Iris_iris ja vadila sve preko uputnice, željezo i feritin na Rebru, vitam D u Petrovoj u sklopu postupaka. Naravno privatno sve možeš u Brayeru ili Synlabu.
A bacila sam oko na Breyer, to sve plaćaš po 150/220 kn ili slično, svaku pretragu pojedinačno. Mislila sam da se negdje može možda sve zajedno pregledati . Sestra kod moje soc gin mi nije htjela dati uputnicu nego samo kao po preporuci moje MPO doktorice moze, a ona me nije tražila. Znači trebala bi nju tražit da mi napiše preporuku pa kod ove po uputnicu pa nekud. Ah. To ili 400 kn da zaobiđem sve.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Cure, beta 14 dana nakon transfera je 1471.
U četvrtak ponavljam.
Mila-Milica iskreno mi je žao zbog negativne bete i razumijemo te jer je većina nas to sve prošla. Kao što su cure već rekle, treba odmoriti i hrabro s optimizmom krenuti dalje.
MTB jako mi je drago da je sve dobro prošlo, 9 jajnih stanica je odlično (tako sam i ja imala), držim srećke da ih se što više oplodi. Ti sada zasluženo odmaraj.
U četvrtak ponavljam.
Mila-Milica iskreno mi je žao zbog negativne bete i razumijemo te jer je većina nas to sve prošla. Kao što su cure već rekle, treba odmoriti i hrabro s optimizmom krenuti dalje.
MTB jako mi je drago da je sve dobro prošlo, 9 jajnih stanica je odlično (tako sam i ja imala), držim srećke da ih se što više oplodi. Ti sada zasluženo odmaraj.
Super 🙂🙂🙂🙂🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bok svima!
Čitam zadnjih 200injak stranica zadnjih par dana i sad sam konačno odlučila pidružiti vam se jer ste trenutno najjači čopor žena trudilica na internetu :)
Naša priča je ovakva, ja 35, on 37 godina. Radimo na bebaču nekih 5 godina i dugo nam je (čitaj: njemu) trebalo prihvatiti da nam treba pomoć tako da smo u Rijeci na humanoj zadnjih cca godinu dana sa pauzom zbog korone. Dijagnoza: nedefiniraa neplodnost. Pijem terapiju za štitnjaču, folnu i razmišljam pojačati željezo i vitamine (upravo sam odlučila da ću i to vaditi idući put s obzirom da me nitko nikad nije poslao na vađenje krvi za analizu vitamina).
Od postupaka sam bila na HSSG i slijedi nam inseminacija. Trebala je biti početkom iduće godine ali malo me strah korone i otkazivanja postupaka, kao i nestašice lijekova pa mislim da ćemo požuriti pa da probamo jednom prije iduće godine.
Trenutno, čekam menstruaciju, 35DC...razmišljam o testu na trudnoću ali za razliku od većine vas ovdje, nemam hrabrosti ugledati jedno veliko ništa, a pogotovo nemam hrabrosti za neke blijede crtice i analize šta će biti (prošla sam kroz 2 biokemijske t i teško mi to pada pa sam sama sebi obećala da nema pišanja po štapićima prije 50DC :) )
Pišemo si!
Piky, More, MTB, Antiram - 🎉👍👌🏻 Supeeerrr!!!
Mila Milica - žao mi je... glavu gore i hrabro i strpljivo dalje... mene svaki neuspjeh zapravo ojača, želim to i tebi!!! Bit će drugi put!
Ako sam nekog zaboravila 😉🤔 svima želim + na testićima na trudnoću, a - na testu za covid...
Lijepe i čim veće bete, čim više srčeka na uzv, puno folikula i jajnih stanica!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Bok svima!
Čitam zadnjih 200injak stranica zadnjih par dana i sad sam konačno odlučila pidružiti vam se jer ste trenutno najjači čopor žena trudilica na internetu :)
Naša priča je ovakva, ja 35, on 37 godina. Radimo na bebaču nekih 5 godina i dugo nam je (čitaj: njemu) trebalo prihvatiti da nam treba pomoć tako da smo u Rijeci na humanoj zadnjih cca godinu dana sa pauzom zbog korone. Dijagnoza: nedefiniraa neplodnost. Pijem terapiju za štitnjaču, folnu i razmišljam pojačati željezo i vitamine (upravo sam odlučila da ću i to vaditi idući put s obzirom da me nitko nikad nije poslao na vađenje krvi za analizu vitamina).
