Ja se malo naspavala. Inače ne spavam po danu, sad me baš satralo. Očito je ova aspiracija ipak veći šok za tijelo nego mi se čini, s obzirom da me uglavnom nije bolilo.
Imam pitanje za iskusne koji su već radili aspiraciju: upozorili su me da imam uložak danas i da će možda biti par kapi krvi danas, ali da ne bi trebalo biti izljeva. Meni je uložak čist, ali kad god idem piškiti, urin je dosta crven. Je li tako i vama bilo?
💔💔💔
Jesmo, hormoni ok, nema nekih odstupanja osim tsh što kontroliram i na eutyroxu sam (sorry ali ne pamtim vrijednosti hormona), spermiogram je u redu- sve normalno.
ma piškit ću prije, da...ovih dana, obećajem :D
Ja se malo naspavala. Inače ne spavam po danu, sad me baš satralo. Očito je ova aspiracija ipak veći šok za tijelo nego mi se čini, s obzirom da me uglavnom nije bolilo.
Imam pitanje za iskusne koji su već radili aspiraciju: upozorili su me da imam uložak danas i da će možda biti par kapi krvi danas, ali da ne bi trebalo biti izljeva. Meni je uložak čist, ali kad god idem piškiti, urin je dosta crven. Je li tako i vama bilo?
Hm, meni su rekli da se moze pojaviti spotting.. Ja nisam imala nist od tog, nikakvog niti spottinga niti smedjarenja kasnije. Ali je kod tebe sve frisko pa je moguce da malo krvaris. Pogotovo jer si rekla da ti je jedan jajnik zavucen i malo teze dostupan! I ti si budna, ja sam cijeli dan spavala ko top! 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
e da, vidim da vam je uglavnom AMH dosta nizak, meni je 61.5 ali kažu da to ništa ne mora značiti (nemam PCOS) i da je možda problem u maternici (što mi nikad nije potvrđeno ni na koji način, a odrađivala sam ne znam koliko UZV)
Hvala na umirenju. Osjećam malo jajnike, ali me ništa baš ne boli, samo mi se spava. Prokrvarila jesam malo na aspiraciji, bili su mi stavili ogromni tampon u kanal poslije i bili su zadovoljni da sam prestala krvariti dok sam bila kod njih. Rekla je doktorica da je to bilo radi tog jajnika, morala ga je i malo pritiskati i manevrirati da dođe do njega.
Nikitta, meni su rekli da je 2 kalendarska dana prije potrebno, da ne gledaju u sat uzorkovanja. Dakle, ako je nešto 25.11., nalazi treba biti od 23.11 ili 24.11. Ali najbolje je da provjeriš direktno s doktorom.
Hvala na preporuci, nekako ću se suzdržati od seksa danas Danas bih bila kao lutka na napuhivanje, rekla bih mužu da obavi svoje ali da me ne pomiče previše i da me ne budi
💔💔💔
Hm, meni su rekli da se moze pojaviti spotting.. Ja nisam imala nist od tog, nikakvog niti spottinga niti smedjarenja kasnije. Ali je kod tebe sve frisko pa je moguce da malo krvaris. Pogotovo jer si rekla da ti je jedan jajnik zavucen i malo teze dostupan! I ti si budna, ja sam cijeli dan spavala ko top! 🙂
Ja nakon aspiracije nikad ništa, ali oba puta nakon embriotransfera spotting koji traje par sati
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mtb ja sam imala malo krvaranje kad bi isla na wc , na papiru bi taj dan ostajao trag krvi..sve je to normalno..ipak smo "usisane" iznutra
Willy cestitam- supee betica 👏👏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ja sam skužila da to krvarenje bude od ranica na zidu vagine koji probijaju tom iglom u kojoj je taj nazovi usisivač🤔🤔🤔
Mila-milica zao mi je zbog negativne bete. Isplaci se, odtuguj i u nove pobjede jer te tvoja bebica ceka strpljivo negdje kao i ti nju.
More2309 ti bas rasturas s betom😍 Cestitam
Piky drago mi je da si vidjela srceko. Svako koliko sad ides?
Nina vidi se sjena🎉 Ocito je bio pun pogodak promjena klinike, taman za najdivniji rođendanski poklon
MTB eto najgori dio je prosao, a 9 je super broj. Drzimo 🤞za transfer koji ce bit itekako uspješan
Sanjich hahaha, drugi dan u vijestima, trazi se banda koja prodaje lazno negativne covid testove, pada pola foruma🤣
willy cestitke na beti. Zelim ti skolsku trudnocu
Deya dobrodosla i do Nove godine osla na sretnije teme. Bome nas se skupilo i tu sa Rijecke humane. Po nalazu AMH skoro imas veci broj nego sve mi skupa na forumu🤣
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
MTB cestitke... 9 je fantasticna brojka, ja kao čudak sve brojke analiziram u kin. numerologiji tako da i sa te strane odlično 👌 😁
Bas dobro sto te ne boli, ja nisam mogla uspravno da hodam 2 dana.
Čestitam curama na velikim betama, puno divnih vesti danas
Mila-Milica zao mi je, zbog negativne bete, zelim ti vetar u ledja i hrabro napred.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji