🤣
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lana 3 sve mi je moguće zabranio i to sam izbacila i smrršavila za 4 mj.jela samo kuhano i dinstano na vodi
Azospermia
Nikitta i Bozma ovakve sam info dobila: inace za ljude koji plaćaju je cijena za prvi postupak 3000 eura, pa kasnije po transferu jos 200 eura. Hzzo pokriva postupak, ali kako je skuplje od Češke teže je dobiti od komisije odobrenje. Nju su pitali da li joj je bitno da ta donorka liči na nju ili joj je to nebitno. Ona je rekla da bi htjela da ima sto vise sličnosti. Rekli su da tada malo dulje traje period traženja donorke i da može biti i to 6-7 mj. Nju su zvali ipak odmah za 2mj, al je taman krenula korona pa je isla u 7.mj prvi put (neuspjelo), pa u 8.dobitni transfer. Također mnogi ljudi se odluče za Češku ili Makedoniju jer je bliže i jeftiniji smještaj i prijevoz. Njoj je problem sto ne priča dobro engleski i ne razumije se bas u postupke pa ne zna previše o cijelom procesu, nego se samo prepustila i dolazila kako su joj rekli, bez pitanja...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikitta sad sam se jako isplakala i tek sam malo prije došla kući jako me je to danas povrhedilo sva sam u stahu kako dalje...napiso mi je vital u nalazu al ću sutra do svog gin. Da počmom pit vital al će mj on suta javit na mel nalaz vitamina d.a možda će napisat kad da onda dođem drugi puta..trebo bi pacijentima bar to osnovnk reć kad da dolaze i šta dalje.a ne da mi stalno moramo zvat..ništa mi nije reko kad da dođrem a ja se nisam snašla da ga pitam ništa mi ovo nije jasnoo ko luda sam
Azospermia
Ja sam sad iz znatizelje isla vidit moje ljekove u frizider.. I sad.. Neka vlaga se s jedne strane kutije nakupila onako mokro.. Otvorila sam da vidim unutra su plastificirane injekcije i to (svi to vec znate logicno) ali se nakulilo unutra kondenzirane vode.. Sad cu dramit radi toga sigurno par dana... 🤐 Slijedi slika molim nekog da me unormali, ima li koji dobrovoljac iz ST da mi dodje jednu tresku dat..
https://ibb.co/YNWGyX2
Btw nisam ih takla otkako sam ih dobila, odma stavila u frizider.. Smanjila hladjenje s 4 na 3 da bude kao optimalno.. Ne kuzim zasto se svaka kutija skoro uz rub natopila...
Sortiraj odgovore
Najstariji