Nirvana2020, sutra navijamo za tebe!!
Utrići mi se čini da nisu preskupi, danas sam ih kupila jer mi se nije dalo čekati ginekologicu. Ionako ću ih uzimati idućih 8, 9 tjedana tako da stignem iduću kutiju kupiti i preko recepta
A sad samo opušteno. Lijepo se naspavaj, popričaj sa svojim folikulicama pred spavanje, sutra će upoznati tatu!!
💔💔💔
MTB odlično, bit će beba
Ruška1986, ne, ni jednom. AMH 3,5, FSH 16, LH18, visok je bio i estradiol na tom prvom nalazu, čista menopauza, sad ja to malo držim u granicama sa razno raznim dodacima. Mislim da je pravo čudo što dobijem po 5-6 stanica sa takvim nalazima, ali embriologica mi je zadnja dva puta rekla da su loše, da imaju meku opnu i da lao prodre pipetom u njih a da to tako ne bi trebalo bit.
Bozma neznam kakva si za trave i te stvari da provas evo meni su Ramizine skroz poravile sve nalaze a dvi ture pila i prirodno jedna stanica i evo me 🤗 i ta konoplja isto kazu cudo mozda sa tim da provas
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Je dao mi je nalaz i da sutra odma počmem pit vitamin d ali nije mi ništa reko kad da dođem ponovo.samo piše o vitaminu kontrola a nepiše kad
Jako je bitno da u ovaj postupak ideš što opuštenija i sa što manje stresa. Dovoljno nam je teško i samima, ne trebaju nam još idioti koji se iživljavaju na nama nepotrebno. Takav pristup ti smanjuje šansu da ti se uhvati beba, a gdje si onda?
Promijeni doktora. Vidiš da ti više cura ovdje to piše. Imaš pravo izabrati svog doktora, sve mi ovo itekako dobro platimo i imamo pravo zahtijevati dobru uslugu za svoj novac.
💔💔💔
Znaci po njegovim rijecima, gdje mi je napismeno da idem na aspiraciju? Zvala sestre, one bi mogle sutra napisati da to predam.. ajde jedva se mi dogovorili da ja platim pa dobijem povrat kasnije.. dodem u ljekarnu, kaze samo kes… a bankomata nigdje blizu.. onda sam kupila, Rockefeller kakav jesam (dopunsko placam jer ne znam di bi s novcima), i okrenula odmah 1 rundu za sve u cekaoni 😅
Radila sam na Rebru, bila na popisu, nalazi se salju u Petrovu, dala samo broj mobitela, mail rekli ne.. na portalu zdravlja mi nema.. al kao sto rekoh, valjda bi zvali da je pozitivan
Donaciju nosimo od doma, dobili casicu, nisu ni spominjali da bi gore bilo.. lak sam skinula isto 😅 pise mi na uputama
I ja preporucujem Karla Tomicica 😊
A dobro, onda oni direkt njima salju nalaz i sigurno bi te zvali da nije ok! Sretno sutra 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich, prva inekcija bude malo ono...ma vise te strah nego ista drugo, ali ta bemfola, kako je MTB rekla bas udje kao u maslac. Kasnije kad te krene jedva ces cekas.
Nikitta, jucer si spominjala markere vezano za endometriozu pa sam gledala svoje nalaze sa sistematskih. A na svakom je 18. Sta mislis je li to znaci da mozda imam i ja neku malo blazu endometriozu?
Evo smo malo popricali, cesku smo izbacili cak i ako bi sami placali. Odvrtila sam malo zadnjih par stranica oba foruma na Rodi i bas mi je cudno da u ceskoj dobiju po 4 embrija, a u Makedoniji iz smrznutih stanica po 5- 6. Zvat cu sutra humanu da javim nulu pa onda doktoricu da se narucim provatno. Mozda uzicam koji prirodnjak dok cekam da mi odobre donaciju 😁
Nirvana2020, nalaz na covid mi je na portalu bio tek sutradan iza 14:00. A prvi dan sam nazvala svoju dr. U 11 i vec ga je imala. Sigurno su ga oni dobili. Ne brini. Javi sitra cim budes mogl tipkat
Cure, beta 14 dana nakon transfera je 1471.
U četvrtak ponavljam.
Mila-Milica iskreno mi je žao zbog negativne bete i razumijemo te jer je većina nas to sve prošla. Kao što su cure već rekle, treba odmoriti i hrabro s optimizmom krenuti dalje.
MTB jako mi je drago da je sve dobro prošlo, 9 jajnih stanica je odlično (tako sam i ja imala), držim srećke da ih se što više oplodi. Ti sada zasluženo odmaraj.
Superr bravooo😍🎊
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sanjich, prva inekcija bude malo ono…ma vise te strah nego ista drugo, ali ta bemfola, kako je MTB rekla bas udje kao u maslac. Kasnije kad te krene jedva ces cekas.
Nikitta, jucer si spominjala markere vezano za endometriozu pa sam gledala svoje nalaze sa sistematskih. A na svakom je 18. Sta mislis je li to znaci da mozda imam i ja neku malo blazu endometriozu?
Evo smo malo popricali, cesku smo izbacili cak i ako bi sami placali. Odvrtila sam malo zadnjih par stranica oba foruma na Rodi i bas mi je cudno da u ceskoj dobiju po 4 embrija, a u Makedoniji iz smrznutih stanica po 5- 6. Zvat cu sutra humanu da javim nulu pa onda doktoricu da se narucim provatno. Mozda uzicam koji prirodnjak dok cekam da mi odobre donaciju 😁
Znaci, ici ces na donaciju? 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nirvana2020, nalaz na covid mi je na portalu bio tek sutradan iza 14:00. A prvi dan sam nazvala svoju dr. U 11 i vec ga je imala. Sigurno su ga oni dobili. Ne brini. Javi sitra cim budes mogl tipkat
Hocu, hvala ♥️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Cure, predivne ste, ja sam toliko bolje otkad sam tu s vama, jako sam opustena💓
Hvala milijun puta, drzim svima fige
Sanjich, vidjet ces, pikanje je piece of cake 🤗
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji