Svim curama jos jednom hvala, predivna ste podrska 😘😘😘❤❤❤!
MTB pa to je stvarno lijepa brojkica, cestitam 🎊🎊🎉🎉! Tu ce biti puno lijepih bebica 🥰🥰! Bas mi je drago da je sve proslo dobro i bez vecih bolova, sada se lijepo opustaj, odmaraj i pripremaj jer u petak si trudna 🙂🙂🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Ja bi pricekala cetvrtak i prvi ultrazvuk, onda me saltaj 😆.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Nirvana2020 meni je u više slučajeva bila koja stanica više, samo jendom ih je bilo manje. Jer oni nama na UZV ne broje manje folikule a i u njima zna bit stanica. Sretno sutra!
Tuma, mislila sam ako se nas dvoje dogovorimo do doktorice da je pitam gdje sve mogu preko HZZO s obzirom na godine. Je li znaš možda je li nju pokriva zdravstveno, ili bar dio postupka? znam da to ovisi o zakonu njihove zemlje
Nju je pokrilo zdravstveno, ali su svejedno imali dosta troškova. Mislim da su morali platiti stanice. Nisam sigurna. Al znam da im je hzzo pokrilo, ali su i dosta sami morali platiti jos.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure, beta 14 dana nakon transfera je 1471.
U četvrtak ponavljam.
Mila-Milica iskreno mi je žao zbog negativne bete i razumijemo te jer je većina nas to sve prošla. Kao što su cure već rekle, treba odmoriti i hrabro s optimizmom krenuti dalje.
MTB jako mi je drago da je sve dobro prošlo, 9 jajnih stanica je odlično (tako sam i ja imala), držim srećke da ih se što više oplodi. Ti sada zasluženo odmaraj.
Ajmeee super, cestitam ❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nikitta, Bozma ispitam vam sve za Beligiju, nisam doma sad, ali znam da je ona isto dobila 8 js, a kad su došli su vidjeli da je i muzev spermiogram jako loš i dobili su ukupno 3 embrija. Prvi se nije primio, odmah idući mjesec su išli i taj se primio, ostao im je jos 1 za kasnije.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bok svima!
Čitam zadnjih 200injak stranica zadnjih par dana i sad sam konačno odlučila pidružiti vam se jer ste trenutno najjači čopor žena trudilica na internetu :)
Naša priča je ovakva, ja 35, on 37 godina. Radimo na bebaču nekih 5 godina i dugo nam je (čitaj: njemu) trebalo prihvatiti da nam treba pomoć tako da smo u Rijeci na humanoj zadnjih cca godinu dana sa pauzom zbog korone. Dijagnoza: nedefiniraa neplodnost. Pijem terapiju za štitnjaču, folnu i razmišljam pojačati željezo i vitamine (upravo sam odlučila da ću i to vaditi idući put s obzirom da me nitko nikad nije poslao na vađenje krvi za analizu vitamina).
Od postupaka sam bila na HSSG i slijedi nam inseminacija. Trebala je biti početkom iduće godine ali malo me strah korone i otkazivanja postupaka, kao i nestašice lijekova pa mislim da ćemo požuriti pa da probamo jednom prije iduće godine.
Trenutno, čekam menstruaciju, 35DC…razmišljam o testu na trudnoću ali za razliku od većine vas ovdje, nemam hrabrosti ugledati jedno veliko ništa, a pogotovo nemam hrabrosti za neke blijede crtice i analize šta će biti (prošla sam kroz 2 biokemijske t i teško mi to pada pa sam sama sebi obećala da nema pišanja po štapićima prije 50DC :) )
Pozdrav iz Rijeke!!
i mene je strah te nestašice i opet zaustavljanja svega pa isto pokušavam uletiti bar u 12om mjesecu jer kad jednom se uđe u proces smo u bar nekom prioritetu, sada je borba i za termin dobiti...Kod koga ste ako smijem pitati?
Sretno svakako i da što manje vremena budete u ˝podrumu˝
ja sam toliko poludila s tim testovima da sam se jednom uvjerila da prvi dan menstruacije je možda lažna ili implantacijsko pa sam i tad se testirala
Držim fige da je uspjelo prirodno !
