Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyLou
    20. Listopad 2020. 18:11

*.Women_name.*

Sad sam se sjetila kad sam prvi put pila ciklu za endometrij, ujutro em stolica em urin crveni jaooo kad me nije srčani 😂😂😂 onda sam se sjetila, uh cikla

Women_name, sve znas, rozo i jedno i drugo 😂😳 najbolji dio je to sto sam se totalno navukla i sto me hvala lagana panika cim popijem zadnju bocu😂 bila evo taman u DM-u i nabavila zalihe za sljedeca dva dana 💪🏻🍷
    S tim da koliko citam, endo se ni ne da zadebljati nakon ovulacije, pa mi se sve cini da ja ovo pijem uzalud 🤭

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

🍀🐞MISS🐞🍀
    20. Listopad 2020. 18:16

Cure koliko dnevno vi pijete ciklu i u kojem periodu? Od kad do kad?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

20. Listopad 2020. 18:16

Bozma

angribird

maja555

Posto moram podigniti zeljezo smim li uz kendural c kombinirati i onaj napitak od casne s posusja? Nakon koliko ste podigle razinu zeljeza s kenduralom?
    Miss1502 i sanjich kad ste kod mrsica? Jeli idete u blagu stimulaciju ili? Kad je blaga, jeste li kombinirale tablete i inekcije? Jeste same davale inekcije ili se moze ici kod njih? Ja se nebi sama bockala kad mi je blizu bolnica.

Ja sam davno isla na konzultacije u kbc i u međuvremenu sam se odselila. Imam prijateljice koje rade tamo u rodilištu i bas su me ono lagano odj….🤣🤣. Da ako ne mogu sama sebi dati inekciju da nema ni smisla da se upustam u sve😁. Mislim da je to bila šala da me ohrabre i ustvari da im ne stvaram gužvu zbog 10 sek posla.

Da, ja dok sam ležala u sobi sam čula da jedna cura pita može li doći da joj prvi put daju menopur jer se on mućka pa su joj ljubazno objasnile kako da na youtube nađe video sa uputama . Ali ni ne mogu drugačije, samo su 3 ako su u punom sastavu na nas onoliko i na mislim 7 doktora i 2 embriologa i odgovaranje na telefonske pozive.
    Šta ti je dao od terapije? je li ti već ispisao protokol?

Ali isto tako bivša kolegica kako je dolazila svakih 2 dana na uz onda su joj oni smućkali i nosila bi doma tako inekciju. Za taj dan bi joj dale sestre kad bi dosla na uz a za sutradan bi joj smućkale pa bar nije morala sama mućkati. Mozda sve zavisi o terapiji. Ja se isto razmisljam ako mi ne uspije ovaj fet i ako se vratimo doma a mislim da hoćemo da idem u cito ili beta plus. Firule me nekako odbijaju samo zbog sveg tog cekanja. 

Samara
    20. Listopad 2020. 18:23

Je da sam neke stranice samo proletila, ali ne sjecam se da se Lucija javila nakon danasnjeg UZV-a? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• *.Women_name.*
    20. Listopad 2020. 18:26

LucyLou

*.Women_name.*

Sad sam se sjetila kad sam prvi put pila ciklu za endometrij, ujutro em stolica em urin crveni jaooo kad me nije srčani 😂😂😂 onda sam se sjetila, uh cikla
    Women_name, sve znas, rozo i jedno i drugo😂😳najbolji dio je to sto sam se totalno navukla i sto me hvala lagana panika cim popijem zadnju bocu😂bila evo taman u DM-u i nabavila zalihe za sljedeca dva dana💪🏻🍷
    S tim da koliko citam, endo se ni ne da zadebljati nakon ovulacije, pa mi se sve cini da ja ovo pijem uzalud 🤭

Neznam iskreno, ja je pijem do embriotransfera uvijek. I ja sam to čitala. Iako sam ja pitala svoju doktoricu ona kaže da to nema veze, da kako folikul raste tako iz njega se proizvodi to nešto što zadebljava endometrij. Estrogen možda? 🤷‍♀️ Al  ju uvijek pijem, čak mi je i fina postala 😂 sama sebe uvjeravam da pomaže 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• LucyLou
    20. Listopad 2020. 18:26

miss1502

Miss, ne znam kako druge curke ali ja pijem pola litre soka od cikle od 6.dc, s tim da sam imala jedan dan pauze. Mislim da je preporucljivo krenuti i prije...a ja namjeravam piti do dana transfera, poslije vise ne...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Ruska1986
    20. Listopad 2020. 18:28

Nije se javila, negdje slavi sigurno 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    20. Listopad 2020. 18:29

Ja nemam pametnijeg posla od pracenja foruma po cijele dane pa znam 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    20. Listopad 2020. 18:29

LucyLou

miss1502

Miss, ne znam kako druge curke ali ja pijem pola litre soka od cikle od 6.dc, s tim da sam imala jedan dan pauze. Mislim da je preporucljivo krenuti i prije…a ja namjeravam piti do dana transfera, poslije vise ne…

Ja pijem od početka menge po 2,5 dcl isto do transfera kasnije me strah jer kažu da nije dobro ni da je predebel endometrij,a meni uvijek na transferu bude oko 11 mm

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Samara
    20. Listopad 2020. 18:37

Ruska1986

Ja nemam pametnijeg posla od pracenja foruma po cijele dane pa znam 😂😂😂

Pretpostavljam da si na bolovanju 😂 neka, neka uzivaj briga te 😀

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.