Od postupaka sam bila na HSSG i slijedi nam inseminacija. Trebala je biti početkom iduće godine ali malo me strah korone i otkazivanja postupaka, kao i nestašice lijekova pa mislim da ćemo požuriti pa da probamo jednom prije iduće godine.
Trenutno, čekam menstruaciju, 35DC…razmišljam o testu na trudnoću ali za razliku od većine vas ovdje, nemam hrabrosti ugledati jedno veliko ništa, a pogotovo nemam hrabrosti za neke blijede crtice i analize šta će biti (prošla sam kroz 2 biokemijske t i teško mi to pada pa sam sama sebi obećala da nema pišanja po štapićima prije 50DC :) )
Pišemo si!
Deya, dobro nam došla i brzo nestala odavde (ostvarila ciljeve - bebicu)!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
U četvrtak ponavljam.
Čestitam 🎉🎉🎉❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bok svima!
Trenutno, čekam menstruaciju, 35DC…razmišljam o testu na trudnoću ali za razliku od većine vas ovdje, nemam hrabrosti ugledati jedno veliko ništa, a pogotovo nemam hrabrosti za neke blijede crtice i analize šta će biti (prošla sam kroz 2 biokemijske t i teško mi to pada pa sam sama sebi obećala da nema pišanja po štapićima prije 50DC :) )
Pišemo si!
Dobro nam dosla 🙂🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav svima, da ne pisem svakoj posebno, jako mi je drago za svaki korak i drzim fige za dalje 🍀💓
Cure s ne tako dobrim vijestima, suosjecam s vama i nadam se da cete konacno dobiti toliko zeljene rezultate 🤗♥️
Ja trenutno cekam rezultate COVID-a i naravno da mi se svasta vrzma po glavi pa izmedu ostalog najvise mojih 5 folikulica, mozda je glupo pitanje, ali kad sutra idem na aspiraciju (a cvrsto se nadam da hocu), postoji li sansa da imam manje od 5 ili vise od 5? Da se razumijemo, i 1 mi je dosta, ako je onaj dobitni, ali kako sam ja matematicar, uvijek sam na vjerojatnosti i statistici 🙈 na zadnjem uzv sam imala 5 kom 18-19 mm, ali bilo ih je dosta 14-15mm.. e sad isla je jucer stoperica, ali eto bas zato pitam kakva su vasa iskustva😊
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Tuma otkud su donorice u Belgiji? Živo me zanima 😃
Bozma ako je to istina, da dijele jednu donoricu na 3 para, to je nečuveno, i protuzakonito. Ne znam. U Makedoniji postoji opcija dovesti svoju donoricu, ali ja nemam sestru. Znam jednu curu kojoj je sestra donirala stanicu, čudo! Ima svega, kad je čovjek posložen u glavi….
Ma meni je neki dan prijateljica nakon pregleda u ginekologa, nakon što je on vidio hrpu folikula, i on joj rekao da bi mogla i donirat koliko ih ima, a ona možda bila oduševljena jer čuje moje priče kako ih ja nemam, sama rekla da ako ja hoću, ona je za. ali ja na to nikad ne bi pristala jer iz toga može i nastala bi hrpa problema, ima prednosti jer točno znaš šta dobivaš, ali ipak NE.
Mene sad isto zanima ovo za belgiju,Tuma ispitaj nam to
Može li mi to bilo koji MPO doktor predložit ili mora bit neki određeni? Šta misliš hoće li mi uopće odobrit s obzirom da dobivam stanice?
A ti kad već ideš na operaciju, nek oni nju odrade kako treba, možda nakon toga, kad budeš živjela drugačiji život od ovg sad u bolovima možda će i sve drugo više naginjat za donaciju nego protiv
Sortiraj odgovore
Najstariji