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pozdrav svima, da ne pisem svakoj posebno, jako mi je drago za svaki korak i drzim fige za dalje 🍀💓
Cure s ne tako dobrim vijestima, suosjecam s vama i nadam se da cete konacno dobiti toliko zeljene rezultate 🤗♥️
Ja trenutno cekam rezultate COVID-a i naravno da mi se svasta vrzma po glavi pa izmedu ostalog najvise mojih 5 folikulica, mozda je glupo pitanje, ali kad sutra idem na aspiraciju (a cvrsto se nadam da hocu), postoji li sansa da imam manje od 5 ili vise od 5? Da se razumijemo, i 1 mi je dosta, ako je onaj dobitni, ali kako sam ja matematicar, uvijek sam na vjerojatnosti i statistici 🙈 na zadnjem uzv sam imala 5 kom 18-19 mm, ali bilo ih je dosta 14-15mm.. e sad isla je jucer stoperica, ali eto bas zato pitam kakva su vasa iskustva😊
Pa ne znam... Meni recimo nisu naveli da ih ima 21 jer su biljezili samo neke odredjene i bilo ih je 15ak.. A na kraju ih je tolko bilo! Tako da mozda postoji mogucnost da bude jos koji.. Sad stvarno lupetam mozda pa ce ti se sigurno javit neka cura koja zna. Ja ti samo govorim kako je kod mene..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Leptirica90, jako je bitno da je nama ovaj proces što manje stresan i da se osjećamo što ugodnije možemo s doktorom. Ako možeš, mijenjaj budalu. Ako ne, dođi ovdje da te svaki put nafutramo da budeš lavica s njim
Sanjich, hahah, odbor za lažiranje Covida. Mene je baš bilo strah da će biti pozitivan, iako sam se samoizolirala danima prije, a muž se iselio da me ne zarazi. Ne znam što bih da je bio pozitivan.
iris_iris, ja sam sve vadila privatno, ali ti možeš pitati svog LOMa da ti da uputnicu, zašto ne bi uštedila par stotina kuna. LOM ti može dati uputnicu, samo reci da je želiš napraviti "mali sistematski". Kod Breyera ti naprave sve odjednom, ali cijenu imaju po pojedinom pregledu, bez brige, dobit ćeš jedan račun. Ja tamo uvijek ostavim 500-1000kn jer vadim sve i svašta.
willy, wooohooo, predivna beta!! Imamo trudnicu!!! Ajde nam sad ponovi malo o sebi, volimo slučati priče o uspjehu!
Deya, dobro nam došla i još brže nas ostavila, trudna! Dobro je da požurite, u ovoj priči se nema što previše čekati. Jeste napravili hormone i spermiogram? Koji su vam nalazi? Što se pišanja tiče, apsolutno razumijem nakon ovog što si prošla. Ali ipak nemoj čekati 50 DC, mi smo ovdje prenestrpljive za tako nešto
Nirvana2020, mantram za tvoj zadnji negativni test, onaj od Covida. Sestro matematičarko, skroz razumijem tvoju opsesiju brojkama. Koliko sam ja shvatila, možda ih imaš više od 5 (meni ih je na kraju našla 15 danas, ali su samo onih 9 za koje je zadnji put pisala stvarno bile zrele), a može ih na žalost i biti manje (ako su neke bile prazne). Držim ti fige da ih što više bude zrelih, finih i debelih, ipak je onda vjerojatnost veća. Mislim da je jako dobro što su ti većina folikulića podjednake veličine.
💔💔💔
ericaa, ja sam kod dr. Smajla (mislim da se tako preziva). Zadovoljna sam, došla sam kod nje slučajno i svidio mi se pristup tako da ostajem i dalje kod nje.
Moram priznati da mi nije jasno zašto "podrum", jedino ako se gleda od ulaza u rodilište ali ja ulazim na onaj ulaz pored hitne pa idem gore :D
Hvala, i ja se nadam da je uspjelo prirodno...danas sam imala laganu temperaturu, 37,2, a danima me muči neka mučnina i povremeno žgaravica pa više ne znam šta da mislim, pogotovo jer sam prošli tjedan imala neku prehladu pa se možda sve poremetilo
Sortiraj odgovore
Najstariji